koji to kreteni smisljaju da mi je znati :mad:
koji to kreteni smisljaju da mi je znati :mad:
Kako je krenulo nije nemoguce da ukinu jos neki kanal. Cudi me da nije reagovao niko osim rtl-a, jer ne vjerujem da se aktuelni problem odnosi samo na njih.
Nisam ocekivao, ali evo vidim danas da je ipak umjesto rtl-a u mini paket ubacen raidue. Izgleda da je uticala kritika.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Oće li biti više RTL-a u ponudi zna li se ? Čuo sam prava za sport klub ima total koji neće da ih da extra tv-u pa ništa o sport kluba a mislim da je i slična priča i za viasat kanale .
Nijedan kablovski operater u Crnoj Gori nema nema potpisane ugovore sa regionalnim tv o reemitovanju njihovog programa na teritoriji CG, tako ni Total TV nema nista za Crnu Goru. Sva prava se odnose na Srbiju...
Sprema se velika pizdarija oko TV prava...
Kako su krenuli, pocece u ponudu da ubacuju lokalne tv stanice [bice to paket localMAX], a micace ove regionalne ili ti tv stanice sa ex-yu prostora..
Last edited by virtual; 08-02-09 at 12:51.
virtual_activity_for_cool_reality
jedno pitanje vezano za povezivanje STB, mogu mi djelimicno odgovoriti i ovi sto imaju instaliran...
postoji li ogranicenje za duzinu kabla?
jeli veza klasicni UTP iz jednog u drugi STB? ili se na oba vodi telefonska parica?
kako nas sale kulira...nebi nas vise pomogao sa par informacija....
Evo poslije 100godina trebalo mi je da zakazem snimanje preko tel. Oces trt:mad: Extra TV nudi sve ali to NE RADI. Super tehnologija u pogresne ruke:mad:
pitam jer sam razvukao instalacije kroz stan, tako da ce meni ici direktno sa rutera na jedan STB, a na drugi cu morati da vratim preko UTP kabla na rek ormar prespojim na pech panelu na uticnicu koju hocu za drugu sobu...vjerovatno ce to moci..nema 100m duzine tako, ali bice 30ak...
Kad budem dosao kuci i budem mogao da generisem novu lozinku moci cu i rucno da zakazem ili jos bolje rucno upalim snimanje:mad: Btw ne radi im aplikacija MyPhone:mad:T- Com posla
jel i vama ili samo meni trenutno u toku instaliranje novog softwera?
isto kao kod mene...ja ocekiva nesto novo a to je ono isto...
Sale, znaju li ti nadredjeni da kao oficijelni predstavnih T-Com-a na ovom forumu, tako se barem ponasas, ostavljash "zadnje i oprostajne poruke" sto se tiche usluga kompanije za koju radish?
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
a je li...ko nam se ovo igra sa extra tv-om...od kako ubaciste ovaj novi software e sto nisam mogao jutros da gledam tv dok sam se spremao za posao
em sto sad kad gledam jedan kanal a listam da vidim sto ima na ostale ne pise nista niti ima slike...samo pise BEZ informacija
![]()
Elta mont slovenacki kablovski operater koji signalom pokriva Niksic i jos neke opstine ima RTL , a mi NE . To oni imaju potpisan ugovor sa njima , ili rtl voli elta mont pa njima dozvoljava emitovanje, treceg nema .
rtl jos nije saznao inace ce i njih iskljuciti!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks