Jesu li vam skremblovani na BBM-u kviz Narod Protiv koji se emituje na B92 i Engleska Premijer Liga
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Svakako, svakako!
Zato što je B92 autorizovao kviz i traži velika sredstva za reemitovanje, kao i potpisivanje posebnih ugovora, a kako je prvobitno zamišljeno trebao je biti slobodan, pa nije bilo vremena a ni novca da se otkupe prava, nažalost!Možda će biti bolje sa novim..... Samo malo strpljenja!
![]()
bice bolje sa Novim...ne popaljuj ovdje ljude zivota ti broju jedan. 'bice bolje sa novim', 'malo strpljenja', etc, etc, sve neke price a ovamo se povecava cijena usluge i zatamnjuju sve vise i vise emisija, utakmica... ne sprdaj se sa pricom no to prosipaj na neke druge forume ako vec to i ne radis.
Ne kažem da će biti isto, ali se neka pravila jednostavno moraju poštovati, što u ostalom i sad rade i BBM i EXTRA TV, ali će se na vrijeme potpisivati ugovori, tako da će se "zamračivanje" svesti na najmanju moguću mjeru, odnosno skoro ga i neće biti, što ćete i sami viđeti uskoro....![]()
to famozno "uskoro" :mad:
Ja sam da se uvede ban na 160 godina za upotrebu riječi USKORO
Ili bar koristite U****
Nije baš toliko famozno. Pozdrav!
imate reprizu kviza narod protiv ionako ta emisija ne ide uzivo , kao da je bitno da li cete da je gledate uvece ili ujutru!
He, he, vazda vam se neđe žuri! Strpljen, spašen...![]()
postoji li mogucnost da se ubaci neki kanal koji je dobio najvise glasova na anketi umjesto kanala kojeg najmanje gledamo?
zar nisi zadovoljan sa "tv sun" i "777"??????
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
mislim da ce kanal 777 biti proglasen za najveci pogodak u istoriji kablovskih operatera i da ce od strane posmatraca iz brisela dobiti zeleno svijetlo da pocne sa emitovanjem sirom evrope a i sire. hvala lutriji crne gore od srca.
Sinoc nije bilo TV Sun-a mada ga nesto i negledam ali cisto da se pohvalim.
Sjetio sam se kanala koji je više nego fenomenalan, ne znam dal je titlovan, ali je vrh i zadovoljio bi dosta ljudi ođe. PlayBoy ali ona malo hard varijanta. On je vrh, vlasnik je u finansijskim problemima ako nije i umro, pa dako ga da jeftino.
ne radi mi tv sun ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks