Da li cete vi da prokopate optiku od Zagreba do PG?Kanal će emitirati u standardnoj razlučivosti (SDTV) odnosno rezoluciji 720x576, a do kabelskih i drugih digitalnih operatera signal će dostavljati putem optičkih veza (linkova) što znači da kanal, barem za sada, neće koristiti satelit za distribuciju programa.
Danima nema slike na BBC Prime , koja je muka![]()
A da to prijavis tamo gdje treba, na 1500?
Kada sam govorio "stavite LBS armaturu", smijali su mi se... Narocito Mikelandjelo!
sto je ovo, poceli ste da zovete na telefone da nudite Extra Tv, je li tolika muka za korisnicima ?![]()
sta je ova muka sa anketom..ja ocu da je uradim al nece da se pojavi.. samo pise anketa crvenim slovima i nista...
Oce li ovo na mjesto bbc prime da stave ovaj novi filmski kanal cinemax , jer evo 10 dana je "crnilo" na bbc prime.
Cinemax se dodaje, a BBC prime ce uskoro biti ok.
Ja odradih anketu, dako dobijem taj HBO
Ima li još neko od vas problema sa mijenjanjme kanala? najgora situacija je na IN, gdje se pojave i kockice. Nakon promjene kanala slika se smrzne i sjecka an par sekundi.
Koja anketa?
i sale koliko je pretplata na taj novi paket? rece da cemo prvi saznat...
Oce li mi ko objasnit, ako su navodno ukinuli RTL za cg, zasto ga ja imam na more?? Ne samo ja nego svi korisni kablovske po primorju.
Tolko o prdnjavi T-coma da se svi kanali legalno emituju...isto ka na BBM
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ja nemam RTL na kablovskoj.
Imam RTL na TV-u koji dobija sliku sa obične vanjske antene. A taj RTL ne mogu da ukinu, jedino da Hrvati umanje jačinu signala njihovih predajnika ili što li već... ali onda bi i Dubrovčani ostali bez signala...
Ja imam RTL u Rezevicima... vidjoh juce kod druga u BD da i on ima...
Na kojeg je operatera povezan? Kabling?
Jeste, kabling je u pitanju
kao sto sam i pretpostavljao novi filmski paket je oko 3 eura...dovoljno da ga zakupim )
3,20Eura zove se HBO premium i dostupan je jedino ako imas obicni HBO paket od 4,90Eura. Posteno ka‚i vazda:mad:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks