Page 209 of 225 FirstFirst ... 109159199205206207208209210211212213219 ... LastLast
Results 5,201 to 5,225 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ovaj sistem natjecanja je blesav. U redu je nagraditi najbolje plasiranu momčad JL (kao u HL prednost domaćeg terena uplay offu) ali zašto bodovno kažnjavati nekoga tko nije nastupao. Play off je najlogičnije rješenje. Ovaj sistem trebate mijenjat podhitno
    Pa ako dobijemo u Zg novljani ce vjerovatno promijeniti ovo.
    Vec sam dobio info. o ovome, a to pravdaju cinjenicom kako se navodno VA Cattaro pobunila protiv ovog sistema. :mad:
    No, sami smo krivi...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj sistem natjecanja je blesav. U redu je nagraditi najbolje plasiranu momčad JL (kao u HL prednost domaćeg terena uplay offu) ali zašto bodovno kažnjavati nekoga tko nije nastupao. Play off je najlogičnije rješenje. Ovaj sistem trebate mijenjat podhitno
    Slazem se za sistem, nagrdjeno je los. A sto se Katara tice, oni su tek formirana ekipa, vec im je ucinjena usluga da odma igraju 1.ligu i Evropu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ništa te krivo ne shvaćam. Pro recco ove sezone nije pokazao ništa posebno. Uz malo više sreće trebali smo ih dobiti i u gostima. Ja sam samo htio reći da se protiv Juga teško postiže dobar rezultat, a gotovo sigurno nas nitko ne može razbiti (kako čitam na srpskim portalima +5 za Partizan). Rjetkima je uspjelo uopće pobjediti nas. Jadranu (svaka čast), Mladosti uz veliku dozu sreće jer je Jug vodio i tri gola razlike, Pro reccu također kao i Mladosti, Spartaku i to samo zato jer nisu putovali kažnjeni Dobud i Vranješ.
    Jeste, ali, iako vaterpolo sezona kraja mnogo krace nego u ostalim sportovima, forma se ne moze drzati cijele sezone.
    A vjeruj mi, Jugu nece biti ni malo prijatno ako udje u Partizanovu masinu... Kao sto se moze desiti i u revansu, obratno.
    Ni 5 razlike nikome ne garantuje miran revans. I ovdje mislim na sve parove... S ovim u vezi, meni je drago da je Primorac ove sezone vec prosao krizni period, siguran sam da nam forma ide uzlaznom putanjom (sjeticete se bolje nego ja, kad je neko u Sibenik slavio sa onolikom razlikom? Kad je neko novljane dobio sa onolikom razlikom? Mladost? ).
    Koliko ce to biti dovoljno da se prodju novljani - ne znam (ipak ce tu presudjivati mnogo vise od trenutne forme), vidjecemo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Slazem se za sistem, nagrdjeno je los. A sto se Katara tice, oni su tek formirana ekipa, vec im je ucinjena usluga da odma igraju 1.ligu i Evropu.
    Nije njima nikakva usluga ucinjena, 1. ligu igraju jer su se drugoligaski (amaterski) klubovi tako dogovorili i trazili od Saveza, a Evropu igraju jer je Bijela odustala, a i Petrovac.
    Znas da ih ni ja ne volim, ali eto...da se zna.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Pa ako dobijemo u Zg novljani ce vjerovatno promijeniti ovo.
    Vec sam dobio info. o ovome, a to pravdaju cinjenicom kako se navodno VA Cattaro pobunila protiv ovog sistema. :mad:
    No, sami smo krivi...
    Ako je tako onda su kod vas Novljani nešto kao i u nas Mladost. Pravila se mijenjaju kako njima odgovara. Azavedo cijelu prošlu sezonu nije mogao nastupati za Jug iako je po svim propisima mogao biti registriran. Ali eto, to se nije svidjelo Bukiću (Mladosti) pa je Azavedo samo trenirao sa Jugom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije njima nikakva usluga ucinjena, 1. ligu igraju jer su se drugoligaski (amaterski) klubovi tako dogovorili i trazili od Saveza, a Evropu igraju jer je Bijela odustala, a i Petrovac.
    Znas da ih ni ja ne volim, ali eto...da se zna.
    Pa to ti kazem, ucinjena im je usluga, cim je savez to odobrio, nemam nista protiv, samo kazem da im je ucinjeno.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ako je tako onda su kod vas Novljani nešto kao i u nas Mladost. Pravila se mijenjaju kako njima odgovara. Azavedo cijelu prošlu sezonu nije mogao nastupati za Jug iako je po svim propisima mogao biti registriran. Ali eto, to se nije svidjelo Bukiću (Mladosti) pa je Azavedo samo trenirao sa Jugom
    Upravo tako, novljani drze Savez u potpunosti, kompletan strucni stab je njihov, cak su i Veska Krivokapica (najtrofejniji kapiten u istoriji jadrana, a bio je igrac sa skromnim kvalitetima) postavili za koordinatora mladjih selekcija! :shock: Boro Mracevic je sina postavio za Menadzera :shock: reprezentacije...
    Lani su npr. tek u martu donijeli odluku da se igra liga (bez play off-a), misleci da ce tako najlakse doci do titule...pa su se zajebali. Kao sto ce se zajebat i ove godine.

Onu 2003. nikad necu zaboravit, kad tadasnji trener Primorca Vesko Markovic nije mogao voditi klub na tekmu u Novi zbog 5-og zutog kartona. Kao u spanskoj fudbalskoj Primeri tada...

Nevjerovatno kakva pravila i sisteme takmicenja godinama izmisljaju!! :mad:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma popravlja se joković i u tom segmentu, ali pogledaj malo bolje koliko puta se dobud ili smodlaka oslobode na prvoj stativi, a joković im ne doda loptu (dobud vrlo često i zakoluta očima te odmahne rukom). vranješ i najmanju mogućnost za dodavanjem na stativu iskoristi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Jeste, ali, iako vaterpolo sezona kraja mnogo krace nego u ostalim sportovima, forma se ne moze drzati cijele sezone.
    A vjeruj mi, Jugu nece biti ni malo prijatno ako udje u Partizanovu masinu... Kao sto se moze desiti i u revansu, obratno.
    Ni 5 razlike nikome ne garantuje miran revans. I ovdje mislim na sve parove... S ovim u vezi, meni je drago da je Primorac ove sezone vec prosao krizni period, siguran sam da nam forma ide uzlaznom putanjom (sjeticete se bolje nego ja, kad je neko u Sibenik slavio sa onolikom razlikom? Kad je neko novljane dobio sa onolikom razlikom? Mladost? ).
    Koliko ce to biti dovoljno da se prodju novljani - ne znam (ipak ce tu presudjivati mnogo vise od trenutne forme), vidjecemo.
    Primorac - Jadran, nekako mi je najizjednačinji par. Primorac je u uzlaznoj formi, Jadranu forma pada, pa zato možda predost Primorcu, ali ulog je veliki tako da... Bilo koja ekipa ako prođe otvoren joj je put do finala.

Najveći problem Juga je pad forme u jednom dijelu sezone i to baš pred kraj, ali i odlika je to što taj pad kratko traje pa se poslije opet vraćamo u formu. Lani smo cijelu sezonu odigrali besprijekorno. U doigravanju za prvaka Hrvatske pala je forma i Mladost je zasluženo osvojila prvenstvo. No poslije toga Jug je to vrlo brzo prebolio, pa se opet vratio u formu, plasirao na final four, u polufinalu deklasirao Vasasa 11:6, a u finalu nesretno nakon produžetaka izgubio EL od Pro recca.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac - Jadran, nekako mi je najizjednačinji par. Primorac je u uzlaznoj formi, Jadranu forma pada, pa zato možda predost Primorcu, ali ulog je veliki tako da... Bilo koja ekipa ako prođe otvoren joj je put do finala.

Najveći problem Juga je pad forme u jednom dijelu sezone i to baš pred kraj, ali i odlika je to što taj pad kratko traje pa se poslije opet vraćamo u formu. Lani smo cijelu sezonu odigrali besprijekorno. U doigravanju za prvaka Hrvatske pala je forma i Mladost je zasluženo osvojila prvenstvo. No poslije toga Jug je to vrlo brzo prebolio, pa se opet vratio u formu, plasirao na final four, u polufinalu deklasirao Vasasa 11:6, a u finalu nesretno nakon produžetaka izgubio EL od Pro recca.
    Upravo sam na ovo ciljao kad sam pomenuo da Jug moze uci u Partizanovu masinu... Kiks na samo jednoj utakmici sada ti bukvalno unistava citavu sezonu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    ma popravlja se joković i u tom segmentu, ali pogledaj malo bolje koliko puta se dobud ili smodlaka oslobode na prvoj stativi, a joković im ne doda loptu (dobud vrlo često i zakoluta očima te odmahne rukom). vranješ i najmanju mogućnost za dodavanjem na stativu iskoristi.
    Maro je mlad igrač i iako već iskusan, ponekad se primjeti trema. Teško se odlučuje na udarac ili dodavanje u trenucima kad se lomi rezultat a sve zbog straha da ne pogriješi. To je istina, premda ponekad baš njegovi golovi odlučuju utakmicu. To je njegov problem koji je sve manji i manji i iz utakmice u utakmicu on je sve slobodniji i slobodniji. Najjači je kad imamo siguran rezultat. Onda je najbolji svjetski igrač jer igra rasterećeno. Sjeti se što je radio protiv Mladosti u finalu kupa i onoga gola iza centra kad je utakmica već bila rješena. Paviću je lopta prošla kroz uši

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Upravo sam na ovo ciljao kad sam pomenuo da Jug moze uci u Partizanovu masinu... Kiks na samo jednoj utakmici sada ti bukvalno unistava citavu sezonu.
    Ma jasno mi je na što si ciljao ali ipak mislim da je ovdje ulog prevelik da bi moglo doći do opuštanja i pada forme baš na toj utakmici u Bg. Moja prognoza je poraz od jednog gola, a možda i neriješeno, a onda u Dubrovniku najmanje dva gola razilke za nas
    Čak mislim da je Jug ove sezone već osjetio i prošao taj pad forme. Malo preuranjeno nego ranijih sezona ali baš na vrijeme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da je to bila obična utakmica bilo bi manje razlike. šibenik je jednostavno izgorio pod pritiskom mogućeg ulaska među 8. a njihova kvaliteta igrača je objektivno premala da bi se uspoređivali s bilo kojim klubom u četvrtfinalu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Maro je mlad igrač i iako već iskusan, ponekad se primjeti trema. Teško se odlučuje na udarac ili dodavanje u trenucima kad se lomi rezultat a sve zbog straha da ne pogriješi. To je istina, premda ponekad baš njegovi golovi odlučuju utakmicu. To je njegov problem koji je sve manji i manji i iz utakmice u utakmicu on je sve slobodniji i slobodniji. Najjači je kad imamo siguran rezultat. Onda je najbolji svjetski igrač jer igra rasterećeno. Sjeti se što je radio protiv Mladosti u finalu kupa i onoga gola iza centra kad je utakmica već bila rješena. Paviću je lopta prošla kroz uši
    mislim da je taj gol više Pavićeva "zasluga"

a što se tiče straha to joković nema u igri. pa on je s 18 godina već igro kljućne utakmice i šutiro presudne lopte. kako je igro protiv mađara u finalu SP i zabijo na egal rezultatu pred kraj. tako je nebrojeno puta radio u u kapici juga. samo kod asista na stativu nema potrebnu sigurnost još uvjek. ali ne bojim se i to će nadoć

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vijesti pisu da se Vaterpolo Akademija Cattaro za narednu sezonu dogovorila sa madjarskim centrom Gaborom Kisom, a da su pri kraju pregovori sa 2 CG reprezentativca (jedan od ta dva je jedan od brace Janovic, to je sigurno).
    Oni naredne godine idu na titulu.
    No, nije u soldima sve...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cataro,a odakle njima toliko para?vicevici daju svoje pare,jos neko drugi ili sponzori?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Gazde diskoteke Maksimus, odnosno pola kafica u kotorskom starom gradu, odnosno...stoje iza njih.
    E sad, nije ti tesko zakljucit otkud te pare za vrijeme krize, kad niko kesa nema.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

što više kvalitetnih klubova to bolje za vaterpolo. šteta samo što ih nema u više država. koji bi spektakl bio u euroligi, da su i mađarski i talijanski klubovi jaki ko prije 2-3 godine. a i da se u drugim državama raširi vrhunski vaterpolo.
    a bilo bi dobro da se na čelo vaterpololo organizacija postave ljudi iz vaterpola koji imaju neku ideju kako bi se vaterpolo mogo popularizirat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e ovako @kozak imam potrebu da ti odgovorim na par tvojih zadnjih postova posto sam nekad cinio dio tih navijaca koje si pominjao...
    sto se tog nekog djeda u alkoholisanom stanju tice ja nemam pojma o kome pricas,vi imate djeda koji manita na i oko bazena...
    bas se trudis da nas prikazes kao neke zatucane duvljake kao i da smo nosili sajkace i kokarde mogao si slobodno rec da smo na tribini jeli pljeskavice,naravno leskovacke, i da se nismo kupali po 7 dana sto je izazivalo smrad po tribini...
    izgledali smo isto kao i vi zato bih te zamolio da ovaj dio preskocis,sem ako neces da vas prestavis kao neku urbanu bandu..imali ste i vi indijanaca koji su motali salove oko glava,ruka,struka...
    ne znam odakle ti prica da ste se vi jace culi od nas na nasem bazenu...prvo vise nas je moralo bit,drugo imali smo onu sirenu tako da niste ni mogli doc do izrazaja...
    da je u novi svejedno bilo doc nekoj ekipi recice ti cinjenica da se ne sjecam da nas je neko dobio u novi u tom periodu...cak i one godine kad smo u finalu eurolige izgubili od honveda mi smo ih te godine kuci dobili...atmosfera tog "karnevala" je odlicna bila,po meni mozda i bolja nego sto ste je vi u kotor pravili jer je institut manji od nikse bucina pa je samim tim i akusticnije...
    samo da ti kazem da se ne tripujes da ste neka ultra zajebana grupa jer vas mnogo dijeli od toga...vecinu pjesama iz tog perioda(sad ne znam)ste prepjevali od drugih(dalmatinske pjesme,torcidine,dinamove,zvezdine)sto se tice stabilnosti grupe preslistaj odavde neke stranice unazad pa ces vidjet kad neko pita cattara oce li se bestije ponovo skupit a on odgovara da su bestije ispricana prica...
    navijaci jadrana su imali srpske zastave,vi ste imali crnogorske,neki nasi su nosili zvezdine salove,ja sam par vasih vidio sa salovima torcide(svako svoje )
    ti navijaci su bili trn u oku upravi naravno iz politickih razloga jer se zna ko finansira jadrana,otisli su,evo dje su ti tvoji drugari iz novoga o kojima pricas da im je glupo bilo da idu onda zbog njih...mogu slobodno da osnuju svoju grupu nego ih nesto nema zadnjih par godina...
    bili ste mozda malo organizovaniji od nas jer ste dolazili vise u novi nego mi u kotor...za to vam svaka cast...ostalo je skoro sve isto bilo...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Karacha, sto si se nalupao...
    U onom dijelu u kom mene pominjes - ja to isto i dalje za Bestije mislim, iako neki "veterani" sa tribine zele da me demantuju... Sprema se pakao 8. aprila i ja cu naravno biti dio toga.

Tacno je i za trubu. Ostalo nije... Dolazili smo redovno u Novi (bili brojniji i glasniji od vas), organizovano i najcesce o svom trosku, a vasa Uprava nam svakakve budalastine spremala (naplacivanje ulaznica po duplo skupljoj cijeni, nekakvo negarantovanje bezbjednosti zbog cega niko iz Boke do Novoga nije htio da nas vozi itd.). Jako se dobro sjecam svih tih godina, utakmice u Novi (da ne pominjem Kotor) izmedju nasih klubova nisam preskakao. Pa vi niste ni bili redovni na bokeskim derbijima (na vasem bazenu). U Kotor ne znam ni jeste li 2x dosli u to vrijeme...

Poentu Kozakovog posta si shvatio i to je pohvalno. On je u pravu (iako je bio isuvise grub, neke epitete ja ne koristim ), taj folklor na tribinama niko (pogotovo ne Bestije) nije nikad shvatao ozbiljno. To sto ste vi stvarali halabuku sa nekim nacionalistickim povicima - to nije navijanje, niti mu je bilo mjesto na bazen. Ako je to pomagalo vasim igracima onda su jadovi bili i oni...
    Nas ste zbog bokeskih pjesama nazivali ustasama, sto dovoljno govori o strukturi, starosnoj granici i kulturi tadashnjih novskih "navijaca".
    Mi smo dolazili i navijali u tom vasem zlatnom periodu (nijednom Primorac tada nije dobio u Novi), bivali hapseni, a o vama se ode pjevale po medijima. Mada, to je vise govorilo o obrazu tih DPS-ovaca tamo...
    Danas, Bestije koje su nedavno zapalile baklje u Novi imaju zabranu dolazenja na bazene u trajanju od 3-6 mjeseci, a ti kucas svasta...

Eto, da bismo sprijecili neka "sjecanja" i stvarali laznu sliku uoci nasih duela.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.
    Mada, to je vise govorilo o obrazu tih DPS-ovaca tamo...
    To su isti oni DPS-ovci koji drze i Primorac i Budvu, sve je to ista "pasta"..
    A sa ostatkom posta se slazem u potpunosti !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    cataro,a odakle njima toliko para?vicevici daju svoje pare,jos neko drugi ili sponzori?

vičevići ne daju svoje pare...pare od privatnika daje isključivo maximus...i nešto dobijaju od grada...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    e ovako @kozak imam potrebu da ti odgovorim na par tvojih zadnjih postova posto sam nekad cinio dio tih navijaca koje si pominjao...
    sto se tog nekog djeda u alkoholisanom stanju tice ja nemam pojma o kome pricas,vi imate djeda koji manita na i oko bazena...
    bas se trudis da nas prikazes kao neke zatucane duvljake kao i da smo nosili sajkace i kokarde mogao si slobodno rec da smo na tribini jeli pljeskavice,naravno leskovacke, i da se nismo kupali po 7 dana sto je izazivalo smrad po tribini...
    izgledali smo isto kao i vi zato bih te zamolio da ovaj dio preskocis,sem ako neces da vas prestavis kao neku urbanu bandu..imali ste i vi indijanaca koji su motali salove oko glava,ruka,struka...
    ne znam odakle ti prica da ste se vi jace culi od nas na nasem bazenu...prvo vise nas je moralo bit,drugo imali smo onu sirenu tako da niste ni mogli doc do izrazaja...
    da je u novi svejedno bilo doc nekoj ekipi recice ti cinjenica da se ne sjecam da nas je neko dobio u novi u tom periodu...cak i one godine kad smo u finalu eurolige izgubili od honveda mi smo ih te godine kuci dobili...atmosfera tog "karnevala" je odlicna bila,po meni mozda i bolja nego sto ste je vi u kotor pravili jer je institut manji od nikse bucina pa je samim tim i akusticnije...
    samo da ti kazem da se ne tripujes da ste neka ultra zajebana grupa jer vas mnogo dijeli od toga...vecinu pjesama iz tog perioda(sad ne znam)ste prepjevali od drugih(dalmatinske pjesme,torcidine,dinamove,zvezdine)sto se tice stabilnosti grupe preslistaj odavde neke stranice unazad pa ces vidjet kad neko pita cattara oce li se bestije ponovo skupit a on odgovara da su bestije ispricana prica...
    navijaci jadrana su imali srpske zastave,vi ste imali crnogorske,neki nasi su nosili zvezdine salove,ja sam par vasih vidio sa salovima torcide(svako svoje )
    ti navijaci su bili trn u oku upravi naravno iz politickih razloga jer se zna ko finansira jadrana,otisli su,evo dje su ti tvoji drugari iz novoga o kojima pricas da im je glupo bilo da idu onda zbog njih...mogu slobodno da osnuju svoju grupu nego ih nesto nema zadnjih par godina...
    bili ste mozda malo organizovaniji od nas jer ste dolazili vise u novi nego mi u kotor...za to vam svaka cast...ostalo je skoro sve isto bilo...

karacha,

tog đeda sam vidio oba puta ove godine...nije đed...čovjek srednjih pedesetih , duge bijele brade, sa crnom šajkačom i zastavom srbije... sjedao je blizu nas...budala četnička ali očito da vama ne smeta...

naš "đede" je naš meštar...legendarni el comandante prazzi...i on je sve samo ne nekakav nacionalista ili nešto slično...on je oriđinal alkos i naša maskota...

ima među beštijama momaka koji sebe smatraju srbima i zbog toga kod nas nema nikakvih nacionalsističkih navijanja . crnogorske zastave kojih ponekad ima je nešto što bi trebalo bit normalno u CG.

vi ste "plastic fans" i to je očigledno kroz vaše ponašanje i nepodržavanje kluba jer je kao pod kontrolom dps-a, dok ste vi valjda nekakvi žešći srbi, a ja ću se potruditi sa ostalim momcima da beštije to nikad ne postanu. nadam se da ćemo ograničit uplitanje kluba u nastupe navijača na nabavku karata ili rezervaciju istih, a lično ću sigurno nappraviti grupu koja će insistirat na tom ponašanju, iako nedaj bože odluka većine bude drugačija.

to da ste bili glasniji od beštija je smiješno, sve i da vas je bilo više bili ste ispod svakog nivoa.. ovamo su sve bili momci tamo kod vas je bilo više dječurlije sa sve istim nekakvim trouglastim zastavama i nekoliko srbijanskih.beštije su ostale petanaest minuta poslije tekme pjevajući jednu pjesmu koja je bacila u trans naše igrače koji su tada izgubili meč.
    naravno, što se nas tiče, to može i mora mnogo bolje...

pozz.

k.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    To su isti oni DPS-ovci koji drze i Primorac i Budvu, sve je to ista "pasta"..
    A sa ostatkom posta se slazem u potpunosti !
    Ne! DPS-ovci k'o DPS-ovci jestu ista pasta (g.ovna), ali sustina je da je tim novskim DPS-ovcima tada odgovaralo srbovanje navijaca, a odgovaralo bi im cak i danas... I to je onaj obraz koji mi je oduvjek isao na k. zivac!
    Trebalo je imati obraza za odrzavanje vrhunskog kluba od drzavnih para u predreferendumsko vrijeme, dok se na tribinama srbuje! Nevjerovatno!
    P r i m o r a c

Page 209 of 225 FirstFirst ... 109159199205206207208209210211212213219 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)