Evo on topic - Battlestar Galactica finale u HD: :o:o:o
pa, kad bih cesto bio on battery, to bi mi i bila bitna stavka, ovako veca baterija bi prije svega kao rezultat imala to da mi lappy ne bi stao u moju omiljenu (i skupo placenu) torbicu
...a tema je "serije", da ne off-ujemo![]()
(nečitko)
Evo on topic - Battlestar Galactica finale u HD: :o:o:o
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sjeca li se neko serije sto je isla na televiziji IN prije nekoliko godina o CIA i moze li mi neko dati pravi naziv te serije?!
Jedan korak nas deli do SLAVE il' GROBA
meni treba nazi serijala od desetak epizoda koji je nastavak famoznog filma Prohujalo sa vihorom ...
ako bi neko mogao pomoci bio bih zahvalan
.
the World's leading dance event
Sensation
gleda li ko Dollhouse (nova serija Joss Whedon-a)?![]()
(nečitko)
the office us...kad se sjetim koliko sam predrasuda imao o ovoj seriji (zbog britanske verzije of kors) ...znaci,iz ep. u ep. iz sezone u sez. sve bolja i bolja,remek djelo...e jes,the wire,druga sezona jos bolja od prve,mada sam tek na 6-tu ep. stigao...genijalno nesto...
1993-2020
chisto da se pomene - za koji dan pocinje druga sezona serije in treatment. can't wait![]()
ja batalih sa skidanjem i gledanjem serija. vise su mi na nos pocele izlazit evo godinu i kusur dana![]()
Vidim niko ne pominje seriju OZ, ladno sam tek cuo za ovu seriju juce i skinuo odma svih 6 sezona. Tematika je ko u Prison Break![]()
Pa nije bas ko u PB, ne bjeze iz zatvora. Uglavnom je prica i zivot u zatvoru samo. Odlicna serija!!
rm -rf /
Da, mislio sam zatvorska tematikaMada kako sam skidao prevod vidio sam da se jedna epizoda zove escape from oz
ali nista ne pricaj da ne kvarim ugodjaj
![]()
Extra serija je CAPO DI TUTTI CAPI,serija prati zivot jednog od bossova CN Salvatore Toto Rini.I sad valjda ima nastavak o Provencanu.Extra!
Ima li nash prevod za sve epizode OZ-a? Poshto ga ne nadjoh na prijevodi-online.org....![]()
evo i ja tragam za prevodom grounded for life
Ne znam je l' bilo vec, nemojte me ubit' ako jes, ali mrzi me da pregledam sad i da trazim...anyway...htio sam da podijelim informaciju sa svima onima koji ne znaju za extra sajt sa torrentima za skidanje serija: http://www.xtvi.com/
Sigurno korisno za sve one koji ne znaju za ovaj sajt.
P.S. Obavezno obratiti paznju i na Top Links...
Last edited by Luximus; 05-04-09 at 13:25.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Pogledah sinoc zadnjih 4-5 Terminator Chronicles i moram da napishem da je serija postala malo zanimljivija. Konachno se neshto i radiOno shto me je sinoc iznenadilo, je smrt jednog od glavnih glumaca. Nije bilo drame, filozofiranja, zadnjeg razgovora dje junaci koji umiru govore "Chuvaj mi ga, kako mi je hladno, zagrli me, ne zelim da umrem" vec je za 2 sekunde sve bilo gotovo.
\\OFL•GIC
30 ROCK
Cudi me da niko nije pominjao, odlicna serija. Ispocetka me smarala Tina Fey, ali poslije par epizoda me Alec Baldwin kupio nepovratno. Jedna od jacih mu uloga, ko bi reko da ima toliki komichni potencijal.
Zavrsio sam prvu sezonu, ali imam i ostale dvije u shtekYou go, Liz Lemon!
![]()
I am the one who locks.
30 rock je super serijaprva sezona je najbolja, mada ni druga nije losa, vec treca malo zaostaje, ali su se popravili sa zadnjim epizodama
meni je cijela ekipa super, ali moram izdvojiti Kennetha, the page-a koji je nerealno komican i pozitivan lik ! :mrgreen:
...then I shall know fully, even as I am fully known...
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks