Iskreno ne znam , dal da mu covjek ZVIZDI ili ga doceka ravnodusno... aplauz mnogo teskoBar dok ne vidim da ce da gine za taj dres.
Jer ako mu bude stalo na terenu za koga ce da igra , kao sto mu je bilo stalo van terena , onda bolje da i ne pocinje...![]()
F.C.F.
sad je jos samo ostalo da Dejo i File pojedu g.o.vno tj. pogaze svoju rijec da ga nece zvati nakon sto ih je vec 5 puta ispalio...
za Filipovica nije problem jer taj se u zivotu govana vec najeo koliko volis, ali Dejov ego i sujeta su malo tezi za obradu, mada i on ce sigurno popustit' jer i sam najbolje vidi tu sprdnju od odbrane...
kleknuce ce njih obojica pred Bashu ko svi sretni i jos zavrtjet repom...
a nije ni svjestan kako ce morat da izgara u crvenom dresu da bi dobio i pola aplauza
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Za mene je Baša MRTAV ZA SVA VREMENA!!! Necu ga izvizhdati, ali od mene nikad nece dobiti ni aplauz, ni pola aplauza...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Definitivno mu ne treba aplaudirati, ali bi dobro bilo da pojacamo odbranu.
Ljudi, pored Bataka, Jovanovica i Tanasijevica ne bi mi ni Taribo West smetao u najljepsem dresu na svijetu.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ne znam... Naravno od aplauza nista, makar sa moje strane, ali kad pogledas kako smo losi u odbrani onda... A i ako nista makar je crnogorac, a ne da dovodimo razne omare i ostala *****.
Ako je taj Škuletić odabrao Srbiju,nema to što da nas čudi...Evo pogledajte malog Vujovića koji je bio špic naše mlade u21,čim je završio sa tom generacijom doviđenja prijatno.Nema on više što da se nada pozivu u A selekciju pored Vučinića,Đalovića,Jovetića...
Što se tiče Baše samo neka je zdravo...
ali škuletić ima dvije sestre uhhhh!!!!!
inače je iz danilovgrada !
Kako mi se cini na prvi pogled u grupu za mlade bit ce potpuno ravnopravna borba pod uslovom da mi odradimo neke promjene u strucnom stabu naravno....
Marko Basa je bolji (ili sto menager kaze ''is twice better than...) od bilo kog iz nase odbrane kad bi ih uporedili a to da gine za dres ne bih tako okarakterisao nego samo s tim da je momak profesionalan i da mu osim toga nista nece trebati.Ako usput osjeti neki osjecaj igre za domovinu super,otom-potom.
nemamo kvantitet ni kvalitet pa svaki igrac koji odluci da igra za CG (naravno da ima porijeklo iz CG) a da nesto valja je dobrodosao jer svakome je u interesu da reprezentacija ostvari sto bolji rezultat, a pored toga treba pozvati ovog malog vujadinovica i ovog knezevica iz partizana i mislim da bi odbrana basa,dzuvodic,knezevic i vujadinovic bila sasvim solidna i daval bi neku potporu napadu. eto simon se vraca u formu, jos joveta da da gol, vucinic je na visini zadatka ...
Za sad sam zadovoljan
Srdjan Knezevic, momak odlicno igra u Partizanu i njega bi takodje trebalo pod hitno zvati da zamijeni nekog od ovih pacijenata u odbrani lise Sava Pavicevica koji se u neke jade bori kolko tolko...
Sigurno najujednacenija grupa,da imamo normalnog selektora prosli bi je sigurno,ovako ostaje nam da navijamo pa sto bude...........
Drincic je zadnjih 30 minuta na test utakmici odigrao
ima nada da ce biti starter protiv italije
to je odlicna vijest jer je on jedan od kljucnih srafova u nasoj reprezentaciji.
Jedva cekam 28 mart,pjevat ce se:OOO CRNA GOOORO SAMO TEBE VOLIM JA I SAMO ZA TE ZIVIM ZNAJ ZATO POBJEDU NAM POBJEDU NAM DAJ..................................![]()
sad svi cekaju 28 mart a protiv makedonaca niko da dodje(cast izuzecima)...
AJMO CRNA GORO !!!
Ja nisam propustio nijedan mec nase reprezentacije o bilo kom sportu da se radi,meni je savjest cista sto se toga tice,a ti sto biraju utakmice na koje ce da idu neka se malo zamisle..................
Eh, kad bi se nabavila karta za Italiju, ja mislim da je to vec unaprijed ''rezervisano''
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks