Ko je uopste pominjao mrznju?!?!
Ponasate se ko da je citav svijet vash, sve druge posmatrate sa visine, nekima se cak i rugate, a prema gotovo svima se bahato ponasate. Velika vecina! Svi drugi su gori od vas, vi ste najbolji.
Ono sto sam ja napisao znaci upravo to. A ne kako si ti shvatio i interpretirao, pa po tvome ispade da cemo se poubijati medjusobno na sred ulice ka' da smo Palestinci i Izraelci.
P.S. Bas me zanima sta znaci parola "PODGORICA PODGORICANIMA"?! Posto se ne doseljavaju ljudi iz drugih djelova drzave samo u Podgoricu, nego i u Budvu i u ostale gradove crnogorskog primorija, a i sve ostale, pa ja nidje ne cuh da neko uzvikuje i pise po zidovima zgrada, i na majicama parole "BUDVA BUDVANIMA", "NIKSIC NIKSICANIMA", "BAR BARANIMA", "CETINJE CETINJANIMA", "KOTOR KOTORANIMA"... Bas volite ostale, a?!Inache, koliko mi je poznato, tj. ako ne grijesim, ova parola je prisutna medju Varvarima, ako nije cak i ponikla tu. I onda se cudite sto su svi protiv Varvara...

Reply With Quote

hahhahahaha interna fora izmedju mene i jednog druga i od zajebancije smo majice napravili, i neka to nego su nam par kolasinaca trazili

Bookmarks