Page 208 of 225 FirstFirst ... 108158198204205206207208209210211212218 ... LastLast
Results 5,176 to 5,200 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac ce sa novljanima u mjesec dana igrat' 4 puta... :devil:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvi su bili navijaci ne bi ulazio u detalje,vi cete reci nikakvi,oni ce slicno reci za vas...o tome kako su navijali nije bilo potrebe niko da me informise,dovoljno je bilo da gledam na satelitu tvcg da vidim kakvo je bilo navijanje.
    i sustina moje price je upravo u mom zadnjem postu,a to je da evo sada ih nema pa nisu pune tribine.niko ne smeta "pravim ljubiteljima vatepola i navijacima" da dodju,pa ih nema.

i da se razumemo svako je po nacionalnoj pripadnosti ono kako se oseca i izjasnjava,i ako ja od sutra ne zelim da budem srbin niko me ne moze naterati da to budem.

a vi se trudite jadrana da navucete na sta god hocete,oni ce se isto truditi da vas navuku,a ja cu u svakom slucaju za njih navijati,iako to nije ni bitno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    lak1,slazem se.samo je ovde ocigledno poblem sto se i igraci i navijaci tima koji je pobedio bune(pored porazelnih) i ne mogu da svare da protivnicki tim i dalje postoji,iako je izgubio,da se nije raspao i maltene nestao.

a cela prica zbog koje sam i komentarisao me podseca na onu pricu ovde u srbiji,kako eto huligani(grobari i delije) smetaju pravim navijacima,ljubiteljima sporta da dodju na utakmice.a da nema tih organizovanih navijaca ni zvezda ni partizan ne bi imali vise od 1000 ljudi na utakmici.

huligani su pripomogli uništavanju srpskog fudbala i ako ti nije to jasno sada neće ti nikada biti jasno. normalni navijači,fanovi, ne dolaze najprije jer NEMAJU ŠTO GLEDAT i najposlije postoji mogućnost da im neko legalno i legitimno nabije baklju u bulju ili grlo ( to traže delije da se legalizuje) po sličnom principu kao što srbi "principijelno" ođe kod nas traže veća prava od svih ostalih, pa bi oni tako da mi svi ostali učimo srpski jezik i prvi srpski ustanak ( karađorđetu tada ukrali svinje pa se pobunio kontra turcite) iako nas crnogorce i ostale građane CG , zabolje za njegove svinje,toplicu milana i kosančić ivana.... kad su tražili ta i takva prava u ostalim djelovima bivše YU , dobili su po artenici i još uvijek žive po salama i domovima kulture u srbijici.u srbiji živi mnogo više crnogoraca nego što srba ima u CG , pa niko od nas ne traži da mu u školama đeca uče o carlaškoj bitci ili o krusima i martinićima...e vaš je problem što vi to učite "dobrovoljno" pripomognuti savjetima te naše dijaspore koja vam uređuje državu već jedan dugi niz godina...

k.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad stvarno bataljujte politiku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    kakvi su bili navijaci ne bi ulazio u detalje,vi cete reci nikakvi,oni ce slicno reci za vas...o tome kako su navijali nije bilo potrebe niko da me informise,dovoljno je bilo da gledam na satelitu tvcg da vidim kakvo je bilo navijanje.
    i sustina moje price je upravo u mom zadnjem postu,a to je da evo sada ih nema pa nisu pune tribine.niko ne smeta "pravim ljubiteljima vatepola i navijacima" da dodju,pa ih nema.

i da se razumemo svako je po nacionalnoj pripadnosti ono kako se oseca i izjasnjava,i ako ja od sutra ne zelim da budem srbin niko me ne moze naterati da to budem.

a vi se trudite jadrana da navucete na sta god hocete,oni ce se isto truditi da vas navuku,a ja cu u svakom slucaju za njih navijati,iako to nije ni bitno.
    o nacionalnoj pripadnosti se normalan čovjek ne izjašnjava...drži to za sebe...

problem je što u CG postoji određena , u trojke, organizirana grupa građana ,GG, koja ima više podstranaka nego ijedna druga GG i sve su međusobno jako dobro povezane ,po srbski (sa b) ( spominju se majke,izdaje,očevi,lazar,kosovo i miloš) na način da niko s nikim ne priča i svako svakog optužuje za izdaju srbstva ( sa b) i ta grupa građana bi "leba preko pogače" , kako kaže mudrolija najstarijeg naroda na svijetu...pogađaš kog...

to prolazi ođe jer vlastima odgovara da ostatak građanstva plaše sa tim avetinjama i na taj način sebi priskrbljuje apsolutnu vlast.

nešo,navijaj za jadran, radi svog druga ili iz već kog razloga, srbskog (sa b) ali nemoj nam o vaterpolu,pravom navijanju i CG ođe palamudit ...ti si iz bg,po nicku , ja ne uređujem odnose na paliluli i u svilajncu...iz poštovanja prema zdravom dijelu srpskog (sa p ) društva...

k.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je forum gde ljudi razmenjuju misljenje,ako ti necije smeta,preskocis ga.
    a za jadran cu navjati zbog sebe,sto sam par godina zivota proveo u hn i sto dole imam kucu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Neso brate, idi tamo na vase forume razmjenjuj politiku, nemoj odje nas da "vaspitavas"...
    Mnogo si se opteretio, svaki dan postujes odje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Slazem se po pitanju postave, bice to kao da igraju reprezentacije...
    Pa hrvatska reprezentacija je tatamata za srpsku, uvjek po 5-6 razlike ih okinu. Ali zato je nasa tatamata za hrvatsku, kako smo im rekli ovog ljeta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kozak, svaka ti je ka Njegoševa. Nešo, skapirali smo što si htio reć. Ajmo sad o vaterpolu bez politike.

Meni se baš sviđa žrijeb, pogotovo ovako iz ugla neutralnog navijača, zaljubljenika u CG vaterpolo. Imaćemo poslije dugo vremena opet predstavnika na f4 i to me jako raduje. I ko god to bio, mislim da je sasvim realno za očekivati da igra i finale, a u finalu je sve moguće.

Ja ću ići najvjerovatnije na obije utakmice (i u Kotor i u Novi) i nadam se uživati u odličnom vaterpolu bez ekscesa u bazenu kao što je bilo na predzadnjem derbiju, pa nek pobijedi bolji. Ne znam za koga ću navijati, možda eto malo naginjem put Jadranove strane zbog kapice koju mi je poklonio Leka u Malagi a i što volim onoga Gojkovića ka da mi je iz kuće. Nadam se da mi neće zamjeriti navijači Primorca, koje nekolicinu poznajem i vidimo se 8 aprila

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Slazem se po pitanju postave, bice to kao da igraju reprezentacije... Jedino je pitanje to nezgodno krilo (odstustvo Jokovica), nisam siguran da Markovic to moze da odigra kako treba. Mozda neko drugi sa klupe... Naravno, ta pozicija je u napadu bitna "samo" kod igraca vise.
    edit: Od ljeta Pijetlovic igra u mnogo boljoj formi od amerikanca, tako da je postao 1. centar Partizana.
    Jokovića na toj poziciji ne može kvalitetno nitko zamijenit. To je najtanja Jugova pozicija. I Vranješ i Marković su dešnjaci. Može se improvizirat ali nije to to. Veliki je hendikep kad dešnjak igra na desnom krilu upravo zbog proigravanja sa igračem više, a Jug je ove sezone najviše pogodaka postizao upravo iz takvih situacija i to nakon Jokovićevih proigravanja. Osim toga će nedostajat i njegovi golovi sa te strane. Sa dešnjacima na toj poziciji bit će i manje golova sa desnog krila. Jedan kuriozitet, Joković je prirodno apsolutni dešnjak ali vaterpolo igra lijevom rukom

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Joković je prirodno apsolutni dešnjak ali vaterpolo igra lijevom rukom
    Interesantno, nisam znao... To me podsjetilo na izjave nekih mojih prijatelja kako ce sinove od rodjenja tjerat da sutiraju loptu lijevom nogom, odnosno rukom :mrgreen:

To sto nemate ljevaka ne bi bilo toliko strasno da imate nekog desnjaka koji to moze kvalitetno da pokrije (kao Gocic u Partizan ili Ciric u Budvi)...
    Vidjecemo... Ali je jasno koji su najveci aduti obje ekipe (vec sam pricao o tome), razlika izmedju 2 tima je stvarno minimalna...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Interesantno, nisam znao... To me podsjetilo na izjave nekih mojih prijatelja kako ce sinove od rodjenja tjerat da sutiraju loptu lijevom nogom, odnosno rukom :mrgreen:

To sto nemate ljevaka ne bi bilo toliko strasno da imate nekog desnjaka koji to moze kvalitetno da pokrije (kao Gocic u Partizan ili Ciric u Budvi)...
    Vidjecemo... Ali je jasno koji su najveci aduti obje ekipe (vec sam pricao o tome), razlika izmedju 2 tima je stvarno minimalna...
    Imamo mi kvalitetnih dešnjaka ali ipak se igra protiv Partizana koji toga dešnjaka na desnom krilu mogu zatvorit da se ni ne vidi. Recimo Vranješ je polivalentan igrač. Može igrat skoro sve pozicije a on mi se čini kao najlogičnije rješenje na tom krilu ali razlika je igrati protiv POŠK-a i protiv Partizana. Dešnjak na lijevom krilu ima manji kut za proigravanja i šuteve i lakše ga se zatvara u situaciji igrač više. Recimo kad vraća loptu desnom vanjskom mora se cijelim tijelom okrenut prema njemu. Ti to znaš jer si bio u bazenu. Oni koji ne znaju, to je kao da u nogometu ljevaka staviš na desno krilo. Centaršutevi bi bili nebu pod oblake. Osim ako je neki fenomen.

Ipak uzdam se u Vranješovo iskustvo i Markovićevu genijalnost. U par utakmica su dokazali da se može bez ljevaka iako je to bilo protiv ekipa slabijih od Partizana.

A da je Joković ljevak u vaterpolu, a u svemu ostalome dešnjak, ni njemu samome nije jasno
    Last edited by bracodubrovnik; 26-03-09 at 13:37.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jeste, ali desnjak na nezgodnom krilu sa loptom u ruci lakse (jednim pokretom ruke) ulazi u 2m cime se otvara veca mogucnost realizacije sa stative. (pricam o igracu vise)
    Dakle, iskusni deshnjak (dobar asistent) na nezgodnom krilu moze sasvim korektno zamijeniti ljevaka.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Primorac ce sa novljanima u mjesec dana igrat' 4 puta... :devil:
    kako se igra crnogorsko prvenstvo?svak sa svakim doma i vani, pa ko skupi više bodova prvak?bez play offa?

Jokovića na toj poziciji ne može kvalitetno nitko zamijenit. To je najtanja Jugova pozicija. I Vranješ i Marković su dešnjaci. Može se improvizirat ali nije to to. Veliki je hendikep kad dešnjak igra na desnom krilu upravo zbog proigravanja sa igračem više, a Jug je ove sezone najviše pogodaka postizao upravo iz takvih situacija i to nakon Jokovićevih proigravanja. Osim toga će nedostajat i njegovi golovi sa te strane. Sa dešnjacima na toj poziciji bit će i manje golova sa desnog krila. Jedan kuriozitet, Joković je prirodno apsolutni dešnjak ali vaterpolo igra lijevom rukom
    dešnjaku je lakše dodat loptu s desnog krila, jedini je problem kod šuta jer je kut puno manji. a vranješ je pravi stručnjak za dodavanje lopte s igračem više, puno bolji od jokovića kojem je to najlošiji segment igre. često ima mogućnost odigrat na prvu stativu, ali ne odigra. već protiv recca je vranješ dva puta fenomenalno uposlio dobuda i smodlaku na prvoj stativi ( za 5. i 6. gol). joković će najviše falit kod realizacije s desnog krila.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    kako se igra crnogorsko prvenstvo?svak sa svakim doma i vani, pa ko skupi više bodova prvak?bez play offa?
    Tacno tako, samo sto najbolje plasirani iz JL prenosi 6 bodova, drugi 4, treci (Budvanska) 2 i Kataro 1 .

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bez play-offa, ali se prenose oni famozni bodovi, ocemu se rapspravljalo odje... Mi ako dobijemo u Zg prenosimo 6 a novljani 4 boda (budvani svakako 2 a Cattaro o bodoba), ako ne dobijemo novljani ce prenijet 6 bodova... Potom se dvokruzno igra svako svakim. Tacan raspored jos uvjek ne znam, valjda necemo zadnje kolo u novi...

dešnjaku je lakše dodat loptu s desnog krila, jedini je problem kod šuta jer je kut puno manji. a vranješ je pravi stručnjak za dodavanje lopte s igračem više, puno bolji od jokovića kojem je to najlošiji segment igre. često ima mogućnost odigrat na prvu stativu, ali ne odigra. već protiv recca je vranješ dva puta fenomenalno uposlio dobuda i smodlaku na prvoj stativi ( za 5. i 6. gol). joković će najviše falit kod realizacije s desnog krila.
    Eto, u mom prethodnom postu sam ovo rekao. Samo sto, ako udjes sa loptom u 2m, igrac na desnoj stativi se izvlaci, a ovaj na lijevoj ulazi bukvalno do gola...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Jeste, ali desnjak na nezgodnom krilu sa loptom u ruci lakse (jednim pokretom ruke) ulazi u 2m cime se otvara veca mogucnost realizacije sa stative. (pricam o igracu vise)
    Dakle, iskusni deshnjak na nezgodnom krilu moze sasvim korektno zamijeniti ljevaka.
    Točno, ali pričamo o Partizanu a ne o POŠK-u. Koliko god Udovičić bio loš (ili dobar, nije na meni da sudim) sigurno je predvidio sve situacije pa i ulaz u dva metra sa te strane. Neigranje Jokovića i neiskustvo Fatovića, po meni, dva su najveća hendikepa Juga u ovoj utakmici. Svejedno vjerujem da možemo izborit povoljan rezultat u Beogradu a onda u uzvratu ovjerit prolaz. Juga ove sezone nitko nije dobio sa više od jednog gola razlike. Pa ni Pro recco. A i tamo smo bili bez Jokovića.

A Vranješ je itekako iskusan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dakle, iskusni deshnjak (dobar asistent) na nezgodnom krilu moze sasvim korektno zamijeniti ljevaka.
    eto dok sam napiso svoju "litaniju" i ti si reko što sam mislio. upravo to je prednost dešnjaka na desnom krilu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Točno, ali pričamo o Partizanu a ne o POŠK-u. Koliko god Udovičić bio loš (ili dobar, nije na meni da sudim) sigurno je predvidio sve situacije pa i ulaz u dva metra sa te strane. Neigranje Jokovića i neiskustvo Fatovića, po meni, dva su najveća hendikepa Juga u ovoj utakmici. Svejedno vjerujem da možemo izborit povoljan rezultat u Beogradu a onda u uzvratu ovjerit prolaz. Juga ove sezone nitko nije dobio sa više od jednog gola razlike. Pa ni Pro recco. A i tamo smo bili bez Jokovića.

A Vranješ je itekako iskusan
    vidiš stvarno. nisam o tome ni vodio računa. niti jedan poraz u sezoni veći od jedan razlike. svakako dobra vijest pred odlazak u beograd.

to je odlika veličine momčadi. niko ih nije nadigro i razvalio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nemojte me pogresno shvatit, jako postujem Recco i sav kapacitet koji taj klub ima (oko bazena), ali klubovi sa tankom klupom mogu imati velikih problema sa timovima koji imaju veliki fond igraca, a uz to su i plivacki bolji.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacan raspored jos uvjek ne znam, valjda necemo zadnje kolo u novi...
    Ako budemo 2. igramo zadnju u novi.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ako budemo 2. igramo zadnju u novi.
    Uf, kako su nam spakovali ovo... :trashcom:

U ZG MORAMO da dobijemo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Nipošto se bi složio s tobom. A ni statistika se ne slaže sa ovim boldanim. Najviše golova sa igračem više Jug je postigao upravo nakon proigravanja sa desnog krila. Joković itekako zna uvalit loptu na sidrune. Ali slažem se da je Vranješ po tom pitanju bolji a i iskustvo je na njegovoj strani. No, opet ponavljam, ipak se radi o Partizanu i nedostajat će nam ljevak na tom krilu. Itekako će nedostajat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Tacno tako, samo sto najbolje plasirani iz JL prenosi 6 bodova, drugi 4, treci (Budvanska) 2 i Kataro 1 .
    Ovaj sistem natjecanja je blesav. U redu je nagraditi najbolje plasiranu momčad JL (kao u HL prednost domaćeg terena uplay offu) ali zašto bodovno kažnjavati nekoga tko nije nastupao. Play off je najlogičnije rješenje. Ovaj sistem trebate mijenjat podhitno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Nemojte me pogresno shvatit, jako postujem Recco i sav kapacitet koji taj klub ima (oko bazena), ali klubovi sa tankom klupom mogu imati velikih problema sa timovima koji imaju veliki fond igraca, a uz to su i plivacki bolji.
    Ništa te krivo ne shvaćam. Pro recco ove sezone nije pokazao ništa posebno. Uz malo više sreće trebali smo ih dobiti i u gostima. Ja sam samo htio reći da se protiv Juga teško postiže dobar rezultat, a gotovo sigurno nas nitko ne može razbiti (kako čitam na srpskim portalima +5 za Partizan). Rjetkima je uspjelo uopće pobjediti nas. Jadranu (svaka čast), Mladosti uz veliku dozu sreće jer je Jug vodio i tri gola razlike, Pro reccu također kao i Mladosti, Spartaku i to samo zato jer nisu putovali kažnjeni Dobud i Vranješ.

Page 208 of 225 FirstFirst ... 108158198204205206207208209210211212218 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)