Snimi lika u pozadini
http://img166.imageshack.us/img166/8...te33grande.jpg
:lolblue:
Dobro, BMW je uništen!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...pe_ca_1955.jpg
Ovo su kola!!!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
nemojte me pogresno shvatit...i ja popizdim ponekad komentara....nisam ja ludak za alfom...ne znam sto cu voziti posle nje...ali popizdim od komentara kako su alfe lose i sl...popizdim od majstora koji daju komentare za auto koje ima 140ks da ne moze da ide kao golf 4 od 100 konja...ne bez moze da ide kao golf a uz to i da vuce jednoga....mislim znamo svi da je alfa imala problema sa kvalitetom...mislim da su na pravom putu a neki mi komentari nisu jasnio narocito od ljudi koji nikad nisu ni sjeli a kamoli vozili nekiu alfu....
nije alfa najljepse auto an svijetu...meni su 145-146-33-75 i jos neke izuzetno ruzna auta ali isto tako 166 nije neka ljepota ali za pare za koje moze da se uzme mislim da nudi najvise...nove alfe necu da komentarisem jer su po mom misljenju pun pogodak
I tebi je kraj![]()
TAKUMI
hahhahah ne budi nihilista *****uboga, NEKA
hahahahah
Originally Posted by my name is ...
Ja sam danas zavrsio sa servisiranjem jedne 155-ce 1.8 8v iz 95 ... ja ne znam kako je to auto radilo do sada ! Stvarno je moram hvaliti na sve strane,svih 8 svecica su bile,kako da kazem,pojedene na vrhu ?! tj nije bilo uopste onog metala sa strane a covjek je presao 80.000 da ne promijeni svecice i kablove ! danas joj je svanulo,novo ulje,novi brisacikoji su dzabe,svecice,filteri... majstor kad je skinuo tocak da vidi ''treba'' li da se mijenjaju pakne samo je rekao: ''NE MORAS,IMA ODJE DA JE POVEDES DO OTPADA'' jer stvarno nije bilo ni milimetar mesa,nove su 17e sto je DZ ... auto je skroz sredjeno pa cak i usisano i kladim se da ce moci jos 80.000 do sledeceg servisa ...
baj d vej,auto je na prodaju1.200e
Josh je ziva ona....
Kakva greota od auta, utegnut, normalan auto, sa gazdom koji ne zasluzuje kocije da ima....
JBT 5 godina ga vozi i centa nije ulozio u nju.... pa posle Alfe ne valjaju.... doduse, ova je pravi dokaz koliko mogu da trpe...
ja dam 500 za nju ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Radi nesto, i neka ti zajebancija
![]()
a vala ste zatezinjali da je8e oca....
Da vidim toga plexusa koji se nije servisira ovoliko vremena na sta ce da lici....
Cek cek, oces da kazes da je Larfa bolja od Lexusa?
TAKUMI
Ne, ocu da kazem da je Alfa bolja od plexusa, ili lexusa ili kako god da se zovu ta smijeshna kola....![]()
Jos jedan kandidat za Dobrotu.![]()
:lolblue:
TAKUMI
Boooriiiing...
She is only here to annoy herself!
Stvarno, obrce li se moderator na ovu temu.....
JBT, svaka druga recenica pojedinih ljudi je ista, al potpuno ista.....
sad ce doc 2 moderatora sa primorja da zavedu red odje...a mijagi :P
Originally Posted by my name is ...
Evo za sve ljubitelje alfe pa da neko provoza ovakvu kroz nase kvartove..
http://img213.imageshack.us/img213/7...uning109fl.jpg
po meni ovo nije za ljubitelje alfe..
You'll Never Smoke Alone..
ah kakvo auto za trila , taman pomalo lici na ono njegovo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Photoshop, i to bad photoshop.
TAKUMI
Kakav shit.
Ova bi se tek kvarila hahahah![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks