View Poll Results: Ko ce, po Vasem misljenju, osvojiti titulu Prvaka Crne Gore u fudbalu u sezoni 08/09?

Voters
180. You may not vote on this poll
  • Grbalj

6 3.33%
  • Kom

3 1.67%
  • Jedinstvo

5 2.78%
  • Decic

1 0.56%
  • Lovcen

14 7.78%
  • Jezero

8 4.44%
  • Buducnost

83 46.11%
  • Rudar

5 2.78%
  • Sutjeska

10 5.56%
  • Petrovac

4 2.22%
  • Mogren

35 19.44%
  • Zeta

6 3.33%
Page 60 of 117 FirstFirst ... 105056575859606162636470110 ... LastLast
Results 1,476 to 1,500 of 2910

Thread: Prva Crnogorska Liga 2008/2009

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo za Lovćen, svaka čast, svijem srcem sam uz njih...

a to što protiv Budućnosti ne fali nikome motiva, pa zar to nije najveća čast za neki klub...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bravo za poruku...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

polako ali sigurno gazimo....
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Decic pobjedi jednom i to direktnog konkurenta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Ajmo Varvari onu legendarnu 'sta ce nama Hektror Kuper kad je nama Brano super'

xaxaxaxxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax aaxaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxxaxaxa

Mogren osvaja ovo , Budvani igraju dobar fudbal
    Podgoričani (i moja simpatija) za Budvane igraju dobar fudbal.
    Never Complain, Never Explain

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moglo je bit' i gore. Zamislite da smo ka Lovcen da prelezimo cijelu utakmicu i ispucavamo lopte iz sesnajsterca pa onda slavimo X ka da smo osvojili ligu sampiona, a nista nam taj bod ne treba. Njihovi navijaci (zamislicemo za trenutak da tako nesto stvarno postoji) mrtvi zadovoljni a mi nase igrace pljujemo iako samo Burzanovic to zasluzuje. Trudili su se ali je tesko dat go kad ovi u peterac u svakom trenutku imaju 6 igraca i golmana.
    Ne mogu da pohvalim nista kod igre Lovcena ali im svaka cast na osvojenom bodu i potpuno razumijem njihovu egzaltaciju i na stadionu i po forumu. Ipak je ovo za njih veliki uspjeh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    Moglo je bit' i gore. Zamislite da smo ka Lovcen da prelezimo cijelu utakmicu i ispucavamo lopte iz sesnajsterca pa onda slavimo X ka da smo osvojili ligu sampiona, a nista nam taj bod ne treba. Njihovi navijaci (zamislicemo za trenutak da tako nesto stvarno postoji) mrtvi zadovoljni a mi nase igrace pljujemo iako samo Burzanovic to zasluzuje. Trudili su se ali je tesko dat go kad ovi u peterac u svakom trenutku imaju 6 igraca i golmana.
    Ne mogu da pohvalim nista kod igre Lovcena ali im svaka cast na osvojenom bodu i potpuno razumijem njihovu egzaltaciju i na stadionu i po forumu. Ipak je ovo za njih veliki uspjeh.
    slozicemo se za Lovcen...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa kako dade Lovćen go, ako imaju u svaki tren 6 igrača i golmana u svoj 16-erac ??? nijesu dati ova 3 4 igrača ostala bili tolko dobri ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne nego je kiksala odbrana Buducnosti katastrofalno i ovi bez akcije dadose go. Samo dva igraca Lovcena su ucestvovala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A mozda Lovcen i nije da gol?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zar nije jedan i ponisten, ili sam ja lose obavijesten? ovo pitam normalno, bez neke egzaltacije i toga.. nisam navijac (zamisljaj sto god oces, pa i na momente), ali zamisli sebe u situaciji da nemas toliko napaceno misljenje o Lovcenu i njegovim navijacima, i zamisli samo situaciju da si ove sezone (ovo sto je proslo do sad) moga` da o$etis kako je uzet 3 boda? Ili izac` kad si ti je `tim` bio u najbolju formu, s 3 gola u mrezu (samo), a moga` primit jos, a imat` samo sut Kudembora preko precke (prvi dio sezone, Cetinje), ne vidjet` `svog` omiljenog svjetsko spica, Beciraja da dovati loptu, a ne da sutne (ne da` bog, da je da` go vjerovatno bi se Lovcen i tad branio i izlezava, a Bud. bi iz toga dobila 7-3 taj mec). N`o, dobro, kapiram te ja, posto je Buducnost tim sa organizovanom navijackom grupom, moras da izrazis svoje nezadovoljstvo sto su kod Lovcenovog gola ucestvovala 2 igraca..
    ..na forum.
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slabo si me shvatio. Malo cu ja toga pohvalit' kod navijaca Buducnosti ali ih Lovcen nema uopste. Nisam nikoga sreo sa Cetinja da ne navija za Zvezdu ili Partizan. Licno sam prisustvova' jednom prilikom raspravi "navijaca" prije kosarkaske utakmice Lovcen - Zvezda dje jednoga nagovaraju da navija protiv Zvezde argumentom: "I ja navijam za Partizan pa sam dolazio na utakmice protiv njih." - sto je stvarno tuzno.

Da je druga situacija i da ih neko dozivljava kao tim koji predstavlja svoj grad ne bi bili odusevljeni ovako osvojenim bodom. Navijaci Buducnosti pljuju igrace poslije pobjede nad Decicem 3:1. Vrhunski trener koji je ima' odlican rezultat je otisa' na polusezonu zato sto tim nije igrao po volji navijaca. Psovan je Milic na utakmicu dje je da' 2 gola i jedan namjestio zato sto je izgledalo da je treba jos dva da smjesti.

Kamo srece da je vama neko iz Lovcena omiljeni svjetski spic ka nama Beciraj.

Naravno da je racoravajuca svaka utakmica dje se Lovcenu ne uzmu sva tri boda ali Buducnost i kad igra katastrofalno igra fudbal za razliku od Lovcena.

Taj ponisteni go je bio iz suta poslije davno prekinute akcije ali trebalo je bit na stadion da bi se tako nesto vidjelo. Navijajuci za Partizan (ili Zvezdu) ne sumnjam da si se dobro istrenira' da pratis utakmice preko teleteksta i novina ali nemas tamo bas sve.

"Navijaci" Lovcena jeste li u stanju da iskreno odgovorite za koga ce te da navijate na utakmicu Lovcen - Mogren !?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakave veze ima Mogren sa Lovcenom?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Navijaci" Lovcena jeste li u stanju da iskreno odgovorite za koga ce te da navijate na utakmicu Lovcen - Mogren !?
    aj objasni ovo ?!!!!
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda se sprema neka namjestaljka aa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakva je ovo prica ???
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad cu vam polako objasnit'.
    Prve godine crnogorske lige u Berane su navijaci navijali za Zetu protiv svoga tima samo da Buducnost ne uzme titulu. Ista stvar se desavala i u Niksic i u Bijello Polje. Ja ocekujem da isti slucaj bude na Cetinje a daleko od toga da bi to zelio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad cu vam polako objasnit'.
    Prve godine crnogorske lige u Berane su navijaci navijali za Zetu protiv svoga tima samo da Buducnost ne uzme titulu. Ista stvar se desavala i u Niksic i u Bijello Polje. Ja ocekujem da isti slucaj bude na Cetinje a daleko od toga da bi to zelio.
    Upravo!! Eto,to je dakle ono o cemu mi pricamo... Kompleks prema Podgorici, a ajmo svi u Podgoricu,tamo ima Delta...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Upravo!! Eto,to je dakle ono o cemu mi pricamo... Kompleks prema Podgorici, a ajmo svi u Podgoricu,tamo ima Delta...
    Hahaha odavno nesto smjesnije nijesam cuo ni procitao.
    Brate, nemam ja nista protiv Podgorice kao grada, to je jedan pristojan i lijep grad.
    Imam protiv naroda (opet ne svog, nego se zna na koje mislim) sto zivi tamo koji je mastan, bezobrazan i pun sebe (ne znam samo zbog cega to?!)... A tvoj post dokazuje moju tvrdnju. Kakav kompleks molim te?! Kakva Delta?!
    Uostalom, zasto bi ostatak Crne Gore volio vas gradjane Podgorice - cikotane/cikotice, kad vi ne volite nikog...ne volite nas Niksicane, ne volite Cetinjane, ne volite Budvane (osim kad treba oprat kosu masnu od gela u more kad se skupilo malo para, a dosadilo se cimat svaki dan vozom do Sutomora), ne volite Novljane, Kotorane, Barane, sjevernjake... Malo bi da serete po svima nama, a mi vama kez od uva do uva. A vaezhi...
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se ne varam buducnost ako izgubi od rudara (sto je vrlo moguce jer vrijeme je vise da rudar dobije utakmicu),a sutjeska dobije grblja ,, buducnost bi bila 3. ,,a sutjeska 2....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Brate, nemam ja nista protiv Podgorice kao grada, to je jedan pristojan i lijep grad.
    Imam protiv naroda (opet ne svog, nego se zna na koje mislim) sto zivi tamo koji je mastan, bezobrazan i pun sebe (ne znam samo zbog cega to?!)... A tvoj post dokazuje moju tvrdnju. Kakav kompleks molim te?! Kakva Delta?!
    Uostalom, zasto bi ostatak Crne Gore volio vas gradjane Podgorice - cikotane/cikotice, kad vi ne volite nikog...ne volite nas Niksicane, ne volite Cetinjane, ne volite Budvane (osim kad treba oprat kosu masnu od gela u more kad se skupilo malo para, a dosadilo se cimat svaki dan vozom do Sutomora), ne volite Novljane, Kotorane, Barane, sjevernjake... Malo bi da serete po svima nama, a mi vama kez od uva do uva. A vaezhi...
    Znash ti odlichno o chemu se radi,sad nemam kad da pishem dugacki post i objashnjavam,jer mi nije dosadno...
    A to masnu od gela kosu, stara, eto to je uticaj sjevera i neurbanih sredina.
    Aj`te,nemam kaT...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nadam se da se salis...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ovdje se jedino u tvojim postovima može vidjeti kompleks... pardon, kompleksi, raznih vrsta. No dobro, nastavi ti da "urbano uzdižeš" Podgoricu, nemoj da ti mi smetamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post

A po cemu ti zakljuci da Podgoricani mrze nekoga? Evo ja ne znam nikoga ko mrzi Niksicane i ostale, vecinu ljudi u Podgorici ne zanimaju stanovnici drugih gradova. Poznajem osobe kojima nije drago sto se doseljavaju iz drugih gradova u Pg ali eto nikoga ko mrzi stanovnike drugih gradova a da ima vise od 12 godina. Dok znam za par slucajeva dje su ljudi imali problema samo zato sto su iz Podgorice (ne kazem ja da nas svi mrze ali ima dosta ljudi). Pa po tome fb smrdeljavom mozes zakljuciti neke stvari. Ali udaljih se od teme. Nebitno samo me interesuje odakle zakljucak da Podgoricani mrze nekoga?

Page 60 of 117 FirstFirst ... 105056575859606162636470110 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)