Hahahha cus torrent![]()
daj ti da nijeyoutube momentalno brise sve f1 novije klipove, a evo sam ti napismeno dao sa BBC-a text, a i sam sam vidio, pa pogledaj snimak:
https://isohunt.com/torrents/?ihq=fo...australia+2009
![]()
(nečitko)
Hahahha cus torrent![]()
Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...
Lewis Hamilton je diskvalificiran s V.N. Australije zbog novootkrivenog dokaza kojim je potvrđeno da je McLaren na prvom saslušanju nakon utrke namjerno uputio FIA-ine suce na donošenje krive odluke.
O kakvom je dokazu riječ, nije otkriveno, ali nagađa se kako je u pitanju snimka radio komunikacije McLarenove momčadi, koja je svojem vozaču naredila da propusti Jarna Trullija. Hamilton je, navodno, na prvom saslušanju ovaj detalj negirao.
FIA je u pismenoj izjavi potvrdila kako su Hamilton i McLaren namjerno naveli suce na krivi put, čime su prekršili članak 151c Međunarodnog sportskog kodeksa, stoga su temeljem članka 158 spomenutog kodeksa, i vozač i momčad diskvalificirani.
Osim toga, Jarnu Trulliju je poništena kazna od 25 sekundi dodatnog vremena, koja mu je dodijeljena nakon utrke.
:lolblue:
TAKUMI
cirkus se čini na ovu formulu... tolko nekih suspenzija, pravila novih, pa mijenjanja pravila
Meni FIA-ini ljudi nisu jasni. McLaren se zalio, a ovi: a jeli? OK, Hamilton treci, Truliju 25 sec.
TAKUMI
Show must go on![]()
Pa kako nece, kad direktor FIA i direktor F1 imaju 834 god.
TAKUMI
Zamisli sto su uradili *****cine iz McLarena. Hamiltonu su dali naredjenje preko radia da uspori kako bi ga Trulli obilazio pa da se zale posle.
A to je tipicno za McLaren. Ne mogu da dodju do postene pobjede.
Ovdje imate klip razgovora Lewis vs. Team Radio.
http://www.index.hr/sport/clanak/pos...na/428105.aspx
Sto je najgore, svjetski prvak ne zna pravila, a team je jos gori:
Lewis Hamilton: The Toyota went off in a line in the second to last corner, I overtoook him - is that OK?
Team: Understood, Lewis. We'll confirm and get back to you.
E sad, dok ovi pricaju sa Charli Chaplinom, on radi sto mu je milo:
Team: Lewis, you need to allow the Toyota through. Allow the Toyota through now.
LH: OK.
LH: Slowed right down in front of me.
Team: OK, Lewis. Stay ahead for the time being. Stay ahead. We'll get back to you, we are talking to Charlie.
LH: I let him past already.
McLaren - raspad.
Ne mogu da vjerujem da imaju navijace.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-04-09 at 22:04.
TAKUMI
jok, polje za onog uspavanog ili onog plachka da navijamo, ili najbolje za penzosa, dok ne umre, pa i posle![]()
(nečitko)
Za uspavanog si navijao dok ti je bio u tim, i bio ti je najbolji.
Eto ti ga sad...
Ma svima je jasno, McLaren je najgori tim, pitaj Lojzeka.
TAKUMI
Procitao sam transkript sad, mali je novi sumaher. Ali jbg njegova titula od prosle god ce se isto brojati kao i sumaherove, sto da se radi.
taman da izbace Hamiltona ove se zone![]()
SMILE
because it's the second best thing u can do with your lips...
Rika se čini.
Nobody već poslije prve tke to tvrdiš? Optimisitčno nema što.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
SEPANG: DRUGI SLOBODNI TRENINZIKimi Raikkonen i Felipe Massa završili su na vrhu poretka na drugim slobodnim treninzima u Maleziji.
Treće najbolje vrijeme postavio je Sebastian Vettel, koji se zamalo sudario s Nickom Heidfeldom u posljednjem zavoju u posljednjim minutama sesije. Nico Rosberg završio je na četvrtom mjestu ispred Marka Webbera, nakon kojeg slijede Rubens Barrichello i Jenson Button u Brawnovim bolidima.
Kazuki Nakajima plasirao se na osmo mjesto, dvije stotinke ispred Heikkija Kovalainena i Nelsona Piqueta.
Kao i na prvim slobodnim treninzima, nekoliko vozača je imalo manja proklizavanja sa staze. Ipak, Giancarlo Fisichella se izdvojio od ostalih svojim izlijetanjem sa staze i udaranjem u ogradu. Talijan je prošao neozlijeđen.
Konačno da krene mojim miljenicima. Volim ja Ferrari i kad gubi i kad dobija![]()
Ne? A nisam znao:
Ring 2005
onda:
i aj sad, reci da nije bio pjan....
Novi tim:
TAKUMI
http://www.index.hr/images2/lewisham...ontaza_afp.jpg
Danas je potvrđeno kako je McLarenova momčad suspendirala svojeg sportskog direktora, Davea Ryana.
Ryan, koji je član momčadi iz Wokinga već 35 godina, suspendiran je u svijetlu jučerašnje diskvalifikacije Lewisa Hamiltona iz V.N. Australije.
"Tijekom svojih 20 godina rada u McLarenu, sumnjam da sam susreo predanijeg pojedinca od Daveya," izjavio je upravitelj momčadi Martin Whitmarsh, za britanski tjednik Autosport. "On je bio integralni dio McLarena od 1974. godine i od tada je odigrao ključne uloge u brojnim uspjesima momčadi.
Međutim, njegova uloga u događanjima prošle nedjelje, posebice njegova suradnja s FIA-inim sucima, uzrokovala je momčadi ozbiljne posljedice, zbog kojih se ispričavamo. Stoga, jutros sam ga suspendirao i on je to prihvatio."
Williamsovi vozači, Nico Rosberg i Kazuki Nakajima, preoteli su vodeće pozicije u posljednjim sekundama prvih slobodnih treninga na malezijskom Sepangu.
Treće i četvrto najbrže vrijeme postavili su Brawnovi vozači, Jenson Button i Rubens Barrichello, nakon kojih slijede Ferrarijevi, Felipe Massa i Kimi Raikkonen, kojemu se u jednom trenutku, vozeći se ravninom prije posljednjeg zavoja, u kokpitu uključio protupožarni sustav.
Na sedmo mjesto se plasirao Lewis Hamilton. Aktualni svjetski prvak je završio tek nekoliko tisućinki ispred Red Bullovog dvojca, Marka Webbera i Sebastiana Vettela, kojeg prate Toyotini vozači, Timo Glock i Jarno Trulli.
Zbivanja na stazi nije nedostajalo. Nelson Piquet je završio u pijesku u zavoju broj 6, nakon što mu je nešto otpalo s prednjeg kraja bolida. Osim Brazilca, izvrtanje ili manje proklizavanje sa staze imali su Kubica, Glock, Trulli, Hamilton, Massa, Giancarlo Fisichella, Sebastien Bourdais i Fernando Alonso.
Kimi Raikkonen i Felipe Massa završili su na vrhu poretka na drugim slobodnim treninzima u Maleziji.
Treće najbolje vrijeme postavio je Sebastian Vettel, koji se zamalo sudario s Nickom Heidfeldom u posljednjem zavoju u posljednjim minutama sesije. Nico Rosberg završio je na četvrtom mjestu ispred Marka Webbera, nakon kojeg slijede Rubens Barrichello i Jenson Button u Brawnovim bolidima.
Kazuki Nakajima plasirao se na osmo mjesto, dvije stotinke ispred Heikkija Kovalainena i Nelsona Piqueta.
Kao i na prvim slobodnim treninzima, nekoliko vozača je imalo manja proklizavanja sa staze. Ipak, Giancarlo Fisichella se izdvojio od ostalih svojim izlijetanjem sa staze i udaranjem u ogradu. Talijan je prošao neozlijeđen.
TAKUMI
http://www.f1racing.com.hr/index.php...novije-vijesti
a vidi ti ovo:
http://www.motorsport-total.com/bild...1238734203.jpg
![]()
![]()
Opet meni nije jasno, zasto Hami u Madjarskoj nije poslusao tim a ovdje da!?
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks