kako nisu bre....polarni medjed na tropskom ostrvu je chesta pojava danas....![]()
da,pb i lost su bash ono realni ;D
I respect your wrong opinion.
Lukaj
kako nisu bre....polarni medjed na tropskom ostrvu je chesta pojava danas....![]()
ne znam jel ko pomenuo al ko nije gleda The Lost Room mini seriju , neka odma skida vrhhh.....takodje Damages i Jericho pod obavezu , preporucujem
Last edited by bratmili; 10-02-09 at 18:38.
odgledah novu epizodu heroes-a, nije lose cini mi se. ovaj novi zaplet moze ispasti dobar, mada mislim da je gluma malo losija
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ne znam ko je pominjao Fringe, niti sto je mislio o seriji, ali tacno se vidi da je maslo J.J. Abramsa. I to mislim u najgorem mogucem smislu. Sudeci po pilotu cini se kao vrlo neoriginalan X-Files rip-off. Ali pogledacu jos par epizoda prije nego sto konacno prosudim, pilot is never enough![]()
I am the one who locks.
Nema veze Fringe sa X-files, osim osnovne fore "odjeljenje FBI se bavi paranormalnim pojavama, i neka velika zavjera je iza svega". Potpuno drugi pristup, i likovi.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
"Osim"? :lolblue:
Naravno da su drugi likovi, malo bi previse bilo da su novog Moldera nasli. Mada naucnikov sin ima potencijala da poraste u FoksaPristup identican, struktura epizoda identicna, samo sto je lik Skali podijeljen izmedju ludog naucnika i agentice iz FBI. Isti shef who's got their back, neki evil mastermind kojeg nikad necemo vidjet... Open your eyes man, the truth is out there
Kad pogledam vise epizoda apdejtovat cu listu.
I am the one who locks.
a vidim da je pocela i sedma sezona dzeka bauera. e pa neka je sa srecom![]()
Vise je on Skali, a ona Molder vidjeces kad pogledas vise epizoda
Inace meni serija nije nista posebno, par dobrih epizoda , ostale u glavom dosadne, nebitne , naravno ni primac' X-filesu...
Sto se Heroja tice, odgledah ove dvije poslednje epizode i cini mi se jos su gori no prije.
Kreč, kolica i mešalica.
Ako je tebi X-Files=to, onda nema o čemu da pričamo. Ali probaću da elaboriram.
Okosnica Dosijea su upravo udarni dvojac i njihove karakteristike i specifičnosti. Kod Fringe su likovi dijametralno drugačije motivisani i ne potpadaju pod isti kliše, i to je moja poenta.
Mulder je "vjernik" a Scully pragmatik, to je čisti sukob "teorije zavjere" i naučno definisanih činjenica, plus seksualna tenzija i imamo seriju kod koje su standalone epizode potpuno nebitne za glavnu radnju, i mogu se gledati maltene bilo kojim redosledom. Epizode koje su vezane za veliku zavjeru se mogu gledati samostalno i potpuno su drugačijeg karaktera od ostatka.
Sličnosti sa Fringe se završavaju kod čudnih i često teških za gledanje slučajeva koji počivaju na elementima "fringe science", kao što kaže špica Fringe: parapsihologija, telepatija itd. Ali je kod Fringe velika priča prožeta kroz svaku epizodu i često se pojedinačni slučajevi uklope na neki način u sve to poslije više epizoda. Olivia Dunham nije ni Scully a nikako nije ni Mulder... u X-files i ne postoje Bishop dvojac i Astrid, i jedino donekle Skiner i Brojls imaju dodirnih tačaka.
Što se tiče kvaliteta, Fringe se ne može primaći X-files ali ne mora da znači - mislim da imamo previše visoko mišljenje o ovoj drugoj jer je lako zaboraviti brdo slabih epizoda kad postoji deset sezona. Fringe je hendikepiran u startu time što su likovi slabiji, a Anna Torv osim što malo liči na Kate Blanchett, nema veze s mozgom a ni glumom. Da nema starog Bishopa i velike priče koja obećava, teško bi zadržali gledaoce.
Battlestar Galactica???
Ima li iko?
Ja sam je pojeo za manje od 20 dana!
Breaking bad - Pochetak odlichanDexter treca sezona zavrshena i samo mogu reci: I dalje moja omiljena serija!
Chekamo chetvrtu...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ja pratim samo LOST i PrisonBreak i teško mi je da počnem da gledam neku drugu iz razloga što ne bih da me razočara, jer su ove dvije postavile neke standarde...
Californication mi se sviđela prva sezona, druga nikako, tj. nisam je ni mogao gledat do kraja koliko mi je glupa bila.
U početku, tj. u prvoj sezoni ima masu dobrih fora, i serija je zanimljiva, ne kao ozbiljna nego kao humoristička.
U drugoj sezoni su pokušali da naprave neku ljubavnu priču i s tim su sve zeznuli, nema ništa što bi me privuklo da gledam...
A dextera ću śutra stavit da se skida![]()
je li ko pogledao ove prve epizode dollhouse i kako mu se cine?
nema sta mnozina, nego jednina, 1 epizoda, ja sam je odgledao, ne bih pominjao inace![]()
(nečitko)
ucinilo mi se da sam nedje video da su emitovane dve epizode odjednom, zato sam pitao u mnozini
Meni je smor da pišem sad o tome, jer se evo mjesecima naglaba o seriji po stranim sajtovima, umorio sam se.
Elem, Whedon je rekao da će šest epizoda da uspostavlja svijet serije, poslije toga počinje ludnica. Svidio mi se pilot, iako je FOX opet pravio probleme i mijenjao stvari.
Evo jedan doprinos temi ko ne zeli sa torenta da skita , neka pogleda sajt www.tvload.us mislim da ce biti vise nego zadovoljan sa izborom serija koje moze da skida. Ja trenutno gledam Stargate SG-1 , a greskom sam prvo izgledao Stargate Atlantis, ali nema veze. Prison break mi je u pocetku bila ok, ali ove zadnje su razvodnili pricu. Supernatural je ok da se ubije vrijeme cekajuci nove epizode omiljene serije...
Zna li ko kad će 3. sezona Californicationa ?! Od kako sam 2. završila kriziram![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks