Moze li Antena M da se slusha preko kompa, tj. interneta? Ima li kakav program za radio?
kefedemne
Kulturno udruženje alternativnih radnika Cetinje možda će biti još jedna politička partija koja će se 29.marta boriti za mjesto u crnogorskom parlamentu. Zoran Marković - Zonjo, član alternativnog benda The books of knjige, koja stoji iza mogućeg projekta, kaže da zbog podrške javnosti, Booksovci ozbiljno razmatraju mogućnost nastupa na predstojecim izborima
Njihova politička priča je sasvim drugačija.
Prvenstveni plan, nije im da poraze vlast - već da se, kako kažu, "ogrebu za stalni radni odnos i ostale beneficije".
"Ozbiljno razmatramo naš politički angažman samo iz ugla uzimanja para. Ako bi nam to donijelo ogromnu materijalnu dobit i vrhunske beneficije i ulazak u najmanje tri Odbora nekih jakih firmi u Crnoj Gori, ozbiljno ćemo razmotriti tu mogućnost - uz sve pritiske naše okoline koja iz učmalosti trenutne situacije ne vidi neku želju da glasa za bilo koju političku partiju", kazao je Zoran Marković - Zonjo.
Plan im je, kaže Zonjo, stalni radni odnos i da se "našklapaju - jednako dobro kao što to čini dio aktuelnog političkog saziva".
"Ako sjede u tom parlamentu, samo pričaju i ništa ne rade, primaju vrhunske otpremnine i ulaze u upravne odbore, drugim riječima šklapaju vrhunske pare -pa smo došli na ideju zašto to mi ne bi radili i zašto barem jedan od nas ne bi ušao u parlament na državni budžet. Godinama primamo nikakve plate i honorarni smo radnici."
Prvobitno šaljiva namjera, poprimila je ozbiljne razmjere, zbog pritiska crnogorske javnosti koja podržava rad alternativnog benda. Ozbiljno su shvaćeni i od pojedinih političkih partija.
Članovi Kulturnog udruženja alternativnih radnika Cetinje, od nekih partija dobili su i poziv da se pojave na njihovim listama kao nezavisni kandidati:
"Evo jedna mala ekskluziva, čak smo od nekih partija koje sad najavljuju pojavljivanje nezavisnih kandidata na njihovim listama,dobili poziv da budemo njihovi nezavisni kandidati. Naravno u tom smislu nikada ne bi prihvatili takav politički angažman."
Za šest dana na zvaničnoj stranici partije na Facebooku okupilo se blizu pet hiljada njihovih pristalica.
Moze li Antena M da se slusha preko kompa, tj. interneta? Ima li kakav program za radio?
Najjednostavnije moguće ... donalduješ klite codec pack (free - http://www.codecguide.com/download_kl.htm ) instaliraš (lots of stuff), odeš na zvanični sajt antene m, i tamo sa lijeve strane neđe klikneš online radio i open with media player classic.
Ja im eo trenutno slušam program, ne bih posle da bude kakvi server error, baš me interesuje što će bit od večerašnje emisije.![]()
da nebi skida' real media player jer je to jedno sporo smece od programa skinesh Real Alternative da bi' moga slushat .ram fajlove:
http://www.codecguide.com/download_real.htm
Hvala puno, evo namjestih neshto preko real playera...A show ce nocas bit![]()
Ajmo, jedva čekam.........
ahahaha oxoxoxooooo exexeeee
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Goran je napisao "preambulu"
preko 100 000 slusa emisiju...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
6 sati je bio odbor
Popaje, popustite brate i uzmite tih 500 000 rubalja !!!
"Nas dvoje smo bili trougao sreće, kao brata voljeh tvog najboljeg druga"
RASMC
" ... On misli da je uhvatio boga za ono, kako se zove - ispod naše partije ... "
![]()
![]()
majko mila riječ plastiti zamijenili smo sa šklapati... ako se može krasti-krasti......... Kao milo - da
hahahahahahhahahahahahhahahahahahah
Treba im podic spomenik...hahahahahhahahah
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Bila je jedna fina pjesmica tačno prije špice, nadam se da je snimljena.
ahahahahahahahhaahaha
kako se ugradjuje u posa???
ahahahaha
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ja sam bio bacio na flesku, da na posao to stavim na upload jer ovaj mTel ne mrchi djaoljeg...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Kako mi ovaj sad otvori glavu qq
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks