Vala koliko puta rekoh da ovaj Udineze nikad ne treba igrat, i opet ga stavih...
Ne dodje Napoli kao sto sam i posumnjao.. Milan prosuo Sienu sto je ocekivano.. Atalanta je bila kec kao kuca. Ostalo sumnjivo..Btw. Ako gledamo spansku ligu koja je upravo pocela, nije mi realno da dodju sve jedinice kako se ocekuje. Tip mi je Hetafe, sto znam.. Pocelo je pa cemo vidjet'.. Btw. CaseLogic - Svaka cast za Napoli X2.
![]()
Vala koliko puta rekoh da ovaj Udineze nikad ne treba igrat, i opet ga stavih...
Što padoše ovi momci danas?![]()
Globetrotting
PSG X
ATLETICO M X
ROSENBORG 1
CLUB BRIZ 1
BARSELONA 2
VELEZ 1
aj zdra`o![]()
Chelski 1
Valjadolid 3+
Seltik GG
Palermo 1
Lion 3+
to je bio moj danashnji tiket..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Hahah.. Prokleti Hetafe.. Gledaste li ono?
Nego, los dan generalno. Jedino je Santander potvrdio ocekivanja.. Mozda i Magala X.. Ostalo je suvisno komentarisati.. Sporting na jurish, Espanjol se zeza sa Majorkom. Pih..
Milan 2
Atalanta 1
Santander 1
Hamburg 1
Verder 1
Hetafe X2
Velez 1
Ovo je jedan od mojih danasnjih tiketa.. Na ostale po 2 ili vise promasaja.. Blah..
mimire... znas da te volim i sve... ali evo i moje pohvale od subote vece
[img=http://img4.imageshack.us/img4/5472/15032009181.jpg]
E pa ... :mad:
Majnc 2
Strazbur 2
Vest Hem X-X
Nacional 1-1 (dođe 1-X)
U cetvrtak PSG za 255,u nedjelju Lyon za 142....
Rak ih raznio!A ja se falim kako extra pogadjem francuzep :monkey:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
e pa ovo je stvarno sramota,vishe necu uopste da pogledam kladionicu,jer stvarno nemam srece !
sparta 1
strazbur 2
west hem x
national x
sanderfjord 1
i padam na mrtvi lugano protiv vila 0:2
bruka !
a ovi povedoše, ja rekoh daće još jedan... imali su posljednjih 25 minuta igrača više, nego kad god obrnuh utakmicu - prekid... ovi iz Maritima se previjaju, pa ih iznose, blablabla...
Kinetic ima li sto sumnjivo za danas?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Vidjeh na jednom domaćem forumu, momak skenirao tiket na kojem je uplatio 500e na Skantorp - Hereford 2 ... Mislim da je kvota oko 6...
Ne znam... Ovima definitivno treba za opstanak, ali se i Skantorp bori za baraž koji vodi u drugu ligu...
I na betexplorer vidjeh, 84% ljudi igralo 2 na neke trećeligaše iz Poljske protiv Legije...
Last edited by [kinetic]; 17-03-09 at 16:31.
Kvota je 90 na te 2 dvojke pa cu i ja euro stavit kad je taj mogo 500...
Bijo si poziw koi se neodbija
Može lako bit i fol, ne znam, vjerovatno i jeste, pošto nije 'pravi' tiket, nego screenshot online tiketa... lako je napravit takve montaže... sad su tek vratili sliku, pošto je bio obrisan topik o dojavama prije, mislio sam da je pravi tiket u pitanju.
Last edited by [kinetic]; 17-03-09 at 17:14.
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks