da se osvrnemo na igru danasnju..po meni ,sramota!! a posebno bih istakao 2 desna krila koja su na cijeloj utakmici postigli 1 gol i to djurovic u 56. minutu... bruka..
sad se vidi koliki je hendikep sto je Sladjana Grozdanic povrijedjena...
BIce mnogo tesko..... al eto ne i nemoguce... pitam se da li bi se mogao obezbjediti put Varvarima? pretpostavljam da je za to vec kasno ako se vec nije radilo na tome......
F.C.F.
da se osvrnemo na igru danasnju..po meni ,sramota!! a posebno bih istakao 2 desna krila koja su na cijeloj utakmici postigli 1 gol i to djurovic u 56. minutu... bruka..
sad se vidi koliki je hendikep sto je Sladjana Grozdanic povrijedjena...
Ja ne mogu da vjerujem da smo sa onakvim igrom iscupali bod! :shock: I to sa -5 na pet munuta do kraja!
Naravno, svi su vec shvatili da je samo potrebno igrati duboku zonu i flastera na Bulatovic, i samim tim ce napad Buducnosti biti potpuno jalov. Kindl i Dragutinovic jednostavno nisu za napad, ali s obzirom da je bilo stani-pani, morale su i one igrat.
S druge strane, nadao sam se bio da ce Ziga pruziti sansu Jovani Jovovic koja se vratila poslije pola godine pauze, ali izgleda nije imao hrabrosti da je baci u vatru - zasto, nije mi jasno...
Ipak, najvece zasluge idu Jovanki Radicevic koja je pogadjala kad je bilo najpotrebnije i jedina vjerovala da utakmica nije izgubljena... Pored nje bih istakao i Radu Miljanic.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Jao , ja ne mogu da zamislim trenunto koliko bi nas napad bio mocan uz Katarinu i Maru ... ne vidim kako bi se mogli braniti od nas?![]()
Neko je gore pomenuo da se ZIGA treba smjesniti .... ne znam ko je ... al bih ga priupitao da li je normalan?
Napraviti ovakav rezultat sa samo JEDNOM igraciom koja je obucena za postizanje golova je nesto NEREALNO.![]()
ili ja nesto umisljam? mislim da ne ...![]()
F.C.F.
A??? :shock: Ovo mi je promaklo! Covjek je kralj! Cus smijenit...ooo sve sami strucnjaci...
Btw_opet se u Sportski kupe malogradjani koji ubacuju rolne i boce od koka-kole u teren, lijececi time svoje komplekse i pritom sputavajuci svoj klub na putu do uspjeha... E greote...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Viscount total respect sa moje strane za zadnja dva komenatra...apsolutno nemam sto ni dodat ni oduzet...mozda ni post nema svrhe...al eto :-)
Last edited by pgmn; 01-03-09 at 00:13.
Cini mi se da je to je izaslo iz "sinisam"![]()
A sto se tiche boca... i rolni... izasli su iz kopa Varvara ALI , ne definitvno iz EKIPE , nego su ubacila neka djeca koja su stojala pri vrxu... nakon ubachene boce , prva ekipa je zustro reagovala , tako da vishe nije bilo problema... ali definitvno opomena...
p.s. mogli su nam ladno ponistiti jedan od kljucnih golova , jer je rolna ubachena 2-3 sec prije gola... srecom nam je sudija progledao kroz prste...
Sve u svemu... sa Marom i Katarinom u Rumuniju po POBJEDU !!!
F.C.F.
Ocajna atmosfera u Moraci, kao i uvijek dodju dokoni ljudi koji nemaju sto da rade posle rucka porodicno jer je dzabe ulaz i ponasaju se kao u pozoristu.
A i varvari, jako lose navijanje.
Djer 5pts 2 1 1
Olcim 4pts 2 0 1
Krim 4pts 2 0 2
Buducnost 3pts 1 1 2
Sledece kolo:
Djer-Krim
Olcim-Buducnost
Ako sve bude po planu i Krim izgubi protiv Djera onda bi u Rumuniji odgovarao i bod,mada to je biti izuzetno ,izuzetno tesko ali dok nada postoji vjerujemo. Onda bi sve imali po 4pts s tim da smo bolji od Olcima. Onda je utakmica odluke u Moraci a i nece morati razlika,vec samo bilo kakva pobjeda...
Uz naravno da Djer samo ne izgubi od Olcima u poslednjem kolu...
---Chelsea Fc---
Smijesna mi je statistika -lijeva krila 1 gol, a desna 11![]()
adrugacija bi prica bila da je Sladja bila oporavljena...
---Chelsea Fc---
Andjela Dragutinovic ajde prosetaj!
Hoće li igrati Mara Jovanović i Ana Radović?
Sa njima u pravoj formi imamo šanse.
Sledeće godine treba dovesti nekog modernijeg trenera koji bi ove naše naučio da igraju kontre i polukontre, da brže prenose loptu,da se brže rotiraju u napadu...
Nekako smo tu najtanji od svih.
Staromodno igarmo.
Vidjeli ste zadnji gol Katarine Bulatović. Veoma težak gol sa dva igrača više.
Ne znamo da napravimo višak na 6 metara...
Libertas
Mijenjala je buducnost trenere kao charape, i sad kad dodje jedan koji sa ovako mladim timom udje skoro medju 4 u evropi ni on ne odgovara... Dajmo mu malo vremena, ne mozhesh igrachicu od 18,19 godina sve odjednom nauchiti... Sinisha jel ozbiljno mislish da zhiga ne bi zhelio da one igraju brzhe i modernije, i da ne pokushava tome da ih nauchi... Kad mi laici vidimo da im je to potrebno vidi sigurno i on sa svojim timom... Nije lako odjednom promijeniti razmishljanje cijeloj ekipi, ne mozhesh im reci da zaborave sve shto su do sad uchile i krenu nanovo... Za to treba vremena i ako ga je iko zasluzhio to je on... Na pochetku sezone bi mnogi prihvatili i da im se ponudilo 3 mjesto u prvoj grupnoj fazi, a sad bi svi odmah na krov evrope... Samo malo strpljenja i sve ce doci...
#fakenews
Ziva istina... cojek je osvojio CL i ti bi da ga ucis modernom rukometu....
Zanimljivo... :mrgreen:
Polako , malo strpljenja... ako me ijedan trener odusevio u ZRK sto je bio zadnjih 6-7 godina to je on ...
F.C.F.
Slazem se Killy... Pa i da Buducnost ispadne iz ove grupe on je napravio veliki uspjeh...
---Chelsea Fc---
OCETE DOLAZIT I NIKSIC 18.marta na mec protiv svedjana.... !?!?!?!?!?!
AJMO CRNA GORO !!!
Piroska Zamoranski, reprezentativni pivot Madjarske (igra za FTC), je izjavila da ce iduce sezone igrati ili za Olchim ili za Buducnost...zavisno dje procijeni da ce imati vecu minutazu! Ima dobre ponude kaze od oba tima!
Oce li biti organizovanog navijanja u nk, to se mora isposhtovati, ne dolaze shvedjani svaki dan...
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks