Evo i ja da postavim sliku moje ludace
Evo i ja da postavim sliku moje ludace
Evo da predstavim dva gospodina,jedni od rijetkih tih sorti a da se meni svidjaju ...
Ovo je Rot Hos,devedesetih je placen ''par'' hiljada eura. Mnogi su dolazili iz inostranstva da ga gledaju i slikaju,redovno su dolazili njemci da dovode zenke pod njega a na kraju svog zivota je pokazao koliko je borac,vise od dva mjeseca su ga ispirali i pokusavali da mu spase zivot jer ga je neko otrovao ... bio je i ostace nabolji pas koji je ikada u Crnoj Gori boravio ...
![]()
![]()
![]()
A ovo je ruski sef po imenu Zak kad je imao 2 mjeseca . Uvezen iz Russia ISTO ZA MALE PARE ...![]()
Kakav je ovo pas ? (ZaK)
simptaichno mi izgleda,koja rasa? daj neki info shto si se stisA![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ovo je ruski terijer??
Uf ogroman pas![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
hehehhe pogodih.a kod koga je?
pitanje vezano za rota, je li ostavio kvalitetnog potomstva u cg?
cornelius, lep je taj pas,koja je rasa?
Na zalost Hos nije imao dozvolu za parenje,tj,niko osim ovih ljudi iz Njemacke nije mogao da izvadi papire. Par zenki iz Niksica se parilo sa njim ali su bez papira naravno.
Zak je u PG ali ne znam ime covjeka kod koga je . Uvezli su ga prijatelji koji su ga posle par mjeseci prodali kad su vidjeli kako raste i jede ... plus je pravio stetu po stanu .
@cornelius : daj jos koju sliku .
Pas je American Staffordshire Bull Terrier, mislim da su nastali ukrstanjem bul teriera i staforda. Jako su lijepi i pametni i imaju blag karakter, za razliku od srodnih rasa, posebno pitova.
Ovo je kuja od jedne drugarice, jos nisam negdje vidio da se pas bolje ponasa u stanu od nje - obicno kerovi nagrdjuju stan i zapisavaju dje stignu. Evo jos par slika:
- mastiff + bloodhound + eng.bulldog
- cocker spaniel + schnauzer
http://www.dogbreedinfo.com/hybridmain.htm
Last edited by Samael; 04-03-09 at 05:43.
Pojacali smo brojno stanje na ergeli za jos jednog malog zdrebca Zvonka
![]()
Prelijep je...
Kad smo vec kod konja kad ce opet na ulice?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne da ova kisa,to je katastrofa..... cim se malo proljepsa vrijeme eto nas)
extra psi muzjak i zenka ?
Aha, zuta zenka i crni muzjak.
I, da nebih odgovarao na PM-ove, ni jedno od njih nije na prodaju...
Cornelius, sad nam reci slikovito shto radi koker![]()
Last edited by Tatjana; 11-03-09 at 10:14.
~
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks