Idem nocas da onda da pogledam to...
bogme ima tabachine, ne bi mi bio uzbudljiv da nema i toga. ne znam, ne znam... meni je film bruka bio, i tabachina, i vampirchina, no comment. kakav ce bit ostalima, ne znam, ali meni savrsena razmjera akcije i romantike.
(muski nemojte se izbljuvat na ovo ¨romanti...¨)
Getting lost never felt so good
Pogledah noćas Twilight... i zaljubih se u vampira. Uf, kako mi se sviđa !<3 Izvukao je film, inače bih se baš smorila....očekivala sam neku akciju, al nešto je i nije bilo previše...
E da... I mogli su odabrat neku žensku osobu koja ZNA da glumi za promjenu, jer ona glavna glumica zaista ne zna...užasna je...
6/10
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
film mi je odlican bio![]()
Ao, brate ukusi su različiti. Tebi se ne svidja, nama je bio odličan...
Primjetio sam kod tebe da voliš da ubjedjuješ ljude u svoje mišljenje (što se filmova tiče, naravno)![]()
I meni se film svidio, i ja sam zadovoljan. Pogotovo zato što volim prošlo doba i hladno oružje. Samo je falilo više borbe izmedju vampira i vukodlaka. Malo borbene koreografije i stila![]()
The Curious Case od Benjamin Button !!!! Savršen stvarno... Na nekoj temi su poredili ovaj film sa Slumdog Millionaire, koji je solidan, ali po meni nije ni primaći Bendžeminu...
Fe-no-me-nalan![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
kad sam bio na underworld, ostavili su upaljena ona plava svijetla na stepenice, ima' sam da izludim!
a neobican slucaj bendzamina batona, odlican!![]()
You'll Never Smoke Alone..
vidio sam te sinoc, nego nisam htio da te diram dok si sa curicom :P
You'll Never Smoke Alone..
Ubiću te![]()
Dje odoh da pogledam film, grom me ubio. Neka što mi se film nije svidio nego masa nekih djevojčica bila tamo pa sam se prvo bojo da nisam zaluto na neki dječiji film, ali posle mi bi jasno o čemu se radi![]()
Ali najjače je što je bila samo jedna akciona scena, a i to nije bilo dobro odradjeno...![]()
The Curious Case od Benjamin Button 10/10 !
Citam ovaj forum...gledam komentare za filmove i sve mi je vise majne jasno ali da se pljuju neki filmovi...a na drugu stranu da neko kaze da je Sumrak dobar film...to mi ne ulazi u glavu. Ovo je prvi film za mojih skoro 30 godina da sam izasao sa pola. Ono je bruka. Inace imam prilicno niske kriterijume za filmove i mogu da odgledam svakakva s*****, ali ovo je bilo previse i za mene. Apsolutno, bez konkurencije najgori film koji sam u zivotu vidio.
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
cuo sam da je Gran Torino super, nazalost tek u aprilu u Steru.
Krenuo sam da gledam film sa vampirima i a zamalo sam poceo da se ljubim sa drugom u trecem redu! Nije bilo ljubljenja ali smo se drzali za ruke. U momentu kad sam ocekivao da ce Indijanci i vampiri da se pokolju film se zavrsio! ******!
Idemo dalje.
(nisam napisao post na forume skoro godinu dana ali ovaj film sam morao prokomentarisati)
Ljakse
Ne bih se slozila. Mislim dobar je, ima pricu koja te pokrece na razmisljanje i ostavlja utisak ali ima i problematicnih momenata.
- Latentni sovinizam (Pigmej i prica kako ga drze u kavezu i kako se druzi sa majmunima mi je totalno odvratna),
- izvrgivanje ruglu ljudi sa hendikepom (zbilja, gdje je granica? Patila sam kroz scene dje ga predstavljaju kao ruznog, odvratnog, drugacijeg, dje ga svestenik tjera da prohoda... toliko ponizavajuce!)
- bredpitovske scene cija je svrha snimanje njegovih vajnih misica (on na motoru, na jedrilici i slicno)
Ali je Kate Blanchett fenomenalna! Jos jednom me odusevila. Kako joj dobro pristaje ta uloga, cudo.
Scene dok razgovora sa Taraji Henson su mi takodje fenomenalne... kao i momenat "sta bi bilo kad bi bilo" kad Kate dozivi nesrecu, iako vec vidjen, zaista je simpatican i slicno...
Kako Vaša bolest ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks