Pročitah da Silent Hill 2 treba da izadje sledeće godine...
The Limits of Control
Rezija: Jim Jarmush
Uloge:Tilda Swinton,Bill Murray,Gael García Bernal,John Hurt,Paz de la Huerta,Isaach De Bankolé
"Pricha o misterioznom samotnjaku,strancu u procesu zavrshetka svog kriminalnog posla."
Datum:28 May 2009
Trailer:http://www.apple.com/trailers/focus_...mitsofcontrol/
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
ako bude k'o prvi deo, onda ne mora izlazit'
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Goemon
Od stvaraoca filma Casshern dolazi nam njegovo drugo ostvarenje.
Rezija:Kazuaki Kiriya
Uloge:Yosuke Eguchi,Takao Osawa,Ryoko Hirosue,Jun Kaname,Gori...
"1582-ge Oda Nobunaga je bio na ivici da pokori chitav Japan,ali je bio primoran da se suochi sa samoubistvom na Honno-ji hramu od strane jednog od svojih generala Akechi Mitsuhide. Toyotomi Hideyoshi, Nobunagin vrhovni general naslijedio je Akechija i zavrshio je Nobunaginu misiju stavljajuci Japan pod jednim vladarom. Svijet je bio miran jedno vrijeme,dok se nije pojavio nindza bandit zvani Ishikawa Goemon (Yosuke Eguchi),upotrebljavajuci svoje nadljudske moci da krade od bogatih i daje siromashnima-navika koja ga je zacementirala kao heroja kod gradjana svuda naokolo. Jedne noci prilikom pljachke Nanban (Juznih Varvara) Goemon nalazi misterioznu kutiju sakrivenu u tajnom grobu..."
Datum:2 May 2009 (Japan)
Trailers:
http://azmovietrailers.com/trailers/...trailer_(2009)
http://www.movieplayer.it/trailer/3179/goemon-trailer/
for one another !
Novi Mann i novi Jarmusch - kakve poslastice!![]()
I am the one who locks.
Up! Novo Pixar-ovo remek djelo... "SQUIRREL!.......hi there!"
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1190&item=6
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
vala nije da je vrh film ali je jedna sasvim solidna ekranizacija igre, u stvari vjerovatno je i najbolja ekranizacija igre trenutno, nažalost....
sumnjam da će dvojka skoro jer su i režiser i scenarista zaokupljeni drugim projektima, a ovaj drugi i nešto nije previše zainteresovan da radi dvojku...ovo naravno ako Silent Hill 2 ne dopadne šaka nekom drugom, Uwe Boll-u npr., a to bi bilo stvarno prelijepo...
Mene interesuje ovo
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Drag Me to Hell
Rezija: Sam Raimi
Uloge:Alison Lohman,Justin Long,Lorna Raver,David Paymer...
Novopechena kancelarijska sluzbenica za izdavanje kredita dobija naredbu da izbaci iz stana staru zenu,chime postaje zrtva paranormalne kletve,koja pretvara njen zivot u zivi pakao. Ochajna odlazi kod vidovnjaka pokushavajuci da spase svoju dushu,dok zle sile potiskuju do izludjujucih granica.
Datum: 29.Maj 2009
Trailer:http://www.apple.com/trailers/universal/dragmetohell/
for one another !
s.Darko
ne nadjoh datum premijere
067-572270
to će bit СТРАШАН film!![]()
hehe,gledao sinoc trailer. Mozda bude bolji od Butterfly Effect 2![]()
for one another !
kad smo vec kod leptira
for one another !
Beogradski fantom. Premijera 29-og marta.
Last edited by Tyler; 23-03-09 at 15:00.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Pandorum
Rezija:Christian Alvart
Uloge: Dennis Quaid, Ben Foster...
Par chlanova posade ukrcanih na svemirskom brodu budi se bez znanja o svojoj misiji i identitetu.
Datum:4. Septembar 2009
Trailers:http://www.apple.com/trailers/independent/pandorum/
for one another !
hahaha, e pa ne mogu da vjerujem...u kakvo iskušenje padam...evo i 3 ripa što izađoše do sad...Entire "X-Men Origins: Wolverine" Leaked Online
According to HitFix, you don't have to wait until May 1st to see "X-Men Origins: Wolverine," since it has now leaked online and appears to be a near-finished DVD quality rip with only a few unfinished FX shots.
No doubt that 20th Century Fox is doing its best to remove each and every copy from the internet and is tracking down the person responsible. But the damage has already been done.
Till this day, director Eli Roth blames the leak of his "Hostel: Part II" for the poor box office results. Rob Zombie experienced the same thing with "Halloween." Only Michael Moore was happy about "Sicko" appearing online early, claiming that he was just happy that people were seeing it.
Due to the leak, we should be getting plenty of early reviews soon. If fans like what they see, I believe this can only help the film's box office results. But if they don't, Fox will have a good excuse to explain why "Wolverine" bombed.
X-Men.Origins.Wolverine.2009.WORKPRINT.XviD-NoGRP
X-Men.Origins.Wolverine.2009.WORKPRINT.XviD-iAPULA
X-Men.Origins.Wolverine.WORKPRiNT.XviD-DEViSE
e pa strašno...nadam se da ću da odolim![]()
haha, vrh, a ja tek sad vidjeh torrenti krcati sa ovim, svi vele da animacije nisu do kraja zavrsene. haha, ko ce izdrzat...
A sve me vuce da ga ukljucim torrent![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vala cu ga cekat pa da cu crc. Ocu da ga gledam fino u Deltu. Ovakvi filmovi su najbolji na velikom ekranu
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
juche izashla prva epizoda novog Full Metal Alchemist
evo :
http://milledrive.com/videos/9787/Fu...erhood_01.html
prva epizoda mnogo lijepa...nedostajali su mi...i setovana je taman u vrijeme prije prve epizode orignalnog full metal-a...jedva chekam sledecu - 12 aprila...
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 06-04-09 at 09:01.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
naravno, ne odoljeh da pogledam Wolverine...kad malo bolje razmislih, nedovršeni efekti mi nisu predstavljali toliki problem (uostalom nisu svi efekti nedovršeni, najviše se ta nedovršenost osjeti u zadnjoj borbi na kraju filma), s obzirom da su mi radnja i likovi mnogo mnogo bitniji u ovom slučaju...a pored toga, kad sam gledao Dark Knight na raspalom Rondu sa očajnim uslovima (što nije uticalo da mi film bude odličan), mogao sam i odgledati ovaj Wolverine workprint sa odličnim kvalitetom snimka...
e sad film kao film, manje više me ostavio ravnodušnim....prije svega, radnja koju manje više mogu svi da naslute kad preciznije odgledaju trejler, a pored toga previše brzo se dešavaju stvari i mijenjaju razdoblja u Loganovom životu, mislim da je jedan od najvažnijih Marvelovih likova zaslužio barem pola sata duži film...
druga stvar, karakterizacija likova tj. nema je...izuzev Wolverine-a naravno, svi ostali likovi i mutanti su potpuno stavljeni u pozadinu...jeste da je ovo film o Wolverinu al je ipak trebalo pokloniti malo više pažnje nekim važnim likovima iz X-men univerzuma, naročito onim koji se prvi put pojavljuju u filmu....ovo se prije svega odnosi na Deadpool-a - mislim da će fanovi najviše da popljuju film upravo zbog Deadpool-a tj. zbog toga što se toliko malo pojavljuje filmu, tačnije samo jedna scena pri početku, i na kraju kada postane nešto što bi trebalo da bude "Deadpool" a što u stvari nema nikakve, ali baš NIKAKVE veze sa Deadpool-om iz stripa, ni po izgledu ni po sposobnostima, ni po čemu! znači zbog Deadpool-a će film i treba da dobije najoštriju kritiku..više godina se čekalo na pojavljivanje Deadpool-a u filmu, i više puta je od strane fanova predlagan upravo Ryan Reynolds kao idealan lik koji bi ga glumio (i stvarno ga je dobro odradio, barem ovo malo koliko se pojavio), ali kako je oskrnavljen u ovom filmu to mi nikako nije jasno...naravno on nije jedini...npr. objašnjavanje kako Blob u stvari postane Blob (odjednom mu se povećao apetit...WTF?!), pa onda kako se odjednom okrutni i nemilosrdni Sabertooth promijeni u filmu (klasični Holivudski momenat...pih), pa da ne dužim...shvatate poentu....em loša karakterizacija, em totalno zanemarivanje originalnog materijala tj. stripa....možda bih jedino za Gambita rekao da je korektno odrađen, iako nisam nikad bio neki veliki fan...
treća stvar, scene borbi...sad da zanemarim nedovršene efekte, mada sumnjam da bi mi popravili utisak....same scene borbi su nekako prekratke i kao da ne predstavljaju nikakav izazov za Wolverina...jeste da je on MUDO i zvijezda filma, ali ipak je borbama trebalo posvetiti više pažnje, dosta mi zaostaju u odnosu na pojedine bitke iz X-mena....
znači film je daleko od lošeg, ali opet nije ništa posebno, pogotovo kad se uporedi sa X-men trilogijom...naravno očekujem da će mi se bar djelimično popraviti utisak kad ogledam konačnu verziju filma na velikom platnu, ne samo zbog efekata već i zbog novih scena nadam se...
btw. vrlo fino iznenađenje na kraju filma, tj. jedan baš zanimljiv cameo, a uopšte nisam znao da lik treba da se pojavi u filmu![]()
jeste... bez kolica naravno
sat i 46 sa titlovima....mislim da sam negdje pročitao da konačna verzija traje 120 minuta....koliko je to pouzdana informacija još se ne zna...
evo Hugh Jackman kaže da je ovaj workprint kao "ferrari without a paintjob"....nadajmo se da je bar malo u pravu i da se ne radi samo o pokušaju da privuku ljude da pogledaju film...
Ovdje mozete da odgledate dosta filmova,od 2004. pa na ovamo.
http://www.free-tv-video-online.info/movies/
Ugrabio sam da odgledam wolverine, prije nego ga maknu. Solidan, lijep za odgledat da se ne zali to vrijeme koje ste proveli gledajuci ali nista spektakularno.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks