Hvala nadalu I federeru sto postoje jer bez njih bi ovaj tenis bio najruzniji sport na svijetu.
Neka nole, rodik, verdasko, congo kongo i ostala boranija gledaju snimke ovih meceva i neka uce.
A za ono na kraj, pri dodjeli pehara, ... svaka im cast.
oce li mi ko objasnit sto je fora sa koljenima nadala i zasto stavlja one zavoje?
this is pointless
Hvala nadalu I federeru sto postoje jer bez njih bi ovaj tenis bio najruzniji sport na svijetu.
Neka nole, rodik, verdasko, congo kongo i ostala boranija gledaju snimke ovih meceva i neka uce.
A za ono na kraj, pri dodjeli pehara, ... svaka im cast.
Fedja je postao komplexas i to veliki. Tesko ce Rafu dobiti u buducnosti.
E što sve neće čovjek pročitati odje
Izgubio je meč, bio mu je važan za izjednačavanje rekorda Pita Samprasa, nije uspio i kao živo biće imao je jak izliv emocija i odma su to kompleksi.
Uostalom i Rafa je pokazao koliko ga cijeni ali onad se nadj enko pametan i odje kaže da je kompleksaš.
Navijam za Nadala, ali izuzetno cijenim Federera.
I ja sam cijenio Federera dok nije pokazao neko lice, koje nije bilo svojstveno njemu, a to je ogovaranje protivnika. Ovdje mislim na Djokovica i njegova odustajanja. Ne znam sto to njega zanima, nek gleda svoj posao.
Nego vidi da polako odlazi, pa se prepao da ce tesko opet ikad vise biti broj 1.
kakav mec. kakva gospoda...
oce li mi ko objasnit' zasto se racunaju poeni po sistemu 15, 30 pa 40? zasto nije 45, valjda je to logicno.. ali dobro, to su englezi...
The exact origin isn't clear, but it's believed that it has medieval and French roots. Supposedly, there was a clock face on the court, and every time someone won a point, the hand moved a quarter from 0 to 15 to 30 to 45, and when it got to 60, the game was over. The other possibility is that it comes from a British game, where the scoring system was based on different gun calibres of the British naval ships. Salutes had 15-pound guns on the main deck, 30-pound guns on the middle deck, and 40-pound guns on the lower deck.
The origin of "love" could be from the French word "l'oeuf," which means egg, as an egg looks like 0. Deuce probably comes from the French word "deux," which means two, representing the fact that a player must win by 2 points at deuce.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_score
Apsolutno ne podrzavam.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Koji crni Djokovic..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Djokovic neka proba stoni tenis, tu ce moci da izdrzi jedno takmicenje do kraja!
oce li mi ko ovo objasnit sa koljenima nadala
this is pointless
Vodeći ljudi ATP Toura dali su zeleno svjetlo za pokretanje istrage u vezi meča između našeg Antonija Veića i Guillerma Canasa u 1. kolu ATP turnira u Zagrebu. U regularnost meča počelo se sumnjati nakon što su australske kladionice primjetile da je nakon prvog seta, kojeg je Canas dobio 6-4, koeficijent na njegovu pobjedu narastao s 1.11 na 7.00. U isto vrijeme koeficijent na pobjedu našeg mladog tenisača pao je sa 7.40 na 1.14!
Argentinac je tijekom meča imao problema s ramenom, no svejedno je čudno objasniti takvu promjenu omjera. Australski mediji navode da su tamošnje kladionice zaprimile milijunske uplate na pobjedu Veića, 255. igrača svijeta i potpunog autsajdera.
"Svjesni smo špekulacija oko omjera na tom meču", stoji na formumu Betfair kladionice. ATP Tour je nakon sve ga pokrenuo internu istragu, a pokaže li se da je bilo dogovora ili puštanja, jedan ili oba tenisača biti će drastično kažnjeni.
Posljednjih godina u tenisu se dogodilo nekoliko kladiteljskih skandala. Sve je počelo s mečem između Kafeljnikova i Vicentea prije šest godina, kad su mnogi tvrdili da se radi o namještaljki. Prije tri godine ogled Davidenka i Vassalla bio je pod istragom, no nije otkriveno ništa, iako su mnogi i dalje uvjereni da se radilo o namještaljki. Potom su Paul Goldstein, Dimitrij Tursunov i Michel(24sata)Uskoro će se znati radi li se o namještanjuLlodra tvrdili da im je nuđeno mito da puste svoje mečeve, a Belgijac Elseneer kunuo se da mu je u Wimbledonu 2005. nuđeno 100 000 dolara da pusti meč protiv Talijana Staracea. Baš je nekoliko talijanskih tenisača u zadnje vrijeme bilo u središtu afera, no uglavnom zbog toga što su se kladili, što je po propisima Toura strogo zabranjeno.
Izgleda da ovaj turnir u Zagrebu je čitavi namješten za kladionice.Andrejev prvi nosilac izgubio 6-1,6-2 od nekakvoga tamo...
Od Milorada Dodika![]()
She is only here to annoy herself!
I Japan ima svoju DžejDžej.
hahahaahahahaha![]()
Najljepša grobarka ikad.
A Zorana? :mrgreen:
Kreč, kolica i mešalica.
Zorana je grobarska majka Tereza.
Sjutra spektakl u Areni.
Ana 2-0 dobila, ali zbog treme i pritiska očajno servirala. Med.![]()
Jelena samo gem prepustila Japanki u 2 seta![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks