Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 26 to 50 of 218

Thread: Vlast oduzima drzavljanstvo Predragu Popovicu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni se čini da su u DPS-u na stavu da je potpuno potrošen pa su odlučili da ga penzionišu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e sto mi krivo izgubi CG onakvu ljudinu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovo su sve dobro promishljeni potezi, da bi podijelili gradjane na dva pola,
    a Peca ce izbalat od poljubaca u DPSDPu,
    ako im se pridruzi i povuche 4-5% prosrpskih pristalica, i dati mu chetiri pasosha.

Pred svake izbore, se naoshtrim protiv bradatih vojvoda,
    izgleda da ni ja nijesam OTPORAN na VIRUS koji shalju iz DPSDP i MUPa,
    kao da je u mom mozgu,
    neka CRNA RUPA.

Staroga konja je teshko naviknut na gradjansko sedlo.

Ako gradjani CGe, mogu birat onakve predstavnike u parlament pune dvije decenije, koji su proshli evoluciju od AMEBA, PREKO NEBA I NEBESKIH NARODA DO STOLICE U PARLAMENT PO DESETI PUT, onda je vakat da se predam NARODNOJ VOLJI, i prihvatim chinjenicu, da oni imaju pravo, da mijenjaju boje, stavove, partije, pasoshe i dok seru, da me gledaju u ochi, i dokazu da su oni rodjeni za POLITIKU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li strani drzavljanin da se bavi politikom u CG ? Bilo bi sjajno kad bi bili laksi za najotrovnijeg lika iz politike

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Nikada ne sumnjaj u ono što govorim. Vjerujem da će se i prikazat snimak sa te sjednice Skupštine ili objaviti taj dio stenograma.
    Čak sam skoro siguran da je to i ušlo u dokazni materijal upravnog postupka kojim će mu biti oduzeto državljanstvo.
    Uostalom vjerujem da se još poneko sjeća te sjednice.
    Немаш везе са животом, не може нечији исказ о томе чији је држављанин да се користи као повод за покретање управног поступка и то још ни мање ни више него брисање из Књиге држављана (које се обавља скоро искључиво по жељи, изузетак је чин велеиздаје за коју претходно мораш да будеш осуђен).

Генијалац је послао копију званичног решења Републике Србије и још сам тражио од МУП да га избришу:
    "Dostavljam vam kopiju rješenja o prijemu u državljanstvo Srbije kako bi mogli da pokrenete postupak brisanja iz državljansrtva Crne Gore.", pročitao je Subašić novinaru "VIjesti" Popovićevo pismo iz oktobra 2007, adresirano "na ruke ministru Jusufu Kalamperoviću".

Сам пао, сам се убио брате

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Moze li strani drzavljanin da se bavi politikom u CG ? Bilo bi sjajno kad bi bili laksi za najotrovnijeg lika iz politike
    Pa evo je strana drzavljanka bila potpredsjednica vlade, ni manje ni vise.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sad čitam i ovo...Kaže:
    ----------------------------------------------------------------------
    "MUP je Popoviću dao rok od 30 dana da se još jednom izjasni želi li da zadrži državljanstvo Srbije i izgubi crnogorsko.
    Vidjećemo, imam 30 dana, pa ću odlučiti“, odgovorio je Popović na pitanje što će napisati u odgovoru MUP-u"

Kakav jado i luzer...Čuješ, sad će skrušen da vidi koje će državljanstvo da vrati...Pa ovo je toliko bijedno da je oduzeo svu čaroliju ovoj priči. Ovaj je bruka za sve Popoviće iz Brčela.

A i CG je demokratija jača no antička Atina...Čuješ, dali su mu 30 dana da još jednom razmisli. Milovane, znaš li ima li ova mogućnost u Dansku? Ovo da ti daju još koju šansu ko na pjacu?
    Last edited by El Re; 06-02-09 at 12:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pecu treba oduzeti crnogorsko državljanstvo.
    Dostavio je kopiju dokumenta o državljanstvu Srbije ,ministru policije CG ,koji samo poštuje zakon.
    Nadam se da će ovog puta primjena zakona biti rigorozna .
    Ovako bi moralo da bude...
    Lično smatram da je ovo samo napumpavanje Popovića odnosno njegove važnosti jer će mnogi , koji su opcije njegove a do sada nijesu glasali za NS, sada to uraditi iz inata, jer odjednom Peco postaje junak!
    Ovim DPS preko Peca, pokušava da sruši jedinstvo opozicije jer je sada Pecu porastao rejting i naravno u pregovorima više neće biti mala stranka.
    Uvjek se kritikuje ili želi diskvalifikovati onaj koji predstavlja najveću opasnost po režima.
    Pričaće se o ovome još jedno vrijeme i kraj...
    Peco, jednostavno može da se ispiše iz državljanstva Srbije i onda nakon izvjesnog vremena(ovog puta tajno ) ponovo upiše!
    Slično je i sa LPCG koja nešto izigrava veličinu pa se čoče buni, iako znaju da nebi osvojili ni jedan( 1) posto na izborima!
    Velika bi bila stvar da se tri velike stranke ujedine u jednu listu uz nestranačke ličnosti i intelektualce.
    Možda to nebi dalo rezultata na ovim izborima ali DPS je u jednostavno beznadežnoj situaciji.
    Svaki dan su im protesti ispred Vlade CG(nikada od 1991 ovako intezivni), ,,KAP" i ,,Željezara" mogu preživjeti još neki mjesec i to je kraj.
    Nekoliko hiljada ljudi dolazi pred Vladu...
    Nemaju što da izgube, jer više nemaju ništa.
    ,,Radoje Dakić",,,Duvanski" se zahuhtavaju...
    Jednostavno sve ide na to da će se istorija ponoviti!
    U L I C A IH DOVELA ,U L I C A ĆE IH I ,,POKOPATI"
    A vidjećete kako će mnoga sada veoma poznata lica preko noći promjeniti svoj politički stav i preći kod pobjednika...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Sad čitam i ovo...Kaže:
    "MUP je Popoviću dao rok od 30 dana da se još jednom izjasni želi li da zadrži državljanstvo Srbije i izgubi crnogorsko.

Vidjećemo, imam 30 dana, pa ću odlučiti“, odgovorio je Popović na pitanje što će napisati u odgovoru MUP-u"

Kakav jado i luzer...Čuješ, sad će skrušen da vidi koje će državljanstvo da vrati...Pa ovo je toliko bijedno da je oduzeo svu čaroliju ovoj priči. Ovaj je bruka za sve Popoviće iz Brčela.

A i CG je demokratija jača no antička Atina...Čuješ, dali su mu 30 dana da još jednom razmisli. Milovane, znaš li ima li ova mogućnost u Dansku? Ovo da ti daju još koju šansu ko na pjacu?
    Nista novo...ako su rijesili da ga uzmu neka ga uzmu odmah a njegovo prdoklacenje ne znam koga vise zanima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Možda to nebi dalo rezultata na ovim izborima ali DPS je u jednostavno beznadežnoj situaciji.
    Svaki dan su im protesti ispred Vlade CG(nikada od 1991 ovako intezivni), ,,KAP" i ,,Željezara" mogu preživjeti još neki mjesec i to je kraj.
    Nekoliko hiljada ljudi dolazi pred Vladu...
    Nemaju što da izgube, jer više nemaju ništa.
    ,,Radoje Dakić",,,Duvanski" se zahuhtavaju...
    Jednostavno sve ide na to da će se istorija ponoviti!
    U L I C A IH DOVELA ,U L I C A ĆE IH I ,,POKOPATI"
    Slušaj ovog teroriste!...Pripremaš li molotovljeve koktele da dođeš na vlast demokrato?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Nista novo...ako su rijesili da ga uzmu neka ga uzmu odmah a njegovo prdoklacenje ne znam koga vise zanima
    A slažem se potpuno...no vidim ima i onih koji misle da mu je zBog ovog porastao rejting...
    Već vidim kako drhti Andrija jer će sad svi Srbi kod Peca u stranku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

. Milovane, znaš li ima li ova mogućnost u Dansku? Ovo da ti daju još koju šansu ko na pjacu?
    Ja nikad nijesam trazio drugo od ovog BRSKUTSKOG CG drzavljanstva,
    znam za mnoge da chekaju godinama na DANSKI PASOSH,
    i da samo SKUPSHTINA MOZE DA DODIJELI DRZAVLJANSTVO,
    svako ime se prochita pred SKUPSHTINOM,
    to je veoma svechana sjednica,
    narodni poslanici odluchuju o DRZAVLJANSTVU,
    kod nas je VLADA I MINISTRI UZURPIRALI VLAST; NAPRAVILI PUCH I ODUZELI PRAVO SKUPSHTINI DA ODLUCHUJE U IME NARODA.

PECO GA NEBI GLEDA SVOJIM OCHIMA U KRALJEVINU DANSKU,
    DA SE RUGAO I IZAZIVAO DRZAVU NA DVOBOJ.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by el re View Post
    a i cg je demokratija jača no antička atina...
    Далеко је Атина од Цетиња (али и брчела)...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Predrag Popović je sam sebi oduzeo državljanstvo onog momenta kada je napravio performans u Skupštini gdje je pokazivao Rješenje MUP-a Srbije kojim se prima u državljanstvo te države i pritom je pozvao nadležne organe da mu oduzmu crnogorsko ako imaju petlje. Evo su mu konačno ispunili želju.

Istina ziva. Sto je trazio to je i dobio. Sam je trazio da mu se oduzme drzavljanstvo, pa ako hoces nije problem.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Jeste Zvončice...Ako nijesam poludio u međuvremenu (a sve je moguće) sjećam ga se kada je mahao papirom, tražio da ga kamere u skupštini zumiraju kako bi to vidjela sva crnogorska javnost, a zatim je za klupom u prvom redu sale, pozvao (parafraziram) "da vidim 'oćete li imati petlje da mi oduzmete državljanstvo CG!". U klupama Vlade sjedio je niko drugi do Ministar Kalamperović koji je sve to bez uzbuđivanja posmatrao. Kasnije je Kalamperović uzimao više puta riječ ali se nije osvrtao na Popovićev performans pa se sticao utisak ko da je to što je uradio Popović za njega nevažna stvar.
    Strašno sam ponosan na moje pamćenje, a ako se dogodi da sam vas obmanuo svi imate moje izvinjenje. Ja mislim da će mediji koliko je sjutra prenijeti šta se dogodilo zaista na toj sjednici.

Šta priča Popović ne uzimajte previše za ozbiljno. On je jedna od većih lažovčina u tom Parlamentu. Imate na You Tube snimke iz 1997. kada je pukla NS na dva dijela i kada Popović u trenutku izmišlja laž kako se Božidar Bojović sreo 7 dana prije toga s Miloševićem. Bojovića stvarno ne mirišem, ali jeste čestit čovjek. Uostalom pogledajte snimak lažova u akciji.
    ma razumijem ja sta pises...jeste mahao, i ja sam to gledala, ali je to vise bilo njegovo ceranje inata tipa "aj' da vidimo junaci ko smije da mi uzme drzavljanstvo"...ja sam to tako shvatila, a ne kao njegov zvanicni zahtjev da ne zeli da bude crnogorski drzavljanin, da uzima srpsko a odrice se crnogorskog. U tom kontekstu sam to rekla.
    Inace, i ovaj dopis MUPU posmatram isto tako...puko junacenje i davanja znacaja njegovome ceranju inata...sto je trazio to je dobio
    Ako je istina da su mu dali 30 dana da razmisli, pa ako odluci da ostaje CG drzavljanin...ne znam oce li imati obraza da izadje na cg ulice
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sad mu Milic nece dati vishe od dva mandata,
    da je cuta, dobio bi duplo.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mihael View Post
    e sto mi krivo izgubi CG onakvu ljudinu
    šmrc :kamikaza:
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bila bi ja mislim dobra fora da mu uzmu drzavljanstvo, bas ka sto je jednom (a i ja pamtim ka konj Marovic oduzeo rijec Bulatovicu. Ide prica otprilijeke..."Bulatovic: Ja pozivam Marovica da mi uzme rijec ako ovo ....tra, lalallala... nije tacno i da pokaze karakter mafio-lopovsko, tralalllalala rezima".... Marovic: gosp. Bulatovicu oduzimam Vam rijec. Bulatovic: Porceduralo, zasto ste mi uzeli rijec, Marovic: Pa zato sto ste to od mene trazili ))))

E ista stvar, Peco sisa je 18.11. trazio da mu uzmu drzavljanstvo, poslao pismo, na ruke ministru Kalamperovicu, jer je znao za odredbu da ce se oduzimanje drz. prolongirati na bar godinu/do sporazuma...i da do usvajanja Ustava ima 4 dana 22.11. Dobro se $ecam da je bio cetvrtak kad je ovo reka (dobro, ja i Sofro se $ecamo, a da su mu ga mogli uzet jedino u petak, jer je u pon usvojen Ustav i znao je da nece to za dan uradit pa se junacio.
    Sad kad nema sporazuma ce ga uzet, a on ka sisa kaze nijesam trazio, pa poslije 2 dana, vidjet cu koje cu uzet...Peco...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Sad kad nema sporazuma ce ga uzet, a on ka sisa kaze nijesam trazio, pa poslije 2 dana, vidjet cu koje cu uzet...Peco...
    Bio je oko 18.30 na Atlast TV i ako je iko od vas pratio što je izjavio tačno se viđelo da je iščitavao ovaj topic i da mu je u glavi bilo freško to što mu je ovđe napisano... No dobro to sad i ne trebe da iznenadi jer je ovo vjerovatno i najjači Net-forum u CG...
    Da skratim, ko nije gledao, imao je jedno 5 min. nastupa iz kojeg je siže da se neće odreć ni crnogorskog ni srpskog.
    E sad, pošto je situacija čista, ostaje samo da se primijeni zakon.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Pozdravio bih ga ovom prilikom Pjesmu neka izabere sam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sta ce biti ako recimo svi poslanici srpske nacionalnosti u CG uzmu državljanstvo Srbije, ili ako svi državljani CG srpske nacionalnosti uzmu i državljanstvo Srbije? Hoće li i njima svima ova "legalistička" vlast da im oduzme CG državljanstvo i oduzme im pravo glasa na izborima, što je i jedini smisao tog "legalizma"? Izgleda da "legalisti" treniraju "legalizam" na Pecu da raja pomisli da će ih isto zadesiti ako urade kao i on, jer kada može njega kao poslanika što ne može bilo koga da obezdržave "legalisti". Mora da su kod Koštunice učili o "legalizmu".
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sam pao, sam se ubio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    A sta ce biti ako recimo svi poslanici srpske nacionalnosti u CG uzmu državljanstvo Srbije, ili ako svi državljani CG srpske nacionalnosti uzmu i državljanstvo Srbije? Hoće li i njima svima ova "legalistička" vlast da im oduzme CG državljanstvo i oduzme im pravo glasa na izborima, što je i jedini smisao tog "legalizma"? Izgleda da "legalisti" treniraju "legalizam" na Pecu da raja pomisli da će ih isto zadesiti ako urade kao i on, jer kada može njega kao poslanika što ne može bilo koga da obezdržave "legalisti". Mora da su kod Koštunice učili o "legalizmu".
    Znači, ti si za kršenje zakona?

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    A sta ce biti ako recimo svi poslanici srpske nacionalnosti u CG uzmu državljanstvo Srbije, ili ako svi državljani CG srpske nacionalnosti uzmu i državljanstvo Srbije? Hoće li i njima svima ova "legalistička" vlast da im oduzme CG državljanstvo i oduzme im pravo glasa na izborima, što je i jedini smisao tog "legalizma"?
    To ti i nije losa ideja, vidis

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Cime?! Obzirom da MUP CG ne moze provjeriti da li je neko i drzavljanin Srbije kako je onda prekrsio zakon?! Sad ja ako kazem da imam srpsko drzavljanstvo (a nemam ga) oni treba da mi oduzmu jedino crnogorsko, ciji sam onda drzavljanin?
    To je odlicno, ako ti izbrisu jedino. Onda valjda postajes stateless person i mozes emigrirat nece usvijet. Taman da ja preko veze uvatim da mi oduzmu

ALi kako god, ne brisu ga sigurno bez ikakvih dokaza da nema srbsko ili neko drugo.
    rm -rf /

Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)