Možda izgubi još jednom ove godine.
Ako pitas za Nadala poslednji poraz mu je bio na turniru iz serije 500 u Roterdamu u finalu od upravo Murraya kada je izgubio sa 2:1 po setovima pri cemu je u poslednjem setu izgubio 6:0 prakticno ne pruzajuci otpor posto je zaradio povredu koljena zbog koje je i bio prinudjen da propusti turnir serije 500 u Dubaiu
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Možda izgubi još jednom ove godine.
Ali možda.
Ana će biti ponovo moćna, to je sada sasvim jasno. Da nije bilo vjetra oduvala bi ona Zvonarevu za čas posla.
I kod Ane se primjećuje veliki napredak u igri na mreži.Voleji su na visokom nivou, smečevi nikada bolji, bekhend siguran ali forkhend, njen najbolji udarac, često kiksa kada protivnica odigra slajs jer ne daje loptici dovoljno spina da bi je prebacila preko mreže.
Milion puta je napravila početničku grešku iz svog najboljeg udarca...
Ipak djeluje izuzetno i realno favorit je u Parizu a posebno uz sestre Vilijams na Wimbldonu!!
Libertas
Čemu toliki cinizam!
Ana je igrala jako, snažno kao nekada...
Zvonareva se samo branila i defanzivnom igrom stigla do pehara. Njoj je odgovarao više vjetar jer nije forsirala već je samo čekala greške protivnice.
Ana je bila tvrdoglava i forsirala iako su za takvu igru bili nemogući uslovi.
Pomenuo sam nešto što je nezabilježeno u istoriji tenisa i što je predmet mnogih analiza nakon turnira!
Zvonareva je na cijelom meču imala 5 vinera!Ana je imala 44 neiznuđene greške, Zvonareva 24!
Pasivnim, defanzivnim igračima više odgovaraju lošiji uslovi za igru.
To ti je isto kao u fudbalu.
Prije 20-25 godina kada su dolazili Zvezda i Partizan u Podgoricu uvijek se specijalno za te mečeve ,,napajao" teren vodom da tehnička inferiornost igrača Budućnosti nebi došla do izražaja.
Na takvom terenu često smo se nabijali ispred svog gola i onda iz nekog otpatka postignemo gol i pobjedimo!
U regularnim uslovima dobijali smo 5( petice)!
Nadam se da sam bio plastičan!
Ako Ana i Zvonareva budu igrali po normalnim uslovima- Srpkinja će je oduvati( naravno ako zadrži ovaj nivo igre)!
Libertas
Poceo Majami,Novak u drugom kolu bolji od Hrvatskog tenisera Franka Dancevica koji nastupa pod Kanadskom zastavom(ovo sam namjerno napisa zbog mishka ajkule) sa 6:3;6:2.U trecem kolu protivnik ce mu biti Pol Anri Matje koji je bio bolji od Bagdatisa, sa kojim je igrao prije 2 mjeseca i tada ga lako savladao sa 6:1;6:2
kad si vec radi mene napisao mogao si bar da budes precizan, jer preciznost volim...znaci mogao si ovako rec: "crnogorac(mada je i pola hrvat) novak djokovic koji nastupa pod srpskom zatavom bolji je bio u drugom kolu od poluzemljaka hrvata koji nastupa pod kanadskom zastavom"
То шкоми србине, шири братство и jedinstvo.
Ima li neko live stream za Anu vs Szavay?
Ne mogu nikako da nadjem :/
Živio mi Srđane Aleksiću!
Novak bolji od Matjea 6:4;6:1.Novak bolje igra cini mi se nego sto je to bio slucaj u Indijan Velsu,ne pravi mnogo neiznudjenih gresaka,dobro se krece,i bekhend i forhend dobro funkcionisu,drzi svoj servis,ali treba rec da Dancevic i Matje nijesu njegova klasa,pa ce prvo pravo iskusenje biti u osmini finala protiv Berdiha,a ako prodje u cetvrtfinalu bi mu protivnik bio ili Tsonga(samo ne on) ili Simon.
Djokovic - Berdih 6:3;6:2.Jednostavno sve je bolje u Novakovoj igri,ali mislim da ni to nece biti dovoljno da bi se pobijedio Tsonga(koji je bio bolji od Simona),protiv koga Novak cini se nikako ne moze da dodje do pravog ritma.Murray pregazio Troickog,Verdasco lako prosao Stepaneka i upravo ce oni dvojica igrati u cetvrtfinalu.Roddick izbacio Monfilsa i ceka najvjerovatnije Federera koji se dosta muci protiv povratnika na veliku scenu Denta,dok je Del Potro prosao Ferrera i ceka boljeg iz meca Nadal - Wawrinka.
prodje djokovic u polufinale (dobi congu 6-3,6-4).
Bravo za Novaka,odigrao je mec takticki izvanredno,i pored evidentnih stomacnih tegoba.Kao sto rekoh sve je mnogo bolje u Novakovoj igri,ali najveci napredak je postignut na mrezi,jer u tom segmentu igre je maksimalno poboljsao prije svega prilazne udarce,a potom i voleje,tako da je pobijedio Tsongu tamo gdje je najjaci.Sada je skor izmedju njih dvojice 4:2 za Tsongu , a intresantno je da je Novak dobio oba puta kada su igrali na otvorenom,dok je Tsonga bio bolji sva cetiri puta u dvorani.Novak ce igrati sa pobjednikom duela Federer - Roddick,a taj mec na programu je u 03:00
Bravo Djokovicu majstore srpski :o
Federer - Roddick 6:3;4:6;6:4.Sada je skor izmedju njih dvojice 17:2,tako da se neke stvari nikad ne mijenjaju
kad igraju ???
Nole ,,na izdahu" pobjedio Francuza!
Juče sam stvarno mislio da će da se onesvjesti, padne...
Ovo je prevazišlo svaku mjeru.
Ako ne možeš iz zdravstvenih razloga da igraš izliječi se pa nastavi sa tenisom...
Ovako , svaki meč Nolete je na ivici ,,fizičkog kraha".
Protiv Fedeksa ako ne preda izgubiće glatko...
Nema Nole više ni gram snage... izdušio je kao balon...
Ili igraj ili ...
Libertas
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks