zaboravi na to odmah,i racunaj da ce rtcg 2 i ove godine prenositi formulu 1ako se desi da i formulu 1 zatamne kao i ligu sampiona,tu je fala bogu internet gdje mozhe na razne kanale da se gleda formula,fudbal...
mogu da zatamne ligu sampiona,a ne mogu englesku ligu,spansku....
ja vam kazhem ovo je sve zbog drzavne televizije:mad:
samo da opet ne bude faking jbenog skremblovanja (ako se tako zove) kad budu F1 i motoGP...
Aaaa,ocu F1 na HRT2...:mad:
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
na ovaj sajt mozes skoro sve sportove da pratis uzivo!
http://www.atdhe.net/
@verbalni_fajter po deseti put da kazhem ima raznih sajtova gdje mozhe da se prati sport na net straus je vec jedan rekao kao i darijan,onda imas i ovaj link http://www.justin.tv/
mislim da je to TO![]()
Istina, moze se gledati... Ali ko mi trebao pored kablovske koju placamo svaki mjesec (i to je fino placamo),da trazimo net prenose i kvarimo oci dok piljimo u onaj mali prozorcic... Mrka kapa.
Umjesto da se gleda ovaj derby Real-Liv'oop na HRT ili B92, ja moram na RTCG da gledam, dje im se boje razlivaju, ili dje prenose Vujisic i Djurkovic koji su obmotani paucinom, i jos nisu culi da je Tito umro.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
I meni smeta kad se neki dogadjaj moze gledat samo na RTCG ili jos gore IN dje Sofro budali, ali pravila su pravila i to je po meni OK da samo lokalna televizija prenosi ako su vec platili prava.
Sto to bude vise postovano, i te lokalne televizije ce ozbiljnije prilazit tim prenosima i svakako ce se popravit a i vise para zaradjivat sto otvara prostor za unapredjenje ukupnog servisa.
Malo optimisticki, ali treba postovat ta prava prenosa. Kad ih postuje cijela evropa moramo i mi. I te stvari su neophodne ukoliko zelimo da se primaknemo ulasku u EU.
Release Yourself
Iz BBM-a
Od prvog marta skuplji osnovni paket
Nacionalni operator kablovske televizije Broadbend Montenegro (BBM) prinuđen je da zbog rasta troškova prema emiterima poveća cijenu osnovnog paketa, od 59 kanala, za euro i po, tako da će ona od 1. marta iznositi 8,45 eura.
Kako saopštavaju iz BBM-a, cijene ostalih paketa ostaju nepromijenjene, pa će na mjesečnom nivou dodatni paket i dalje koštati 6.95 eura, HBO paket 4,95 eura, a Pink 3,45 eura.
Iz ove kompanije najavljuju da će cijena Super paketa koji obuhvata sve BBM pakete ostati nepromijenjena, u iznosu od 17.95 eura, dodajući da je sada još očiglednija ušteda od oko šest eura, za sve one koji se odluče za aktivaciju tog paketa.
Informacije o BBM ponudi i uslugama mogu se dobiti pozivom BBM korisničkog centra 19860, na sajtu: www.bbm.co.me ili u poslovnicama širom Crne Gore.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Promashio si topic![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Nisam promasio topic, postovao sam i tamo. Nego eto cisto sam postavio, da znamo sto i nas moze zadesit![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Oce li nam na 21-om kanalu "umetnut" Pro tv , to im je najeftinije ?????
Pokoj mu duši!![]()
Jel se nekome deshava u zadnjih nekoliko dana da mu se slika zamrzne i tako stoji po nekoliko minuta ili dok ne promijenish i vratish kanal?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Skoro godinu dana od kad je hrvatski T-com u svojoj IPTV platformi MAXtv ponudio kanale u visokoj razlučivosti - HDTV , tako da u svojoj ponudi oni imaju > National Geographic HD, History Channel HD ,Eurosport HD ,Melody Zen HD, Luxe TV HD,Anixe HD ,Voom HD . Možda , ali možda i ovi iz extra tv-a razmisle o uvodjenju HD kanala pošto su valjda završili sa uvodjenjem mnogo dobrih i vrlo korisnih servisa, mislim na - mali oglasi,extra zabava,CDM ,vremenska prognoza,telefonski imenik .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks