Page 145 of 4707 FirstFirst ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... LastLast
Results 3,601 to 3,625 of 117653

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ja sam izuzetno glup momak moram vam priznat.
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lako je bit glup poslije bitke!
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Stvar je u tome shto sam "sam sa sobom" disktuovao,ali ocu ja mangup da se napravim.. i igram shto NIKAD ne bi odigrao.
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Btw. Da krenem kako treba. Ne znam koliko ljudi od vas prati padanje kvota. Najbolje, ali NAJBOLJE je pratiti padanje kvota na Holandsku 2. ligu (Jos nisam uspio da promasim utakmicu mada, mozda je to samo luda sreca). Bilo bi pozeljno pratiti i Belgijsku 2. ligu jer i kod njih cesto dolaze fiksevi kod kojih padnu kvote, ako zelite pare ofc..
    Btw. Posto sam danas zakasnio da predlozim Milton K. (5-2), Bristol Rovers (0-3), Koma (2-0) i Alloa (2-0) (takodje su padale kvote kod nekih), evo nekih parova za sjutra, nevezano za padanje kvota.. Ovo je samo moje misljenje, pa bih volio da neko predlozi nesto suprotno od ovoga..

Santander - Numansija 1 @ 1.80 (Protiv La Korunje su imali i igru, do jednog momenta i rezultat i onda su ostali bez pameti. Strasna ekipa koja ce, nadam se, da razbije Numansiju koja je 'srecno' dobila Valensiju u proslom kolu.)
    Siena - Milan 2 @ 2.00 (Siena igra nevjerovatno na Artemio Frankiju, ali se iskreno nadam da ce sjutra da padne. Malo je hvalilo protiv Udinezea.. Sad mi je nekako 'realno' da oni izgube i Milan uhvati prikljucak.)
    Valjadolid - Hetage X2 @ 1.7 (Valjadolid STRASNO igra, takoreci, skoro cijelo prvenstvo. Falice im nekoliko igraca sjutra i nadam se da ce Hetafe to umjeti da iskoristi.. Trebalo bi Hetafeu to da bude odskocna daska za nastavak prvenstva.. Iskreno se nadam posto mi je 2 tip dana sjutra.. :grin
    Velez - River Plate 1 @ 2.45 (Ko prati Argentinsku ligu vjerovatno zna i zasto 1.. River je u proslom kolu dobio 3-1 Arsenal i pritom zaradio 2 crvena kartona. Ne tako davno su nas 'prodavali' iz utakmice u utakmicu, a mi tipovali na njih sve u nadi da ce im krenuti u prvenstvu. Generalno, nemaju ekipu da se trkaju za titulu ni u ovom prvenstvu. Samo cekam
    dan kada ce ih San Lorenco pojesti.. )
    Sporting - Deportivo X @ 3.1 (Mislim da je suvisan komentar, mada opet.. Sporting u zadnjih pet meceva 4 poraza i pobjeda u gostima Osasuni. Deportivo u zadnja 2 kola - 2 pobjede. Sjecamo se pobjede protiv Santandera 100%.. E sad, posto jurim Sporting zadnjih 5-6 kola sa iksom, nadam se da ce ovog puta konacno i odigrati nerjeseno. Ofc. Deportivo za klasu bolji od Sporting, ali se nadam da ce biti podjela bodova. X samo na osnovu toga sto 'mora', konacno. )
    Espanjol - Majorka 1 @ 2.25 (Iako navijam za Majorku, ovo kolo igram protiv nje. Iz mnooogo razloga.. Espanjol, nadam se, konacno ulazi u dobru formu. Igra protiv Viljareala, iako su izgubili, mi je ulila nadu da mogu uzeti pare na njih. Salu na stranu, odlicno igraju i nadam se da ce to krunisati pobjedom protiv Majorke koja u zadnja 4 kola imaju 3 pobjede i remi protiv Betisa!? Vidjeli smo kakvom su igrom stigli do remija, mada, Betis ih je 'pustio'.. Posebno je zanimljiv podatak da je Espanjol od Majorke izgubio na svom stadionu davne 2000/1 ! E sad, neko ce reci da je statistika tu da se 'rusi', pa birajte sta treba rusiti, dominaciju Espanjola na svom terenu ili niz odlicnih rezultata Majorke u poslednjim kolima. )
    Redjina - Napoli 2 @ 2.65 (Ja mislim da je ovo dvojka koju ce cijela Evropa da odigrao pa se plasim da ne dodje.. Redjina KATASTROFALNA ekipa, ocajna forma, ocajna igra.. Nemam rijeci za njih. Napoli nije pobjedio od... Ko to jos pamti? U poslednjih 11 meceva osvojio je dva boda! Citam po internetu da se vece sanse daju Redjini posto ima kao 'neku' igru na svom stadionu, Lavezzi i Hamsik su u losoj formi, itd.. Ja ipak mislim da je dosao momenat za pobjedu u gostima, posle 8 uzastopnih poraza. Iskreno se nadam.. :wink
    Eto toliko od mene, da ne 'rasipam' pamet.. Ipak, nadam se da cu nekome pomoc, jer sam i ja ovdje nalazio finih parova. Srecno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bokee View Post
    Sporting - Deportivo X @ 3.1 (Mislim da je suvisan komentar, mada opet.. Sporting u zadnjih pet meceva 4 poraza i pobjeda u gostima Osasuni. Deportivo u zadnja 2 kola - 2 pobjede. Sjecamo se pobjede protiv Santandera 100%.. E sad, posto jurim Sporting zadnjih 5-6 kola sa iksom, nadam se da ce ovog puta konacno i odigrati nerjeseno. Ofc. Deportivo za klasu bolji od Sporting, ali se nadam da ce biti podjela bodova. X samo na osnovu toga sto 'mora', konacno. )

Redjina - Napoli 2 @ 2.65 (Ja mislim da je ovo dvojka koju ce cijela Evropa da odigrao pa se plasim da ne dodje.. Redjina KATASTROFALNA ekipa, ocajna forma, ocajna igra.. Nemam rijeci za njih. Napoli nije pobjedio od... Ko to jos pamti? U poslednjih 11 meceva osvojio je dva boda! Citam po internetu da se vece sanse daju Redjini posto ima kao 'neku' igru na svom stadionu, Lavezzi i Hamsik su u losoj formi, itd.. Ja ipak mislim da je dosao momenat za pobjedu u gostima, posle 8 uzastopnih poraza. Iskreno se nadam.. :wink
    Eto toliko od mene, da ne 'rasipam' pamet.. Ipak, nadam se da cu nekome pomoc, jer sam i ja ovdje nalazio finih parova. Srecno!

Konacno neko da obrazlozi svoje pikove! To je za svaku pohvalu...

Ali se ne bih slozio sa ova dva... Prvo, iks jurit na Sporting jeste kao gadjat muvu u letu... Oni igraju na sve ili nista, tako da ili dobijaju ili gube. Nije slucajan taj njihov niz od 26 utakmica bez iksa... Nego ljudi misle previse je to, E SAD MORA DOC VALA! I tako u nedogled...

Za ovaj drugi pick vidi se da nisi bas u toku... Redjina jeste poslednja ali igra dobro u zadnje vrijeme, ima samo 1 poraz u zadnjih 5-6 kola, nije imala srece u zadnje dvije utakmice. Prvo kad je kuci propustila priliku Fiorentinu da dobije kad je bila bolja, a onda i u Leceu isto, gdje joj nisu priznali gol a imali vise od igre...

Dok je Napoli taj koji igra uzasno trenutno. A zasto su ovakvoj formi? Zato sto su poceli u Junu nedje u Intertoto, odma u max pogon, entuzijazam ovo, ono...sa ogranicenim igrackim kadrom, i onda su pregoreli jednostavno fizicki!
    Trener nije tu kriv nista... Ne vidim da Donadoni moze nesto tu promjenit...
    Plus imaju dva bitna igraca vani do kraja sezone, Madja i Gargana...

Redjini je ovo prilika za 3 boda, jer idu Interu u narednom kolu pa docekuju Genovu. Napoli je miran na sredini... Po meni mnogo bliza jedinica nego dvojka. A Napoli moze da trazi povratak nekog entzijazma u narednoj utakmici protiv Milana kuci... Isto kao sto je Udinese prekinuo svoju slicnu krizu pobjedom kuci protiv Juventusa.
    Last edited by kamei; 14-03-09 at 20:18.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E gadjacu ovaj Sportin X sjutra sa jos 2 ''sigurice'' i 10 evrah...
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Evo i mog danashnjeg tiketa da se malo smijete...

Arsenal 3+
    Bajern 3+
    Herenven 3+
    LIVORNO 3+ (1-1)
    Ovi im protivnici imali 2 igracha manje.. shta reci..
    ALO LIVORNO !? JESAM LI JA NORMALAN !?

Sa 20 za 160..
    ~

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Ne kazem da je slucajan. U tome si u pravu, krenu kao harambase na gol, ako daju - daju, ako ne daju - prime. Tezak je to par za tipovanje, mnogo tezak. Bas zato i stavih na kraju da predlazem X samo na osnovu toga sto 'mora'.. Znamo mi kako se pogadjaju te utakmice gdje neko 'mora' da dodje. Ipak ce biti ljudi koji ce odigrati X.. Na kraju krajeva, najpametnije je poceti onu foru duplanja uloga na X iz utakmice u utakmicu. Ipak, vrijeme je..
    Sto se Redjine i Napolija tice, tu sam se mozda i malo zeznuo sto nisam napisao to sto ti rekao. Generalno, Redjina je mnooogo losa ekipa. Definitivno za sredinu tabele u drugoj ligi.. Subjektivno, ofc.. A igre protiv Fiore i Leccea su po meni 'vjestacke', isforsirane.. Ne mogu cijelu sezonu katastrofalno da igraju, a mi sad da kazemo da su dobri. Jedini mec koji pamtim u kome su imali dobru igru je onaj protiv Intera na svom stadionu. Ali svaka losija ekipa kada igra protiv Intera, Milana, Juve-a,.. ima strasan motiv. Napoliju fali dobar kreator igre. Ne moze ni taj Lavezzi sve sam, pa je i logicno da upadne u krizu. Sto se trenera tice, nece on tu mnogo promjeniti za sad, ali to je bio logican potez. Ne znam.. I to je mnogo tezak mec za tipovanje, ali se ja ipak opredjeljujem za Napoli. Pored svega, najbitnije je da mi uzmemo pare sjutra..

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Meni je Valjadolid 4+ ili GG siguran svako kolo kao kuca !
    Obozavam ih !
    ~

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bokee

od tvojih 7 utakmica,5 cu odigrati sjutra !

MILAN 2
    NAPOLI 2
    VELEZ 1
    SANTANDER 1
    ESPANJOL 1

ZIVIO BRATE !

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Nemoj Milan..
    ~

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Nemoj Milan..
    mislis ?

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Meni je Valjadolid 4+ ili GG siguran svako kolo kao kuca !
    Obozavam ih !
    Dodacu Numansiju. Btw. GG je strasna igra.. Ako se ne varam, a muka mi je da trazim po netu, proslo kolo je skoro cijela spanska liga dosla GG? Barsa i Espanjol nisu valjda..

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Valensija :mad:
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Danas prođoh sve utakmice u 4 popodne, ostadoše mi još dvije poslije toga... i trt.

Dortmund 3+
    Everton 1
    Piterboro 1
    Šefild Jun. 1
    Aberdin 1
    Volsol 3+
    Tranmer 3+

LASK 3+
    Valensija 1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valensija x poluvrijeme
    Real 4+
    Dinamo moscow 1
    Juventus glibavi x-1 padanje.
    We have assembled inside this ancient and insane theater to propogate our lust for life...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto vam je to GG

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Da ce rezultat da bude najmanje 1:1, odnosno da ce obe ekipe da daju makar po jedan gol ili vise..

Thanks Thanks Given 
    8,958
    Thanks Thanks Received 
    3,945
    Thanked in
    2,363 Posts

daju gol obije ekipe GG

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Evo finog tiketa za danas, ako srece bude.

Palermo - Lecce
    Inter - Fiorentina
    Almeria - Barcelona
    Hamburger - Cottbus
    Brondby - Arhus
    Siena - Milan
    Celzi - Manchester City

kvota: 23.26

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobar tiket.prepisacu ga,jer nemam ideju sto da igram :P
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Meni je taj Palermo po nekoj logici bio tip dana dok ne vidjeh rezultate od prije, nadam se da ne muljaju nešto...

Italian Serie A 2008/2009

Lecce Palermo 1:1

Italian Serie A 2005/2006

Lecce Palermo 2:0
    Palermo Lecce 3:0

Italian Serie A 2004/2005

Palermo Lecce 3:2
    Lecce Palermo 2:0

Italian Serie B 2002/2003

Lecce Palermo 3:0
    Palermo Lecce 2:0

Mislim da će Espanjol danas da pobijedi, Atletiko - Viljareal bi mogao jedan X da padne... Svuda po malo pada kvota na Betis, mada ako vidite prethodne rezultate to bi bila dvojka na Osasunu (http://www.betexplorer.com/soccer/sp...atchid=6402509) ... No, Betis je opet u govnima, pa možda pobijedi danas, a i Osasuni fali par bitnih igrača...

I ovaj Zadar je blokiran nešto čini mi se...
    Last edited by [kinetic]; 15-03-09 at 12:27.

Thanks Thanks Given 
    8,958
    Thanks Thanks Received 
    3,945
    Thanked in
    2,363 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    dobar tiket.prepisacu ga,jer nemam ideju sto da igram :P
    Stavi na Inter pola od onih para ...
    Pa ako padnesh,nece ti krivo bit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije siguran fix to...Tim je jos uvijek depresivan od LS,pamoze Viola seljacka da iskoristi to...

eo mog tiketa za danas,uplacen prije uru :

Hamburg 1
    Lyon 1
    Inter 1
    Milan 2
    Palermo 1
    Napoli X2
    Barselona 2

Sa 5 € za 142 € sa bonusom od 10 %.

Kvota 25,91
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pocecu da mrzim ovaj lazio :mad:

Page 145 of 4707 FirstFirst ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)

Bookmarks

Bookmarks