Originally Posted by
karacha
cekaj cattaro sto su te onda pitali ocete li se skupit za neku vazno utakmicu ako ste stalno isli?da niste redovni bili na svim utakmicama primorca?
sve me mozete ubjedit al ne da je vas bilo vise kad dodjete iz kotora i da ste se jace culi...to nema sanse...ne bi me cudilo da pricate jos da je to zbog vasih jacih glasnih zica,jer jbg vi ste iz kotora...
jesu se pjevale srpske pjesme,al to najvise da bi se vama lupala kontra,jer smo vas prozivali da ste ******...zasto se srpske pjesme nisu pjevali npr protiv nisa kad igramo?
slazem se da od kotora do novoga ima isto kolko i od novoga do kotora i u tom segmentu ste bili bolji ne kazem da niste...al nemojte ni vi sad da preuvelicavate...i to kad smo mi u kotor dolazili nije moglo da prodje bez smaranja policije...
medju nama je bilo i mladjih al bilo ih je i medju vama,ne mozete me ubjediti da je vama prosjek bio 25-30...
smjesno mi zvuci da uopste mislite da ste onda bili neka ozbiljna grupa,a ako to i sada mislite onda vi niste nikad ni vidjeli neku ozbiljniju navijacku grupu...
svo smekerstvo i ukus "kad se skupe mangupi iz staroga grada"dozvijelo je vrhunac u slucaju uplitanja lekine sestre...ok,htjeli ste da isprovocirate coeka,da ga izvrijedjate,dekoncentrisete ili sta vec,to ste mogli na mnogo bolji nacin smisljajuci parole,skandiranja,pjesme na njegov racun a ne ovako...tu ste pokazali veoma nizak nivo navijacke svjesti...
daleko ste vi od neke ozbiljne grupe,al vi i dalje mislite da to jeste,i da ste najoriginalniji,najzajebaniji,prosto nenadjebivi...niko vam ne brani da sanjate...
Bookmarks