Neko pomenu da je Carapic u Decicu? Ne vidim ga na listi pojacanja za Tuzane...
Ne idu 3 ... nego opet cetiri....
PRVI - kvalfikacije za CL
2 i 3 - Kvalifikacije za UEFA
Osvajac kupa - kvalifikacije za UEFA ....
to je 4![]()
F.C.F.
Neko pomenu da je Carapic u Decicu? Ne vidim ga na listi pojacanja za Tuzane...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Burzo dao 2 gola...zivo me zanima jel ljubio dres?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Jes'
Osim ta dva gola bio je ubjedljivo najgori igrac u obije ekipe.
SUTJESKA 2-0 petrovac .....
spremamo se za sledecu nedelju...
AJMO CRNA GORO !!!
nezasluzena pobjeda buducnosti, poveli su iz prekida, srecan gol, doduse i mi smo izjednacili lijepim golom greskom golmana ali smo u nastavku par puta imali stoposto sanse da povedemo a kasnije i da izjednacimo ali eto ipak je to novokompovana ekipa...uglavnom dobar nastup, a sto se buducnosti tice, raspad...
vala jesmo loše igrali, ali ti nam nemaš što pričat o dečiću i onoj degradiciji fudbala što ste prikazali. pozdravi kapitena (broj 7) , super lik neki
@daja - jesi li i prije utakmice odlučio da će burzo bit najgori, pa sad samo da potvrdiš? a za golove nema veze. bolje da ih nije ni davao jer je tebi mrzan, pa da smo sad 6 bodova za mogrenom?
ono što radi rajović ja nikad vidio nisam. isto tako ona pjevačica naša, kapiten.
ali kakav gol durakua za sutjesku...iz iste pozicije i ista putanja, isto kretanje golamana i sve isto kao gol juninha protiv barse sad u LS
AJMO CRNA GORO !!!
nije los igrac cim se vratio doma![]()
Burzo je def. obilježio meč sa Dečićem. Može neko da ga mrzi, ne voli, voli ali on je za našu ligu MARADONA !!! Ima potez, dribling, osjećaj za gol... Sa njim je Budućnost jača od svakog protivnika u CG za 50%. To je realnost.
Drugo, igrači FCF su danas potcijenili Dečić. To je sramota i ja se slažem da nijesu zaslužili pobjedu. Ali upravo u ovakvim situacijama se vide VELIKI. Ovo se dešava i ostalim mnogo jačim evropskim klubovima. Samo što igrači Budućnosti nijesu njima ni primać.
Dečić def. ne zaslužuje ne da ispadne nego ni da igra baraž ! Imaju sjajnu ekipu i sigurno mogu do opstanka.
A što se tiče Sutjeske... Samo lagano momci. Mislim na Nikšićane
Vidim da ste se napalili žestoko. Bogomi ka' da vam Real dolazi ! Ono, vaš tim je kao skoro njihov, tu ste neđe... Imate mladu ekipu koja ima MUDA, bori se protiv svakoga, pravi fajteri ali veće NEtalente u život nijesam gleda'.
Burzo za JEDNO POLUVRIJEME , 2 GOLA (ono zbog cega se igra fudbal)
I zakljucak nekih: LOS IGRACH ...
krajnje zanimljivo....
F.C.F.
Rezultati:
Rudar - Mogren 1:2 (1:2)
Zec 42. - B. Milić 14, Gluščević 33.
Grbalj - Zeta 1:2 (1:0)
Sandej 18. - Ivanović 54, 69.
Budućnost - Dečić 2:1 (1:1)
Ivan Vuković 7, Burzanović 78, 90+3 - Edin Lekić 44.
Sutjeska - Petrovac 2:0 (1:0)
Duraku 8, Zvicer 70.
Kom - Jezero 0:0
Jedinstvo - Lovćen 0:2 (0:1)
Jablan 45, Mešter 48.
F.C.F.
Grbalj nesrecni izgubi kuci od Zete...
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne... ja necu demantovati ALKOS i Maneken .... bar ne jos...
Ali LOS IGRACH ... ocu sigurno...![]()
F.C.F.
Ko je ovaj Sandej sto igra u Grbalj....
Vidim krenuo je da daje golove...
A Mogren rutinski,dje onaj Miner haha
---Chelsea Fc---
a dje su Jedinstvu oni Nigerijci ?![]()
F.C.F.
Nije stvar u tome je li on nije i jedno i drugo, nego u tretmanu koji ima na terenu (a bogami nerijetko i van terena). Tužno je da bivši kapiten i najbolji fudbaler kluba u zadnjih 10, a vjerovatno i budućih vrlo mnogo godina bude blaćen svakom prilikom u svom gradu i od strane sopstvenih navijača već duže vrijeme samo zato što nije dobar momak i profesionalac (iako to u svijetu fudbala nije nimalo neobično).
Valjaće dok bude zabijao golove, ali poslije jednog ili dva kiksa Budućnosti opet će ga proganjat po lokalima i na sličan način ispratit kad ponovo ode iz kluba.
Nije se treba vracat no ga vjerovatno drugi nije ni htio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks