Evo Adzic izjavio u vezi Sefika da novine plasiraju price bez obrazlozenja,i da nije tacno da ce branit za nas,bar je sad tako.......
Evo Adzic izjavio u vezi Sefika da novine plasiraju price bez obrazlozenja,i da nije tacno da ce branit za nas,bar je sad tako.......
U cemu je onda razlika izmedju klubova koji posluju ka multinacionalne kompanije i reprezentacije?
Jel smisao reprezentacije jedne zemlje da se za nju takmice igraci koji opet imaju neke krvne veze sa njom, ili da se pruzi prilika svakome ko ima problem da zaigra za koga hoce?
Za mene nije isto brane li Scepo i Radic ili Sefik...pokazalo se da smo najbolji tamo dje za nas igraju igraci iz CG (vaterpolo, rukomet) a najgori u odbojci dje pola repke prica ekavicom, iako imamo dva najbolja kluba u EX-Yu.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Pazi ... ok slazem se ja ... ima tu istine....
Ali razlika po meni glavna jeste , klub... UGOVOR , PARE ....
a Repka... ZELJA , i neka POVEZANOST ... da li je to slucaj da igrac igra u nekom klubu , kao sefik u Jadranu pa u BD dugi niz sezona ili neka krvna veza....
Slazem se ja i sa tobom , al ne osudjujem mnogo ovakve poteze kada imaju koliku toliku povezanost...![]()
F.C.F.
Ako ima ZELJU i ako je POVEZAN sto nije odma poslije referenduma odabrao Crnu Goru ?Nego sad kad su ga bukvalno izbacili iz srpske reprezentacije mu se javila ZELJA...Ne moze to tako sinko![]()
pa ok... ne kazem ja da je to nesto super sto ce nam se desit ili BI SE desilo...
Al samo kazem da nisam neki veliki protivnik ... a slazem se da ima i losih strana u svemu tome..![]()
F.C.F.
posprda se primorac sa onom brešom...
jel to nagovještaj da primorac polako ali sigurno ulazi u formu-kad je najpotrebnije?
da nisu možda dobili plate, pa odigrali kako znaju![]()
....
Dobi li i Cattaro tu Breshu prije neki dan ?![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
dobi, ali 1 razlike. cattaro isto jos nije dovoljno jak za ovu trojku...
....
Jadran-Budvanska rivijera 13:8
Sto se nasih klubova tice:
Jadran se plasirao u cetvrtfinale.
Budva bi pobjedom protiv Mladosti u poslednjem kolu takodje isla u cetvrtfinale.
Primoracu je dovoljan bod u Sibeniku.
U cetvrtfinalu ce se sigurno naci cetiri ekipe iz Jadranske lige. Jug je obezbijedio cetvrtfinale, u zadnjem kolu ako ne izgubi bice prvi, Jadran je prakticno vec prvi, a u cetvrtfinale naci ce se jos i Primorac (ili Sibenik) i Budva (ili Mladost).
partizan dobio vasas 9:7 i obezbijedio 1 mjesto !
zavrsnica evrolige bi trebalo da se odigra u beogradu,naravno ako partizan prodje 1/4 finale
Ja sam cuo da bi Final Four trebao bit u Rijeku.
Release Yourself
kad se odlučuje đe će bit final4? čuo sam da su se dosad kandidirali rijeka i beograd, ali nije još gotovo, mogu se i drugi javit. mislim da bi i grci mogli, ako se plasiraju
eto izgleda da si dobro čuo. baš danas lena odlučila da rijeka dobije final4 eurolige. kandidati su bili beograd i rijeka i rijeka je dobila više glasova, navodno zbog odlične organizacije EP u plivanju u malim bazenima ove zime te 100 godina vaterpolo plivačkog kluba primorje
Kad je tachno final-four ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Budvanska to osvaja,trebalo bi poc da se odgleda to
~
finale jadran-jug
jadran osvaja
Živo me interesuje da li ćeš navijati i za koga na utakmicama:
Budvanska rivijera - Mladost i
Šibenik - Primorac?
Kako će to tvoje srce podnijeti ;-), kad ispadnu voljeni hrvatski klubovi...
navijacu za Primorac i Budvu
nadam se da će doć što više navijača. dubrovčana će sigurno bit u velikom broju, nadam se i crnogorcima pa da bude prava atmosfera i propaganda vaterpola i u bazenu i na tribinama. ako prođu grci, bit će i njih nešto.
Volim Juga više nego mater i ćaću ali nije li ovo malo preuranjena izjava? Nije valjda da si sto posto siguran u prolaz Juga do F4? Ja se nikad ne bih toliko zalijetao.
Ako Jug izgubi od Pro Recca u zadnjem kolu onda pada na drugo mjesto u skupini što znači da mu protivnici u 1/4 finalu mogu biti Jadran HN, Olympiakos ili Partizan. Lani je Jug, nakon odlične partije doma (+5), imao velikih problema (-4) u uzvratu protiv Olympiakosa, preklani je u 1/2 finalu jedva na peterce prošao Partizana, a ni 2006. u 1/4 finalu nije sve išlo tako glatko (-2 u gostima, +4 doma). U ovom zadnjem ciklusu natjecanja Jadran HN je jedini klub na svijetu s kojim Jug ima negativan skor. Volio bih ja da si ti u pravu ali pričekajmo malo.
osim što sam optimist, mislio sam ako se jug plasira. a sam si napiso da su prolazili svih ovih godina, iako teško. a iako ne bude juga ja ću se vjerojatno zaletit do rijeke
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks