He, he,vjerovatno će biti sa novim.....
![]()
BROJ JEDAN, imas li ti neke tikove pa na kraju svake recenice migas...
Inace stvarno u osnovni paket treba staviti jedan xxx kanal, doduse ja imam dodatni paket ,al uvjek je bilo da u osnovni ima bar jedan xxx kanal...
He, he,vjerovatno će biti sa novim.....
![]()
Kako pali ljude, razbija
Nidžo, Nidžo, nije ovo izborna kampanja! Poz.![]()
Heheh, marketing je cudo
hvala na brzinskoj programskoj semi za tv sun!!! svaka cast, samo tako!
Ako već oćete da pustite neki xxx, onda neka to bude XXL, on preko dana ima muziku a posle 12 sadržaj za +18. Tako da su i djeca zaštićena i bez zaštite kanala.
Tako je,kad se napalim da odma prebacim XXX![]()
---Chelsea Fc---
Nažalost XXL mora u dodatni.
Oce li biti DSF-a? Ili Rai Sporta?
I oce li bit jedan SeX kanal u osnovni?
---Chelsea Fc---
Trebalo bi bar jedan, vrše se procjene!![]()
ali hardcore, a ne neka zalosna erotika kao sto daje dsf!!!
signachur
rai sport je bolji od dsf provjereno!
I meni se više sviđa![]()
Na koji kanal je tv sun???
:)
DSF daje Njemacku bundesligu u rukometu i UEFA cup , i nije uopste kanal za potcjenjivao
---Chelsea Fc---
mene samo interesuje koliko ljudi u crnoj gori prati nemacki rukomet, a DSF je jedan od najgorih sportskih kanala za koje ja znam, cak mi je i SOS bolji od njega
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
ni meni se vala ne svidja dsf, ima mnogo boljih sporskih kanala!
Oprosti , ne znam koliko ljudi voli Njemacki rukomet ali znam koliko ljudi voli rukomet u Crnoj Gori a najaca liga u rukometu na svijetu nije za baciti i svi bi voljeli odgledate te derbije poput Kiel-Flkensburg , magdeburg-Nordhorn i ostale da ne nabrajam jer prva polovina lige sve sami Evropski klubovi.
I da ne pravim dupli post, pitanje za Broj Jedan a i ostele ako znaju.
Imate li problem kod teleteksta, na stranicama gdje ima vise podstranica,na primjer na kladionice , gdje ima da se na stranici vrte na primjer 7 podstranica, ja na primer prebacim 556 na B92 ili In, i tamo su rezultati na primjer 5/7 , sad je problem,ne mice se uopste, tako je na svaki kanal ,samo tako zakoci ,nema sanse da ce prebaciti.
---Chelsea Fc---
tako je kod svakog, probaj sa teletextom daljinskog za televizor a ne resivera!
a sto radi, cekajuci godoasala!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks