Dechic najbolja odbrana ?
Oni bjeshe potonji na tabeli ?
Ja sam mnogo optimistican posle ovoga mecha ma kako to vama zvucalo...![]()
28 Februar... protiv Decica... pa cemo vidjeti dje smo i to protiv mozda najbolje odbrane u ligi...jer... Carapic i Radulovic u tandemu su cini mi se najbolji tandem stopera u ligi?
Al opet ce 3 minimum da prime
![]()
F.C.F.
Dechic najbolja odbrana ?
Oni bjeshe potonji na tabeli ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Da su shto valjali bili bi u bolje klubove
Shalim se nijesam znAVAAAA da su se tuZHani tako naoshtrili,mada sve jedno nemaju shto da trazhe i nemoj da ti ta utakmica bude mjerilo![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
od sad nece da primaju 5-6 nego 2-3 gola![]()
hahaha ,zar se Decic toliko pojacao![]()
---Chelsea Fc---
Buducnost - Mladost ??
Strijelci?![]()
F.C.F.
A sprdnje, Sloboda iz Uzica odradila danas trening usred grada na travnjaku ispred zgrade Vlade. :smile:
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
sutjeska 3-0 jedinstvo uzice ,,,, bilo i 15 -ak navijaca sutjeske sa bubnjem ...
Ako ode Raco onda necemo imat alternative u napadu,s obzirom da ce Misdongard,Beco,Giga i Burzo svi u 11..........??
Ja, brate...
Durio Utulinović, majka mi je predala dokumenta juče... Milanka Utulinović...
Last edited by [kinetic]; 22-02-09 at 22:16.
Sekulic to je onaj maneken neshto kao Micko i Delic?
Da imaju imalo mozga iz Buducnosti odavno bi ih poslali u Mladost iz Luchana
~
Ljudi,sprdate se?! Ako ode Raco,ravno pojachanju... jedan pozer manje...
Намјерно Другачији...
Ne kazem ja,i ja sam za to da Raco putuje,samo ukazujem na cinjenicu da treba imat i na klupu nekog ko bi zna dat gol kad se ovima iz startnih 11 nece,ka sto je bio slucaj juce protiv Slobode.......aj zdrao![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks