Page 210 of 225 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220 ... LastLast
Results 5,226 to 5,250 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne! DPS-ovci k'o DPS-ovci jestu ista pasta (g.ovna), ali sustina je da je tim novskim DPS-ovcima tada odgovaralo srbovanje navijaca, a odgovaralo bi im cak i danas... I to je onaj obraz koji mi je oduvjek isao na k. zivac!
    Trebalo je imati obraza za odrzavanje vrhunskog kluba od drzavnih para u predreferendumsko vrijeme, dok se na tribinama srbuje! Nevjerovatno!

PRIMORAC drže sdp-ovci, radi tačnosti...DPS je sve napravio da primorcu ove godine pomogne u što manjoj mjeri. navijači su , koliko vidim , potpuno čisti , bez obzira što ima i onih koji podržavaju vlast. nema politike, a jesmo li nekako više za CG , jebbbi ga...živimo tu a ne u kursumliji,valjda je normalno.

k.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da, u pravu si za SDP...
    A to, koliko je DPS radio protiv Primorca - dovoljno je vidjeti sponzore.
    Sto se Bestija tice, makar kad su stariji momci u pitanju, ja ne znam nijednog koji podrzava rezim. Valjda zato su i prisutni konstantni problemi sa hapsenjem, kaznama i sa problemima sa obezbjedjenjem na bazenima.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da, u pravu si za SDP...
    A to, koliko je DPS radio protiv Primorca - dovoljno je vidjeti sponzore.
    Sto se Bestija tice, makar kad su stariji momci u pitanju, ja ne znam nijednog koji podrzava rezim. Valjda zato su i prisutni konstantni problemi sa hapsenjem, kaznama i sa problemima sa obezbjedjenjem na bazenima.

nisam primijetio sponzore osim ako ne misliš na provladex...provladex jeste režimska kompaniaj ,kao i 99% uspješnih kompanija koje obavljaju velike poslove. znam pouzdano,iako je to možda za neki drugi forum, da kotorski dps bojkotuje mandiće jer su ovi podržali sdp.iako su za mene sdp i dps ista kvaliteta, primjetno je da klub zbog toga trpi.grad je odredio iste ili slične novce i za primorac i za privatni klub cattaro (bez ikakvog dosadašnjeg značaja za grad) i sjebbbali su ih oko davanja bazena u zakup jer su produžili ugovor rođaku našeg čika bora k. koji tamo drži nekakvu hebenu prodavnicu ničega.

t-com je izgleda odustao od sponzorstva a tu se čekalo grdilo svježih para za isplate. ja cijenim mandiće jer su svoje pare uvalili tamo i to ogromne pare. u vaterpolo...ejjj... novljani krckaju državne pare i zato imaju sve onako plastično (osim sjajnih igrača)...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Provladex je Denisova i Vladanova firma, nisu drzavne. Nesto sitno daje Elektroprivreda i Hipotekarna banka, zatim Opstina i to je to. Uglavnom, kao sto si i rekao - Denis je skoro sve pare sam ulozio...
    Na drugoj (novskoj) strani imas takodje Elektroprivredu (u vecoj mjeri), CKB, Uniqu (za narednu sezonu jadran ce od nje dobiti 300 hiljada), MontenegroAirlines, Brodogradiliste...
    Nadam se da ta opcija sa t-comom nije otpala, to je zadnja sansa
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

provladex jeste vujovićeva i mandićeva firma ali je i proVLADEX dobro izabrano ime jer se dobro okoristila od poznanstava sa vrhuškom.konkretno sa bratom...al nema veze. sada su te pare oprane i "legalne" i mandići ih stvarno uvališe u primorac. fair enough...

t-com je izgleda otpao...dabogda ja pogriješio..
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cekaj cattaro sto su te onda pitali ocete li se skupit za neku vazno utakmicu ako ste stalno isli?da niste redovni bili na svim utakmicama primorca?
    sve me mozete ubjedit al ne da je vas bilo vise kad dodjete iz kotora i da ste se jace culi...to nema sanse...ne bi me cudilo da pricate jos da je to zbog vasih jacih glasnih zica,jer jbg vi ste iz kotora...
    jesu se pjevale srpske pjesme,al to najvise da bi se vama lupala kontra,jer smo vas prozivali da ste ******...zasto se srpske pjesme nisu pjevali npr protiv nisa kad igramo?
    slazem se da od kotora do novoga ima isto kolko i od novoga do kotora i u tom segmentu ste bili bolji ne kazem da niste...al nemojte ni vi sad da preuvelicavate...i to kad smo mi u kotor dolazili nije moglo da prodje bez smaranja policije...
    medju nama je bilo i mladjih al bilo ih je i medju vama,ne mozete me ubjediti da je vama prosjek bio 25-30...
    smjesno mi zvuci da uopste mislite da ste onda bili neka ozbiljna grupa,a ako to i sada mislite onda vi niste nikad ni vidjeli neku ozbiljniju navijacku grupu...
    svo smekerstvo i ukus "kad se skupe mangupi iz staroga grada"dozvijelo je vrhunac u slucaju uplitanja lekine sestre...ok,htjeli ste da isprovocirate coeka,da ga izvrijedjate,dekoncentrisete ili sta vec,to ste mogli na mnogo bolji nacin smisljajuci parole,skandiranja,pjesme na njegov racun a ne ovako...tu ste pokazali veoma nizak nivo navijacke svjesti...
    daleko ste vi od neke ozbiljne grupe,al vi i dalje mislite da to jeste,i da ste najoriginalniji,najzajebaniji,prosto nenadjebivi...niko vam ne brani da sanjate...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ona rupa pored sportskog sto je iskopana za bazen na kojem bi trebala da se igra zavrsnica svjetske lige, jeli to za dva bazena ili za jedan? Koliko ih se gradi, koliko bi tribine trebale da primaju gledalaca? Zna li neko? Nekako mi se rupa cini da je prevelika za jedan, a premala za dva...
    I nemoguce mi izgleda da to moze bit gotovo do kraja Maja, sva je prilika da ce rec idemo za Budvu pa nek se tamo igra...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    cekaj cattaro sto su te onda pitali ocete li se skupit za neku vazno utakmicu ako ste stalno isli?da niste redovni bili na svim utakmicama primorca?
    sve me mozete ubjedit al ne da je vas bilo vise kad dodjete iz kotora i da ste se jace culi...to nema sanse...ne bi me cudilo da pricate jos da je to zbog vasih jacih glasnih zica,jer jbg vi ste iz kotora...
    jesu se pjevale srpske pjesme,al to najvise da bi se vama lupala kontra,jer smo vas prozivali da ste ******...zasto se srpske pjesme nisu pjevali npr protiv nisa kad igramo?
    slazem se da od kotora do novoga ima isto kolko i od novoga do kotora i u tom segmentu ste bili bolji ne kazem da niste...al nemojte ni vi sad da preuvelicavate...i to kad smo mi u kotor dolazili nije moglo da prodje bez smaranja policije...
    medju nama je bilo i mladjih al bilo ih je i medju vama,ne mozete me ubjediti da je vama prosjek bio 25-30...
    smjesno mi zvuci da uopste mislite da ste onda bili neka ozbiljna grupa,a ako to i sada mislite onda vi niste nikad ni vidjeli neku ozbiljniju navijacku grupu...
    svo smekerstvo i ukus "kad se skupe mangupi iz staroga grada"dozvijelo je vrhunac u slucaju uplitanja lekine sestre...ok,htjeli ste da isprovocirate coeka,da ga izvrijedjate,dekoncentrisete ili sta vec,to ste mogli na mnogo bolji nacin smisljajuci parole,skandiranja,pjesme na njegov racun a ne ovako...tu ste pokazali veoma nizak nivo navijacke svjesti...
    daleko ste vi od neke ozbiljne grupe,al vi i dalje mislite da to jeste,i da ste najoriginalniji,najzajebaniji,prosto nenadjebivi...niko vam ne brani da sanjate...
    Ovoliko gluposti na jednom mjestu, uspori malo SUDBINO SESTRO...........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko ne napisa da su igraci Primorca, B.Pavlovic i A.Shetka, imali udes na putu Split - Dubrovnik, B.Pavlovic je prosao bez povrijeda, dok je A.Shetka povrijedio oko i vratne prsljenove, mozda niste ni znali jer nas ND Vijesti nema obicaj da puno izvjestava o desavanjima u VK Primorac, al nema veze..........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bestije su prva navijacka grupa u CG i ako ne najbolja i najveca(razumlivo zbog odnosa veličine kotora i PG,niksica itd)onda medju najboljima.Redovni smo i kod kuce i na gostovanjima.Nacionalista medju nama nije bilo i nema ih a ako se povremeno istakne koji krstas sto rece neko nismo u sumadiju nego u crnu goru.Niko ne kaze da smo neki top navijeci tipa delije,torcida,grobari ali smo solidno organizovana i s obzirom na velicinu kotora brojna navijacka grupa.Pjesme mozda ponekad prepjevamo ali ih razliku od novljana bar imamo.Ima nas mladjih(od 15 navise)ali i mnogo starijih koji su osnova bestija.A sad sta to ima novi i jadran?30-tak djece(prosjek 14 godina)sto se pojave samo u novi i to svake papine smrti i nekoliko starijh osvjedocenih nacionalista sa sve kokardama i drugom opremom.Bez zastava,baklji,pjesama(ne racunam od topole do ravne gore i skandiranje jadranu i srbiji)i bilo kakvog organizovanog navijanja.Sad mi recite sta od ovoga nije tacno?I recite da bolju atmosferu prave novljani nego kotorani.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Niko ne napisa da su igraci Primorca, B.Pavlovic i A.Shetka, imali udes na putu Split - Dubrovnik, B.Pavlovic je prosao bez povrijeda, dok je A.Shetka povrijedio oko i vratne prsljenove, mozda niste ni znali jer nas ND Vijesti nema obicaj da puno izvjestava o desavanjima u VK Primorac, al nema veze..........
    Napisao sam ja na onom drugom topicu (Jadranska liga)
    Vijesti pisu samo kad treba pljunut na Primorac (Slucaj Mladjan) ili na Bestije (Slucaj Ivovic). Nase "nezavisno" novinarsto...
    Uzdizat Bestije je nepotrebno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne pratim uopshte ovaj vaterpolo pa ne znam kako stvari stoje...
    Jednom u zivotu sam bio na bazen da pratim vaterpolo i nisam adekvatan o tome da pricham...
    Ali, ne kapiram s kim se prepiru bestije? Ne ozbiljno, ima li Jadran navijache? Ima li koja slika punog bazena u Novom da vidim kako to izgleda?
    I da, poslije nas, jedina grupa sa ultra mentalitetom su Bestije, shto ih svrstava na ,po meni, drugo mjesto.
    Iako su malobrojni itd, bar onako, ne izgledate loshe uopshte.
    Jedina mana je shto niste fudbalski navijachi, sht \o je i osnov mentalita ultra...
    I zato niste zapazeni kod drugih navijacha...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uzdizat Bestije je nepotrebno.

To se slazem, po meni su to najbolji navijaci u CG jer su od osnivanja vazda postojali. Nijesu bili ka' ovi drugi 'sezonski navijaci' ili kad ima para ima i navijaca.

respect za bestije

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

ajde malo varvari dodjite na odbojku da navijate. ako ste navijaci buducnosti onda ste za svaki sport a ne samo za fudbal i rukomet!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hajd neka neko pise ako moze u koliko padaju golovi posto nema na livescore ili dolazi sa zakasnjenjem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pochela lagana prozivka uprave.
    Prvi na tapetu Mojash Radonjic.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka cast na sinocnjoj pobjedi...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Za manje od 3 dana vaterpolo praznik... Vaterpolo celnici su jos jednom pokazali svoju nesposobnost, stavivsi da se mecevi igraju srijedom.
    Koliko mi se cini Partizan-Jug je u 20:30 , a bokeljski derbi u 19:00.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

što hvali srijedi (nisam baš u toku)

termin je OK (jer onda mogu da gledam obije utakmice )
    ....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

LS u fudbalu je tada...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za manje od 3 dana vaterpolo praznik... Vaterpolo celnici su jos jednom pokazali svoju nesposobnost, stavivsi da se mecevi igraju srijedom.
    Koliko mi se cini Partizan-Jug je u 20:30 , a bokeljski derbi u 19:00.
    slažem se u potpunosti. valjda će na čelo len, za vaterpolo dio, uskoro doć neko ko će brinut za vaterpolo i trudit se medijski ga eksponirat i unaprijedit.

a dok god talijani tamo budu glavni nema kruha. treba stavit prave vaterpolo zaljubljenike i znalce. nek bude recimo neko tijelo koje će vodit euro vaterpolo od 7 ljudi gdje će bit hrvat, crnogorac, srbin, mađar, talijan, španjolac, grk.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Bestije su prva navijacka grupa u CG i ako ne najbolja i najveca(razumlivo zbog odnosa veličine kotora i PG,niksica itd)onda medju najboljima.Redovni smo i kod kuce i na gostovanjima.Nacionalista medju nama nije bilo i nema ih a ako se povremeno istakne koji krstas sto rece neko nismo u sumadiju nego u crnu goru.Niko ne kaze da smo neki top navijeci tipa delije,torcida,grobari ali smo solidno organizovana i s obzirom na velicinu kotora brojna navijacka grupa.Pjesme mozda ponekad prepjevamo ali ih razliku od novljana bar imamo.Ima nas mladjih(od 15 navise)ali i mnogo starijih koji su osnova bestija.A sad sta to ima novi i jadran?30-tak djece(prosjek 14 godina)sto se pojave samo u novi i to svake papine smrti i nekoliko starijh osvjedocenih nacionalista sa sve kokardama i drugom opremom.Bez zastava,baklji,pjesama(ne racunam od topole do ravne gore i skandiranje jadranu i srbiji)i bilo kakvog organizovanog navijanja.Sad mi recite sta od ovoga nije tacno?I recite da bolju atmosferu prave novljani nego kotorani.
    po cemu najbolji?kazes svaku utakmicu vaseg tima ove godine ste bili?????al bas svaku?i zadnjih godina isto?
    jadran nema navijace...a i kad ih je bilo to sigurno nije bas bilo 30ak djece od 14 godina...poz

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Karacha, ni ti ni niko iz Novog nema pravo nista Bestijama da prica!
    Naravno da Bestije nisu bile svaku utakmicu ove godine. Nisam bio tu, ali znam da nisu bili prisutni u jednoj jako bitnoj utakmici (protiv Brese).
    No, nebitno.

Evo mi rekose da je Primorac-jadran pomjereno za 19:30 zbog prenosa na Eurosport-u.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je li to sigurno? jer na eurosportu su najavili oly - mla u 18 i vasas - recco u 19:30
    http://yahoo.eurosport.com/tvschedule_clng2_day2.shtml

koiko je istine u pričama da kiss iz primorca prelazi u mladost dogodine, te da je budva sve dogovorila s gaborom kisom iz vasasa

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    je li to sigurno? jer na eurosportu su najavili oly - mla u 18 i vasas - recco u 19:30
    http://yahoo.eurosport.com/tvschedule_clng2_day2.shtml

koiko je istine u pričama da kiss iz primorca prelazi u mladost dogodine, te da je budva sve dogovorila s gaborom kisom iz vasasa
    Ovo za Eurosport je info iz Primorca, valjda im ovi trazili da promijene termin, mada sam i ja u programu vidio da ce se prenosit' tekma iz Budimpeste.
    Kiss sigurno ide iz Primorca, jer para nemamo. Ali, na kraju sezone ce se svodit racuni pa cemo vidjet da li je on ove pare zasluzio.
    Gabor Kiss je sve dogovorio sa Cattarom, bilo je cini mi se u Areni prije nekoliko dana.
    P r i m o r a c

Page 210 of 225 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)