koliko kasni sutjeska u odnosu na mogren tj buducnost?
Dobila Sutjeska. Mogren ubjedljivo. U borbi za titulu prvaka 3 kluba: Mogren, Buducnost i Sutjeska...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
koliko kasni sutjeska u odnosu na mogren tj buducnost?
Carrissimo,
sjecam se samo da je ove velike navijace iz podgorice cuvalo vise policajajca no samih navijaca sto je bilo. Vjerovatno da ne bi koga nagrdili na Cetinje
p.s. sljedece kolo ne mogu doc da gledam jer igra Triestina derby protiv Parme
p.p.s. za Killy-ja majstore mi u kup uefa kad osvojimo cg-kup, a 'plavi' kao drugoplasirani pivo i za tebe
Ne,vec smo trazili shto vecu zashtitu, oni su imali na raspolaganju 5 defendera da nas prate,ali mi smo zahtijevali 7 inache necemo ic,tako da doshla chak i ispomoc iz Niksica, 2defendera i krenuli smo sa 7 pratecih defendera ili 40 pripadnika specijalnih jedinica pod punom opremom i zadovoljni smo dochekom i chuvanjem CT policije... ko zna shto bi bilo da nisu bili...
A shto je ovo,kakvi su ovo komentari... nego,necu vishe komentarisat...
Pozdravljam.
Намјерно Другачији...
Gledajte snimak na rtcg Rudar-Budućnost,da vidite kako ljudi (sudije) odrađuju (plaćeni) posao!
Last edited by Miner; 18-03-09 at 15:54.
Još od 1920-e...
cini mi se u 8:20 ili tako nesto
Još od 1920-e...
@Miner... opusti se...
Nismo vam mi krivi sto ste sve pukli u ovaj drugi dio :mrgreen:
F.C.F.
neko je sigurno kriv a to je savez,ne kazem ja da ste vi krivi ali kad vidite snimak vidjecete kakve su greske pravili,ponistili su nam cist gol...na kraju je bila i tuca u tunelu...
Još od 1920-e...
Sasa Bezarevic je na radiju rekao da je Buducnost potpuno zasluzeno pobijedila. Da je imao razlog da umanji pobjedu uradio bi, jer je on koliko mi se cini portparol Rudara. Vidjecemo snimak, pa cu ti reci jesi bio u pravu Miner.
Ko se tukao?
bila neka guzva i mala tuca izmedju sudija i nekih ljudi iz kluba...buducnost nije zasluzeno slavila,igrali su ko pi*ke,bolji smo bili skoro citavu utakmicu,ponistili su nam cisti gol,pravili su banalne greske...uostalom vidjecete!
Još od 1920-e...
ajde pljevljak ne cmizdri na sudije.
griješe kolko oćeš, al to ne znači da su potplaćeni. jednostavno nestručni ljudi (većina). i na štetu i u korist svake ekipe.
Ovo mislim uopšteno, a viđećemo koliko si u pravu za ovo što si pun inspiracije i nadahnuća sa stadiona napisao.
E, moj Miner-u taman sam se ponadao da će te biti klub ali ...
Ja stvarno moram da te podsjetim na neke stvari:
18.kolo: gubite od Mogrena kući. Igre vaše iz Antalije - NIĐE ! Trener golmana Božo Vuksanović je ispljuvao svoje igrače jer su to i zaslužili. Adžić znamo kako se pojavio na pressu... Zbog čega zaboga ?! Kada sam odgledao reportažu shvatio sam i zbog čega.
19.kolo: utakmica sa Petrovcem pod Malim brdom. Imate tri nevjerovatne prilike za gol i vi šta radite... Pa naravno, VI ne date gol ! Onda uđe dečko, provede 30 sekundi na terenu i uvali vam evrogol. Ko je tu kriv zaboga ?!
20.kolo: Utakmica sa Sutjeskom u Pljevljima. Eeeeeejjjjj.... Pa Ranđelović vrijedi koliko cijela ekipa Sutjeske ! I naravno šta vi radite gubite sa 2:1 a kod pomenutog rez. ne koristite dvije velike šanse za gol. Naravno i ovo gubite.
Zaključak: u svim utakmicama ste pobijedili sami sebe, a meč protiv FCF ću komentarisati kada vidim reportažu na RTCG 2.
p.s. Ako želite da budete ozbiljan klub batalite sa tim pričama o savezu, FCF, sudijama... Gledaj svoje dvorište i treniraj. Ko vam je kriv što nemate omladinsku školu. Gdje su igrači iz Pljevalja od po 18, 19, 20 godina ? Imate 7-8 stranaca u ekipi. Jel vam za to kriv FSCG ? Sve ovo ti kažem sa namjerom da se iduće godine borite za titulu. Svima će biti bolje...
Last edited by El_Pibe; 18-03-09 at 17:34.
Dobar post EL Pibe... a ja sam jos prije rekao ... da bi najvise volio da se za titulu bore , Buducnost , Rudar , Sutjeska , Mogren , pa i Jedinstvo ....
Ali SJEVER mora malo da pojaca![]()
F.C.F.
ja buducnost nisam pomenuo vec fscg!
Još od 1920-e...
Pricalo se jutros po gradu da je Jezero namjestena 1 , kvota 2.3 ... Ali naravno ne moze se singlat no moras povezat sa jos necim...![]()
Kreč, kolica i mešalica.
ja sam ocekivao dvojku , jer su cetinjani drugo poluvrijeme Pod Goricom LEZALI , pa sam ocekivao svjezinu sa njihove strane.....
Mogren 45
Buducnost 40
Sutjeska 37
Grbalj 34
Zeta 34
Bice zanimljivo... ocekujem da ce biti jos dosta kixeva "favorita" na sve strane , pa cemo vidjeti ko ce se najbolje u svemu tome snaci...![]()
F.C.F.
Ja sam onako više iz zajebancije pomenuo FCF jer su svima puna usta FCF. Ali razumjeli smo se svakako.
Žao mi je što se toliki novac uložio u Rudar, a nema nigdje rez. Nešto ne štima i volio bih što prije da se konsolidujete kako bi prvenstvo bilo što bolje i zanimljivo.
p.s. Nadam se da će te otkinuti Mogrena u trećem krugu
Zaslužili ste makar zbog onog meča jesenas u BD.
Mora, mora... Njima gore fali novac. Do skora je i Rudar bio "klimav". A zaboravio se i Berane. Može nam biti mrzno i sve ali oni imaju stadion i vazda su imali igrače. Tu su i naravno njihovi divni popularni navijači
Fale im tereni sa vještačkom travom, makar dva stadiona koja su sređena do neke pristojnosti. Čini mi se da na stadion Rudara nije zakucan ekser ili promijenjen šaraf 20 godina ! Mada i fasada im je problematična
Moraju kanut' koji evro "gore" def.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks