View Poll Results: Ko ce, po Vasem misljenju, osvojiti titulu Prvaka Crne Gore u fudbalu u sezoni 08/09?

Voters
180. You may not vote on this poll
  • Grbalj

6 3.33%
  • Kom

3 1.67%
  • Jedinstvo

5 2.78%
  • Decic

1 0.56%
  • Lovcen

14 7.78%
  • Jezero

8 4.44%
  • Buducnost

83 46.11%
  • Rudar

5 2.78%
  • Sutjeska

10 5.56%
  • Petrovac

4 2.22%
  • Mogren

35 19.44%
  • Zeta

6 3.33%
Page 61 of 117 FirstFirst ... 115157585960616263646571111 ... LastLast
Results 1,501 to 1,525 of 2910

Thread: Prva Crnogorska Liga 2008/2009

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    A po cemu ti zakljuci da Podgoricani mrze nekoga? Evo ja ne znam nikoga ko mrzi Niksicane i ostale, vecinu ljudi u Podgorici ne zanimaju stanovnici drugih gradova. Poznajem osobe kojima nije drago sto se doseljavaju iz drugih gradova u Pg ali eto nikoga ko mrzi stanovnike drugih gradova a da ima vise od 12 godina. Dok znam za par slucajeva dje su ljudi imali problema samo zato sto su iz Podgorice (ne kazem ja da nas svi mrze ali ima dosta ljudi). Pa po tome fb smrdeljavom mozes zakljuciti neke stvari. Ali udaljih se od teme. Nebitno samo me interesuje odakle zakljucak da Podgoricani mrze nekoga?
    To je to.
    A cattaro,naravno da je ironija...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    A po cemu ti zakljuci da Podgoricani mrze nekoga? Evo ja ne znam nikoga ko mrzi Niksicane i ostale, vecinu ljudi u Podgorici ne zanimaju stanovnici drugih gradova. Poznajem osobe kojima nije drago sto se doseljavaju iz drugih gradova u Pg ali eto nikoga ko mrzi stanovnike drugih gradova a da ima vise od 12 godina. Dok znam za par slucajeva dje su ljudi imali problema samo zato sto su iz Podgorice (ne kazem ja da nas svi mrze ali ima dosta ljudi). Pa po tome fb smrdeljavom mozes zakljuciti neke stvari. Ali udaljih se od teme. Nebitno samo me interesuje odakle zakljucak da Podgoricani mrze nekoga?
    Ko je uopste pominjao mrznju?!?!
    Ponasate se ko da je citav svijet vash, sve druge posmatrate sa visine, nekima se cak i rugate, a prema gotovo svima se bahato ponasate. Velika vecina! Svi drugi su gori od vas, vi ste najbolji.
    Ono sto sam ja napisao znaci upravo to. A ne kako si ti shvatio i interpretirao, pa po tvome ispade da cemo se poubijati medjusobno na sred ulice ka' da smo Palestinci i Izraelci.

P.S. Bas me zanima sta znaci parola "PODGORICA PODGORICANIMA"?! Posto se ne doseljavaju ljudi iz drugih djelova drzave samo u Podgoricu, nego i u Budvu i u ostale gradove crnogorskog primorija, a i sve ostale, pa ja nidje ne cuh da neko uzvikuje i pise po zidovima zgrada, i na majicama parole "BUDVA BUDVANIMA", "NIKSIC NIKSICANIMA", "BAR BARANIMA", "CETINJE CETINJANIMA", "KOTOR KOTORANIMA"... Bas volite ostale, a?! Inache, koliko mi je poznato, tj. ako ne grijesim, ova parola je prisutna medju Varvarima, ako nije cak i ponikla tu. I onda se cudite sto su svi protiv Varvara...
    Last edited by Luximus; 17-03-09 at 17:22.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Ponasate se ko da je citav svijet vash, sve druge posmatrate sa visine, nekima se cak i rugate, a prema gotovo svima se bahato ponasate. Velika vecina! Svi drugi su gori od vas, vi ste najbolji.
    Ono sto sam ja napisao znaci upravo to. A ne kako si ti shvatio i interpretirao, pa po tvome ispade da cemo se poubijati medjusobno na sred ulice ka' da smo Palestinci i Izraelci.

P.S. Bas me zanima sta znaci parola "PODGORICA PODGORICANIMA"?! Posto se ne doseljavaju ljudi iz drugih djelova drzave samo u Podgoricu, nego i u Budvu i u ostale gradove crnogorskog primorija, a i sve ostale, pa ja nidje ne cuh da neko uzvikuje i pise po zidovima zgrada, i na majicama parole "BUDVA BUDVANIMA", "NIKSIC NIKSICANIMA", "BAR BARANIMA", "CETINJE CETINJANIMA", "KOTOR KOTORANIMA"... Bas volite ostale, a?! Inache, koliko mi je poznato, tj. ako ne grijesim, ova parola je prisutna medju Varvarima, ako nije cak i ponikla tu. I onda se cudite sto su svi protiv Varvara...
    Hahaha,ti uporedjujes PG sa drugim gradovima po pitanju doseljavanja hahahaha,pa da zivis u PG zna bi sto znaci taj transparent,i potpuno bi ga razumio i podrzavao............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Hahaha,ti uporedjujes PG sa drugim gradovima po pitanju doseljavanja hahahaha,pa da zivis u PG zna bi sto znaci taj transparent,i potpuno bi ga razumio i podrzavao............
    Hoces da kazes da dolaze neki koji su mnogo losiji od vas pa vam unistavaju grad jer dolaze da zive i rade u njemu, posto tamo odakle su dosli nisu mogli da nadju posao ili im se malo mijenjala klima?! Tvoj post je potvrda svega ovoga sto sam ja napisao o vasem stavu prema svima ostalima...

P.S. Sjetih se i da sam procitao nedje kod Varvara i parolu "Stop Kolashinizmu"... Sta bi to znacilo?! Oce li mi neko objasniti... Ako se ne varam legendarni kosarkas Podgoricke Buducnosti Vlado Scepanovic, bjese iz Kolashina, ne?!
    Last edited by Luximus; 17-03-09 at 17:34.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hoces da kazes da dolaze neki koji su mnogo losiji od vas pa vam unistavaju grad jer dolaze da zive i rade u njemu, posto tamo odakle su dosli nisu mogli da nadju posao ili im se malo mijenjala klima?! Tvoj post je potvrda svega ovoga sto sam ja napisao o vasem stavu prema svima ostalima...

P.S. Sjetih se i da sam procitao nedje kod Varvara i parolu "Stop Kolashinizmu"... Sta bi to znacilo?! Oce li mi neko objasniti... Ako se ne varam legendarni kosarkas Podgoricke Buducnosti Vlado Scepanovic, bjese iz Kolashina, ne?!
    Ne nabadaj, asfaltirali smo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti ne shvatas da ovakva invazija iz $evernirnih gradova na Podgoricu nikom ne ide u prilog.S jedne strane zbog toga sto time $ever jos vise osiromasuje,a z druge sto Podgorica gubi svoj identitet,sto ni jednom Podgoricaninu nije drago(naprotiv).Eto zbog toga je to.A inace to nije samo problem Podgorice,vec i ostalih glavnih gradova u okruzenu(BG itd.)Jes da ovaj post nema veze sa sportom,ali kad ste vec poceli raspravu,nema povratka......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha stop kolashinizmu hahhahahaha interna fora izmedju mene i jednog druga i od zajebancije smo majice napravili, i neka to nego su nam par kolasinaca trazili

gadjes u pogresnu metu, podgorica podgoricanima poruka, nije poruka mrznje niti da se mrze drugi gradovi, ko je kriv sto si se ti pronasao u tome i sto misli da je upucena protiv tebe, to je neka vrsta lokal patriotizma, a ne da je uperena protiv drugih gradova
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    hahahaha stop kolashinizmu hahhahahaha interna fora izmedju mene i jednog druga i od zajebancije smo majice napravili, i neka to nego su nam par kolasinaca trazili

gadjes u pogresnu metu, podgorica podgoricanima poruka, nije poruka mrznje niti da se mrze drugi gradovi, ko je kriv sto si se ti pronasao u tome i sto misli da je upucena protiv tebe, to je neka vrsta lokal patriotizma, a ne da je uperena protiv drugih gradova
    Ok. Nije ni bitno. Citav Kolasin da se preseli u Podgoricu, ne vjerujem da bi uspjeli da vam napune vishe od 5-6 zgrada.
    Ja uopste ne mislim da je to upereno protiv mene i nijesam se nalazio ni pronalazio u tome. I ponavljam niko nije pominjao nikakvu mrznju niti poruke mrznje, nego cisto ponasanje koje objasnjava zasto je stav prema Varvarima i Podgoricanima takav kakav jeste, i zasto ce Cetinjani eventualno navijati da Mogren pobijedi Lovcen, kako Buducnost ne bi osvojila titulu. Mozda nijesu pravi primjeri, ali siguran sam da svi vi znate o cemu pricam.
    Imamo i mi Niksicani neku vrstu lokal patriotizma, imaju i Cetinjani i svi ostali... ali ne vidim da ce iko osim Varvara u Crnoj Gori da bude nesto narocito bijesan ako Sutjeska ili Mogren recimo osvoje titulu.
    Last edited by Luximus; 17-03-09 at 17:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Varvari su bijesni na "strucnjake" iz kluba zbog poraza a ne na ostale ali je pregadno kad vidis da neko navija za TRECI klub iz pakosti samo nista vise!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro eto zamijeni mrzi sa ne voli, nebitno. Mada ja smatram da ima sasvim solidan broj ljudi koji mrzi Podgoricu. Za posmatranje sa visine nisam primijetio, ruganje iskreno jesam ali nista neuobicajno, taman ka svi.
    Od kad znam za sebe pominje se neko rivalstvo Niksic-Podgorica ali ja nikad ne cuh nikoga iz Podgorice da kaze nesto protiv Niksicana jednostavno gledaju ljudi svoj posa'. Mene se cini da se vi mnogo vise 'palite' na to nego mi, eto to htjedoh reci. (naravno da ni mi nismo zlatni i da ima i obrnuto slucajeva)

Znaci upravo to. Doseljavaju se ljudi ali to ne moze da se poredi, mada nisam bas ubijedjen ni da su presrecni (barem mi se tako cini pricajuci sa nekima). Ja licno nemam nista protiv stanovnika drugih gradova, ali bih lagao da kazem da mi ne smeta doseljavanje svakakvih ljudi u Podgoricu.
    I ne pisem ja ovo da bi neko sad zavolio Podgoricane iskreno ne interesuje me previse, a vjeruj da Varvarima i nije cilj da ih vole po drugim gradovima. Zamisli tu navijacku grupu

Pozdrav. Zivio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

li ne vidim da ce iko osim Varvara u Crnoj Gori da bude nesto narocito bijesan ako Sutjeska ili Mogren recimo osvoje titulu.
    zeta igra na sjever, domacin te utakmice ako izgubi ispada u 2 ligu, zeta ako dobije osvaja titulu, domacin gubi, i naviajci tog domaceg kluba se raduju sto je zeta osvojila prvenstvo, jel tebi to normalno

daj boze da se svake god 5 6 klubova bori za titulu, jako bi nam prvenstvo bilo, ne bi varvarima krivo bilo da neko drugi osvoji titulu na posten nacin, vjeruj mi
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    zeta igra na sjever, domacin te utakmice ako izgubi ispada u 2 ligu, zeta ako dobije osvaja titulu, domacin gubi, i naviajci tog domaceg kluba se raduju sto je zeta osvojila prvenstvo, jel tebi to normalno

daj boze da se svake god 5 6 klubova bori za titulu, jako bi nam prvenstvo bilo, ne bi varvarima krivo bilo da neko drugi osvoji titulu na posten nacin, vjeruj mi
    Naravno da nije normalno. Ali ja sam vam rekao zasto je to tako. Odnosno, kako ja vidim zasto je situacija takva kakva jeste.
    Jedina dva kluba sa tradicijom u Crnoj Gori su Sutjeska i Buducnost. Jedino su se oni nesto u onoj SFRJ borili u prvoj ligi, ispadali i vracali se...i znacili nesto. Po meni to su jedina dva imena i brenda crnogorskog klupskog fudbala. Kasnije u SRJ i SCG su se tu pridruzili na kratko jos neki klubovi iz CG i to su trenutno ekipe koje se manje-vishe bore za titulu i vrh tabele u nashem prvenstvu.
    A poshtenje i fudbal sa ovih prostora...to mi je tesko i da zamislim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Luximus respecT for all !!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tema nisu Varvari i Podgorica tako da ste promasili temu idite na navijace.
    U Varvarima ima sigurno oni koji su dosli u PG i navijaju za taj klub ili da su im roditelji dosli sa sjevera naravno da rade u PG i tako i ostali tu. Pa u cemu je to sada problem i pisanje takvi parola za mene je vise djecja posla.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro da se mi vratimo ovom fudbalu :grin:

Na redu je 21.kolo: Budućnost protiv Rudara, Sutjeska - Grbalj, Mogren - Jedinstvo, Petrovac - Kom, Zeta - Dečić, Jezero - Lovćen. Ostalo je još jedno kolo (subota) do kraja II dijela prvenstva. Interesantno da do sada prvak (prvi nakon 22.kola) nije bio i prvak na kraju. Slučaj - 2006/07 Budućnost, 2007/08 - Zeta.

Čini mi se da je za ove "naše" (Budućnost) ovo potonji voz... Mrka kapa ako ne dobijemo u Pljevlja. Mogren ima laganicu od meča.
    Last edited by El_Pibe; 17-03-09 at 19:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    Slabo si me shvatio. Malo cu ja toga pohvalit' kod navijaca Buducnosti ali ih Lovcen nema uopste. Nisam nikoga sreo sa Cetinja da ne navija za Zvezdu ili Partizan. Licno sam prisustvova' jednom prilikom raspravi "navijaca" prije kosarkaske utakmice Lovcen - Zvezda dje jednoga nagovaraju da navija protiv Zvezde argumentom: "I ja navijam za Partizan pa sam dolazio na utakmice protiv njih." - sto je stvarno tuzno.

Da je druga situacija i da ih neko dozivljava kao tim koji predstavlja svoj grad ne bi bili odusevljeni ovako osvojenim bodom. Navijaci Buducnosti pljuju igrace poslije pobjede nad Decicem 3:1. Vrhunski trener koji je ima' odlican rezultat je otisa' na polusezonu zato sto tim nije igrao po volji navijaca. Psovan je Milic na utakmicu dje je da' 2 gola i jedan namjestio zato sto je izgledalo da je treba jos dva da smjesti.

Kamo srece da je vama neko iz Lovcena omiljeni svjetski spic ka nama Beciraj.

Naravno da je racoravajuca svaka utakmica dje se Lovcenu ne uzmu sva tri boda ali Buducnost i kad igra katastrofalno igra fudbal za razliku od Lovcena.

Taj ponisteni go je bio iz suta poslije davno prekinute akcije ali trebalo je bit na stadion da bi se tako nesto vidjelo. Navijajuci za Partizan (ili Zvezdu) ne sumnjam da si se dobro istrenira' da pratis utakmice preko teleteksta i novina ali nemas tamo bas sve.

"Navijaci" Lovcena jeste li u stanju da iskreno odgovorite za koga ce te da navijate na utakmicu Lovcen - Mogren !?
    ja cu tb samo da kazem jednu stvar, i time zavrsavamo pricu na temu navijaci Lovcena vs. Varvari. Vec sam ti reka` da si u pravu, a ako nijesi, sve i da ima, ima malo navijaca. I odma` sam ti, cini mi se, reka` da sam ti odg. sa gledista Cetinjanina, ne navijaca Lovcena ili bilo kojeg drogog kluba. Ne sumnjas da sam se istrenira` da pratim blablabla.. Odakle ti mozes da znas sto ja radim? :/. Drugo (ovo nema mnogo veze sa fudbalom), Lovcen je imao navijace, i podrzavali su svoj klub, dizali ih do treceg mjesta u Rukometnu LS, bodrili kosarkaske meceve. Desilo se ono sto se desilo sa generacijom koja je ubijala u Evroligu KK Buducnosti, sto se desilo sa generacijom rukometasica koje su 5 puta zaredom (ako se ne varam) igrale polu-finale LS. Lopovska uprava. Tad je i u fudbal na Cetinje usao sistem `boli me kuWac, prodacu Vanju Tatara, Nikolu Vujovica, ocu ja da zaradim pare`. I tu je presta` da se gleda` fudbal na ct. Ja sam jedan od onih `oko 40 gledalaca` koji je pratio Lovcen u drugoj i trecoj ligi. Pratio, ne navijao. Moja poenta je bila da, ako je Buducnost toliko veliki klub, ne treba da je zaustavi cetinjski tim koji igra drugu sezonu u 1. Ligu, a ako su `navijaci` `veliki`, onda sve sto imate protiv uprave, pokazete na stadion. Ukoliko volite svoj klub, a i uprava radi isto, doci ce onda i vase vrijeme. Ka` sto je doslo na cetinje (sto se tice fudbala), vrijeme grobara u bgd., itd.. Nije sve na svijet ni Beciraj, niti je bio Burzo, Braco, niti je bio Risto, ni Ciro, ni Puro. (u p.m., fina generacija), a smeta` neki tamo Grof, npr. To sto imate protiv uprave, recite upravi, ne pljujte i psujte Milica. i nije sve Beciraj, pa ono `kamo srece`.. Nego.. :/ ebg, nzm sto da ti kazem vise, osim da pocnes da gledas realno i da prestanes da uzdizes Buducnost iznad ostalih, dok ne bude slucaj da Bud. ima 15 bodova prednosti ispred drugog tima na tebeli.
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

nikshicu seljaku
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sjutra da dobijemo grblja i buducnost da kiksa ponovo i eto nas drugi....i kad bi i mogren kiksao pa da i njih pristignemo...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa e... vi cete titulu uzet...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Budućnost protiv lažnog fer-pleja!

Fudbaleri Budućnosti neće ubuduće izbacivati loptu u aut kada se protivnički igrači budu izležavali po terenu, niti će zahtijevati od protivnika da oni izbacuju loptu van terena!
    To je zvaničan stav stručnog štaba Budućnosti, prouzrokovan izležavanjima fudbalera Lovćena na travi stadiona pod Goricom u drugom poluvremenu subotnjeg meča (1:1).

Trener Miodrag Ješić prokomentarisao je da njegovi fudbaleri neće biti u službi “lažnog fer-pleja”.
    - Znamo naše slabosti, znamo gdje griješimo, znamo da smo mogli da postignemo drugi gol i pored izležavanja na terenu fudbalera Lovćena, ali posljednja utakmica je definitivno prevršila svaku mjeru. Više nećemo dozvoliti da se pod plaštom nekog, da ga tako nazovem, lažnog fer-pleja, krade vrijeme na utakmicama. I moram da napomenem da se to samo radi na ovim prostorima, nigdje drugo u Evropi. Sjecka se utakmica, ne može da se razvije tempo. Pitajte običnog navijača da li on želi da plati kartu i gleda takvu utakmicu. Jer, izležavanje na terenu nije fer-plej, to je zadržavanje igre, a to nema veze sa fudbalom. Pa neka sudija procijeni ako je u pitanju neki teži sudar kada treba da prekine igru - rekao je Ješić, uz opasku da će kazniti svakog fudbalera koji bude izbacio loptu u aut.
    Odavno su svi timovi trebalo da donesu ovakvu odluku.

ph0enix poenta je u tome sto vise ljudi mora pocet da razmislja na pravi nacin o svom klubu da bi shvatanje fudbala i cijela liga krenuli naprijed

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Izgleda je Jezeru dozvoljeno da igra doma, prvu utakmicu u sezoni
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fanaticooo View Post
    Tema nisu Varvari i Podgorica tako da ste promasili temu idite na navijace.
    U Varvarima ima sigurno oni koji su dosli u PG i navijaju za taj klub ili da su im roditelji dosli sa sjevera naravno da rade u PG i tako i ostali tu. Pa u cemu je to sada problem i pisanje takvi parola za mene je vise djecja posla.
    da,upravo sam to htio da napisem...pa u tom kopu varvara iza onog transparenta pg pg-nima ima bar 30 % ljudi koji nisu staropodgoricani vec su im se roditelji doselili u pg...prije par dana sam vidio na fb grupu stop doseljavanju sjevernjaka u pG,tako nesto,i onda pogledam,prezimena ljudi koji su u toj grupi,sve sjevernjacka prezimena
    Liximus rispekt

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogren Jedinstvo 5-0 izgazishe se...
    Rudar BUDUCNOST 0-0 opet mrtvaci nishta ne pokazuju...
    zeta decic 1-1
    Sutjeska Grbalj 1-0
    Petrovac Kom 1-0
    Jezero - Lovcen 1-0 evo gol Plavljanima...
    Last edited by avitanretla; 18-03-09 at 14:51.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A dako ga oni nasi manekeni uguraju u PM ....

Mogren... Laganica....
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

đe pratite?

Page 61 of 117 FirstFirst ... 115157585960616263646571111 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)