to je to shto sam nashao...ako kome treba josh poneshto shto nije u stanju da nadje neka se javi pa da probam...
bella mafia - skinut
human remains - skinut
the ambulance - skinut
May - skida se
drzim na hdd-u nedelju dana ako se ne javi niko, brisem...poz![]()
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 11-03-09 at 09:41.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ima li koji dobri samaricanin torent filma Network (1976).
http://www.imdb.com/title/tt0074958/
http://isohunt.com/download/33824809/network.torrent
nema na cemu![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Bravo dobri covjece. Bravo.![]()
Hitno je, radnja ide odprilike ovako: partner od jednog preduzimaca mu napravi momacko veze, iznenadjenja i tako to, skupi se ex drustvo nekakav krem i sad slucajno ubiju prostitutku i onda se desava jos par ubistava, ako neko zna ime filma vjecno zahvalan :]
We have assembled inside this ancient and insane theater to propogate our lust for life...
Misliš kad je onaj kara u wc pa je nabode glavom u ono držalo za peškire pa je onda kidaju i kopaju neđe u pustinju????
ne, nego kad je stave na ono cebe ljubicasto i krenu bacat i ona pane i slomi vrat, pa joj onda ubiju pimpa dok se bore za pistolj, pa onda jedan od te ekipe dozivi srcani, znam da ima jedan sto ga 'cera vijetnamac', valjda ce se neko sjetit
We have assembled inside this ancient and insane theater to propogate our lust for life...
Pa to je film o kome ja pričam,jedan od njih treba da se ženi i dovedu neku striptizetu i u toku sexa u wc ovaj je pribije uza zid i nabode je na ono za peškire.Pa je kidaju u komade ja mislim i nose neđe...I onda se muka dešava svima od njih 7
Pa e , obojica ste pricali o istom filmu samo se nijeste razumjeli... A ja se sjetih da glumi Cristian Slater pa ga tako nadjoh...
Kreč, kolica i mešalica.
ma kakvi, nije ovo to, sjetio bih se glumaca, znam da ima jedan crnac sto je advokat, film pocinje tako sto kamera ide od jednog do drughog glumca i osnovno o njima izbaci, znaci ta prva sto je ubijena dolazi zajedno sa sestrom i pimpom na striptiz i kad je ispuste sa tog cebeta, nit je kidaju nit ista, no samo zamotaju i onda pocinju panicit... ovaj jedan iz te ekipe slavljenika pocne da se buni protiv toga sto oni oce i ovu drugu da ubiju da ne bi rekla policiji i tu nastaje show, vazno je da se on jedini na kraju izvlaci jer je kamera sve snimila sto se izdesavalo.
Ja mnim da je to taj film...
A jel to ka komedija ili što---
triler, kolko ja cijenim :]
evo nadjoh ti trailer pa pogledaj da nisi zatupioja ne mogu ni jedan drugi sa slicnom tematikom da nadjem
inache,film jeste komedija ali "crna" sobzirom na scene i slichno...
http://www.moovee.co.uk/VeryBadThings
uglavnom nashao sam ga na HD-u i stavio na download...pa ako ti bude trebalo javi se
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 20-03-09 at 07:14.
nije taj, bio je juce ujutru na pink movies ili pink action, no evo ne mogu ni programsku semu nac za to...
to je to, zahvaljujem
moze li neko da mi nadje film "before the rain" pozeljno bi bilo kad bi link bio rapidshare...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks