Zar nijesu bili pretumbani neki kanali?
Zar nijesu bili pretumbani neki kanali?
Ako si pratio forum, kao što nijesi, kako sam znao đe će bit koji kanal po 10 manuta prije? No strpljen- spašen, sve će ti se samo kazat! Pozdrav, i nadam se da će ti se novine sviđet, što je u biti navažnije!![]()
Informacija dobijena 10 minuta prije i nije informacija. Da li si ti pratio forum dok je recimo Kablegirl bila aktivna? Tada su informacije bile mnogo konkretnije, BBM je nagradjivao forumase, problemi su se rjesavali slanjem jedne poruke u njen inbox, vodila se zdrava prica. Tvoj stav je malo cudan. Daj Boze da grijesim!
One lijepe đevojke sad nema nažalost, nijesam znao promjene 10 minuta prije, već sam ih najavio, možda znam i novog...., samo budite strpljivi, i bićemo svi zadovoljni, što nam je prvenstveni cilj, nadam se. Sad te srdačno pozdravljam i radujmo se svim novinama, i ne zamjerite na pojedinim greškama! Poz.:dring:
Mogli biste me prikljucit ,pa cu sutra platit racun.. ne mogu gledat vise MBC :mrgreen:
Sredi li baštu?![]()
haha posvetila sam se kaktusima :mrgreen:
..(su) cim novim ??
do sad nije bilo problema da se to napravi ..
ajde,budi dobar i mio,pa me ukljuci :mrgreen::mrgreen:
Ja jesam dobar, ali moraš imati malo strpljenja, a dotle ni mbc nije baš toliko loš. Pozdrav!![]()
ludilo ...
Možda nema klasične prodaje BBM-a, nego neka vrsta preuzimanja. Ako uklopim da Lutrija kreće sa televizijom, onda možda B.... ili ti B.... uzima BBM.
Vjerovatno lupam ka Maksim po diviziji...
P.S.
Kad sam bratu reka da će SOS da maknu ima me ubit ka da ću ja to da napravim.
Na eurosport gledao sam svetsko prvenstvo u stonom fudbalu nijesam vjerovao očima da postoji takvo takmičenje.
A koji kanal će se mać ili ne, može se napravit ispitivanje, nije to teško. Može se i uz račun dat anketni listić. Mogu se i pozvat korisnici.
Broj JEDAN jes neko čudo tamo jer je za manje od 24h vratio Ultru. Još jednom hvala.
Ja sam ima` do prije 15 dana onaj standardni paket + dodatni a onda sam ukljuchio sve.
I imao sam par dana svih 80 kanala pa su se onda nekih 7-8 kanala izgubili a pojma nemam kako!
Nema mi Pink Montenegro,Pink Kids,Pink Movies,Private Space,Mtv i jos po neki...
Sa 80 na 73 kanala,kako to?
Ima li kakva opcija na daljinski da su mi mogla djeca pritisnut chachkajuci neshto tamo?
Kako cu vrnut to?
Pretraži ponovo frekvencije ili pošalji đecu neđe![]()
A je li NIKO , gleda se Private Spice!![]()
---Chelsea Fc---
Samo vas gledam i sve vas pozdravljam! Dako vam se svidi TV SUN![]()
Ono se ni Saši Matić ne bi sviđelo
Možda si prestrog, čekaj da vidiš i ostale kanale!![]()
Drago mi je da ti se sviđa, pozdrav dobri čovječe!![]()
nije los tv sun za sada, bar su im voditeljke ljepse od drugih televizija!![]()
Milo mi je što ti se sviđaju!![]()
zna li se programska sema za taj kanal ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks