Finale kupa Radivoja Koraća: Partizan - Zvezda 80:65...
Znam nije neka vijest... Ništa novo...
Odrađeni treninzi, a sad Evroliga i Unikaha!
srbija i crna gora napredovali su za 2 mjesta na novoj rang listi FIFA
33 SRBIJA
111 CRNA GORA
mishko_ajkula...u pravu si,nemamo mi pojma
Finale kupa Radivoja Koraća: Partizan - Zvezda 80:65...
Znam nije neka vijest... Ništa novo...
Odrađeni treninzi, a sad Evroliga i Unikaha!
Didi bači novo glasanje o derbome. Sjutra se lomi sezona, imate mahanje sa sjevera.
Tebi šaljem poseban poljubac, negdje oko 15.35.
Aj da vidimo i to cudo , necu da pisem nista do poslije meca radi uroka![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Trening pred derbi, preko 4000 Delija.
i na kraj se grudvaju...xaxax
AJMO CRNA GORO !!!
koliko bjeshe da ima godina vec otkad nas partizan nije dobio na JNA ???
i sjutra ce pasti naravno !
8 (slovima Osam) :P morah zbog karaktera![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Sve se to jednom mora prekinuti.. Pa zasto ne sjutra?![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
vala kad smo vas na marakanu dobili 2-0 sto da vas ne dobijemo na nasem stadionu
AJMO CRNA GORO !!!
Cestitke Prtizanu na prolazu u 1/4 Evrolige, zna li se ko ce im biti protivnik?
Krađa , Krađa mamu im ***** cigansku 1:1 em što je Tomić ***** cigansko izbacio loptu koja je prešla gol liniju
Igralo se dok partizan ne da gol,produziti 6 minuta utakmicu u koju nije bilo nikakvih vecih prekida je suludo.Partizan ocaj od ekipe,Zvezda nesto bolja,mada ni ona nista specijalno,vidi se da je dovedeno par kvalitetnih pojacanja,ali kad ovakvo sudjenje partizan ima u derbiju,jasno je kakvo ce tek da ima u manjim utakmicama,tako da bi moralo da se dogodi cudo pa da,ove godine,uzmemo titulu.
sve jedno cijelu utakmicu sudija kolje za partizan i plus 6 min produzio.. treba je jos jedno poluvrijeme dodat..
You'll Never Smoke Alone..
ma i da smo dobili tesko da bismo osvojili titulu,jedino nam ostaje nada za kup,tu vec imamo sanse....
ja se secam kad smo bili u minusu 5 bodova i kad dosao derbi na marakanu,poveli smo 1:0 da bi na kraju bilo 1:1![]()
sta sad sudiju napadate umjesto da ga mi napadamo zbog onoga gola kad je lopta presla crtu....
a nadoknada od 6 min= 5 izmjena u drugo pol (2 i po minuta) + izlezavanje igraca zvijezde po terenu cijelo drugo poluvrijeme...
AJMO CRNA GORO !!!
ali najace sto se oni bune ... kao da je sudija njih ostetio ???ne vjerujem
AJMO CRNA GORO !!!
Steta, bila je ovo velika sansa da se skroz otvori prvenstvo.. Tako je kad Koroman igra za sebe..
dobar derbi, puno bolji i kvalitetniji fudbal nego na npr. hajduk-dinamo prosli vikend
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks