zasto anketa na bbm sajtu nije javna? predpostavljam da je najvise naroda trazilo da se izbaci kanal Chasse & Peache, mozda grijesim ali mislim da je tako. Muskarci su sigurno trazili da se uvede neki sportski kanal, a djevojke filmski.![]()
Nije baš tako, ali blizu si!
p.s. ako bi se uvodili novi kanali, onda treba da izaberemo po 10 kanala kolko mogu da stanu na jednom transponderu.
Pravi optimum je 7 po transporderu!![]()
To bi znacio da bi imali bolji kvalitet slike.mada ni sada nije los.Koja je mogucnost da se uvedu tj instaliraju free kanali sa hot birda, astre... ili je za to potreban veci tanjir nego sto je trenutno?
uvijek se ismijem reklamama lutrije crne gore, vrh su-zlatna ribica, kao i dok je mancestera i lutrije bice para, ali danas mancester izgubi![]()
Izvini za slovne greške, nije namjerno, nadam se da razumiješ umoran sam. Pozdrav!![]()
a da cus, ne zamjeram, pozdrav TNT![]()
Čujemo se śutra, TNT pozdrav!![]()
Mislio sam se koji je najgori kanal,onaj za ribolov ili onaj ruski C1R , ali onaj ruski me demantova danas kad vidjoh uzivo Spartak-Zenit... Mozda je neka slucajnost sa njihove strane![]()
---Chelsea Fc---
Najidealniji broj kanala po transporderu eh. Koliko će taj broj biti kad se pusti HD, onda će idealan broj biti 3 ili manje.
Hoće li se puštati radio stanice na BBM.
bice radio stanica.
a i ima na internetu mnogo radio stanica.
ima li sta novo u planu uskoro?
Znaš i sam dok ne bude novi.... Uglavnom je sve snimljeno pa je nabrzaka teletext sređen, može se pratiti i sa daljinskim od TV, sajt je malo osvježen i interni kanal već liči na nešto. Poz.![]()
Sta je sa teletextom ? Znaci pola strane ima pola nema.Dugo ucitava stranice da jos dodam
Probaj sa daljinskim od TV-a.
Zanima me da li ce i dalje formula 1 moci da se prati na HRT, ili cemo ove sezone morati da patimo sa nasim komentatorima
neces moci bez na rtcg, ekluzivna prava imaju!
ajde ubacite testno kanal koji trenutno ima najvise glasova na web sajtu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks