Da li će se na ExtraTv dodati YouTube. Vidjeh da su napravili verziju za TV pa pretpostavljam da je to moguće integrisat na Extra.
HD kanala!![]()
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Ne cackajte mecku e ce nam ukinut jos kanala...:joint:
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Moze li i nas sunce ogrijat da dobijemo > National Geographic HD , Eurosport HD , History HD![]()
Vidis li da je svuda snijeg i led, nijesu mogli obezbjediti ni 3Mbps za jos jedan SD TV stream, a kamoli 10Mbps neophodnih za HD kanale:mad:
Ako obezbijede HD kanale, ja napuštam BBM.
da li se na extra tv sklembuje b92 kad je kviz Narod Protiv?
U koju je to uru? Ja jos nijesam primijetila da se zatamnjuje bilo sto tamo nakon Operacije trijumf, ali provjericu.
Ovi novi motorolini resiveri su strasni , doslo mi do kvara na elektro mrezi i struja stalno nestajala i dolazila , i stb odjedanput "pukao" pa onda prodimio i to dobro dimio i izasla neka kisjelina na vrhu stb-a . Mislio sam u njega vise nema srece kad ja ga upalih a on radi mada ponekad zabudali ali ponekad i snima normalno, prosto nevjerovatno .
ovaj topic je totalno umro!nidje vise nikakvih informacija a kamoli sale neku dobru vijest da nam javi....
ajde sale oglasavaj se da nam javis da ste ubacili 20 kanala :P
Moze li mi neko reci cemu sluzi "ulaz" za USB na resiveru ? Moze li snimljeni film da se prebaci na flesh ili tako neshto ..?
sale je prije n10ak dana rekao da se vise nece javljati na ovom topic-u...
Hoće li neko od "nadležnih" biti ljubazan da nam objasni koja je funkcija tog porta?
ono "uskoro" je najvaznije, da se "ovce" drze u neizvjesnosti(T-sheep, da se neko ne uvrijedi, sjetite se postera
)
(nečitko)
Bice ako bog da...
ovo je postalo sve smjesno, izgleda da nam je sto se tice kanala ovo sve i njih boli k...c svidja li nam se ili ne vazno je da su nas navukli na ovo ******.:mad:
s...e:trashcom:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks