dok je igrao u francusku boljela ga je ona stvar, sad dok je u rusiju i dok je manje na oko evropskih menadzera sad oce da igraljukav je
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
pocinje da me fata trema , euforija, nznm sta vec....loodilo ce bit
AJMO CRNA GORO !!!
isti su mi i oni sto su odlucili da igraju za srbiju ili bilo koju drugu drzavu pored cg sa onima koji vagaju, tvrde pazar, gledaju sto im je bolje dupetu, citava crna gora je cekala da se taj basa odazove pa je rekao NE, i sad ga evo odjednom, treba ga iskoristiti za sta je dobar i baciti ga posle bez emocija, niko ne treba da mu zvizdi jer ni jedan reprezentativac to ne zasluzuje (osim ako se ne zalaze) ko hoce da mu aplaudira jer se posle godinu predomislio neka to uradi slobodno, ja znam da necu biti jedan od njih, i miliji mi je batak i ostali koji nisu cgorci nego ovaj i uvijek ce tako biti, jer pojedini ginu kao da im je cg sve na svijet, vidjecemo njega u subotu 28!!!
Last edited by DIDI; 17-03-09 at 11:41.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ne zanosimo se nekim rezultatom...bez Vucinica tesko da mozemo i do remija,osim ako Italijani ne zaigraju kako ponekad znaju sa nizim protivnicima.U Italiji smo bili perfektni,al tesko da ce mo to da ponovimo(a i tu smo izgubili).Ja sam za to da Basa sjedi na klupu cijelu utakmicu i da ga ubaci tek protiv Gruzije za 4 dana,jedno zadnjih pet minuta...da zna da nece tako lako dobit mjesto.Jer nije fer prema nekom iz nase odbrane,kolko god los bio,da bas protiv Italije ne zaigra,a igra je sve utakmice do sad,da mu bas Basa uzme mjesto u najvaznijoj utakmici od kad imamo svoj nacionalni tim
Didi, slozicemo se da prema njemu treba biti u najmanju ruku ravnodusan.
Volio bih i ja da ga mozemo glatko odbiti, ali sa onom trojkom pozadi nacionalno dostojanstvo po prirodi stvari pada na niske grane.
A eto i svjetski sampion se cjenka i vaga sa Amaurijem, iako imaju najmanje 5 napadaca njegovoga kalibra. Nijesu ni Talijani nista bolji od nas, ako bi tako gledali.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
mene on ne zanima licno, rekoh ko se i sec predomislja ne zanima me u zivotu
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ni mene ne zanimaju, osim ako igraju u defanzivi![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Basa *****u!
P r i m o r a c
Što mislite oće li zvat Beća makar za klupu mada je malo panuo sa formom?
beco ce biti pozvan, i nastupice protiv italije, pouzdana informacija![]()
basha *****u!!!!!! ne moze se ovaj ***** boriti na utakmici kao neko ko voli svoju drzavu (vucinic...)i koji bi zivot dao za nju!!!!
Čuš nije fer, kad se sjetim onih Jovanovićevih sumanutih povratnih lopti glavom sa 18 m samo iz prošlog meča... sve bih ga radi poštenja drža u prvih 11 (pa i 22), kaako da ne. Što Moracikus reče, i Taribo West ako treba, a ne Baša.
A vi ste brate preeeeeviše osjetljivi... ka djeca.
Ooo, ovih moralizatora... :roll:
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Pa treba bit moralan,JER BASHA BAS OCE SAD DA IGRA PROTIV ITALIJE...nije sceo ni protiv slovenije,ni protiv madjarske...Drugo kolko se ja sjecam njega iz OFK Beograda on je jedan sasvim prosjecan igrac,eto vidjite i dje igra u najbolje godine,u Lokomotivu... jes sve se oko njega otimaju veliki timovi.Tacno je da je odbrana dosta grijesila,al ako mislite da ce nas ovaj Mesija od Base pomoc i 1% onda se zestoko varate,jer njemu je igrat za selekciju isto ka otic prekoputa po cigare(Lovcen tvrdi)
Taj Vucinic je dizao tri prsta kad je igra za SCG :joint:
Ko pomenu da je Basa prosjecan igrac?
Za klasu je bolji od ove trijice nasih u to budi sigurab :joint:
A onaj koji je reka da se ne zanosimo jer Vucinic ne igra - zbog cega ,kao da nemam dovoljno napadaca i jedan igrac ne cini cio tim?
---Chelsea Fc---
sto se vi lozite tu kad za sve to se dejo jedan jedini pita ko ce sta raditi...
što jes - jes... nama su štoperi užas. baša bi tu doša odlično, ali ne može se sad iskulirat i zaboravit njegovo nećkanje i odmjeravanje đe će igra i oće li igrat... milije mi je da gledam ljude koji igraju za cg od početka, pa makar bili najgori na svijet, no da se baša sad pojavljuje i ulazi u tim... :/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks