Trajace ovaj fantasticni mec jos jedno uru vremena. Nadam se pobjedi Rogera. Napravio je neke greske koje nije smio u kljucnim momentima.
Trajace ovaj fantasticni mec jos jedno uru vremena. Nadam se pobjedi Rogera. Napravio je neke greske koje nije smio u kljucnim momentima.
DICIOTTO
Uf uf, Rafa my looooooveSuvisan je svaki komentar, Fedex nije smio da pravi ovakve greske...
Federer je igrao zadnji set kao da prvi put u ruke drzi reket. Glupe greske. Servira jednako prvi i drugi servis. Bas bezveze. Razocaran sam. Uglavnom,Rafa ce sve osvojit Grand Slemove,samo je pitanje vremena. Vrlo moguce sve ove godine.
DICIOTTO
Federer je bolji teniser...mnogo je grijesio jbg...i to ga je kostalo...
Radi se i o tome da Federer ima blagi kompleks od Rafe, uvjek protiv njega najvise grijesi, a mnogo lakse dobija druge protivnike nego sto ih dobija Nadal.
Inace, strasan tenis, koliko je izjednaceno bilo govori to da je u gemovima ukupno 26-25 za Rafu.
Rafi nedostaje jos samo US open, i sva je prilika da ce uci u krug tenisera koji su osvojili sve Grand Slemove.
Last edited by hologram_universe; 01-02-09 at 13:29.
Kao sto sam i rekao Nadal ne samo da nije umoran posle meca sa Verdaskom nego bi koliko je sjutra mogao odigrati jos jedan mec od 5 setova.Tri puta zaredom je dobio Federera u finalu grand slamova na sve 3 razlicite podloge,i ako mu koljena izdrze jos koju godinu mogao bi on biti taj koji ce da stigne Samprasa.Federer nazalost izgleda da sa godinama polako pada,totalno drugi igrac u odnosu na ono sto je bio prije samo 2 godine.
Tenis je danas umro,a ova budala od Federera je dokazao da sa pola snage moze da se nosi sa Nadalom...52% prvi servis,a uz to je osvojio vise poena.
Poklonio mu je pehar.Tokom citavog turnira ima oko 70% uspjesnosti prvog servisa,a "pukne" mu u glavi kad je najvaznije.
A ovaj Torro nije choek nego mashina.U tenisu vise ne pobjedjuju teniseri nego zivotinje.Ovo su crni dani tenisa.
Bjezim sa ovoga foruma,dje se zene pale na pastuve,a ne na ljude.![]()
Kada je Federer poslije onakvog meča Nadala u polufinalu i totalnog fizičkog ispražnjenja uspio izgubiti ovo finale, onda za njega vie nema povratka na vrh.
To je kraj.
Nadal je definitivno kralj!
Nijesam ljubitelj njegove igre ali takva snaga, izdržljivost, psiha, defanziva...
Niko kao Rafa ne bi izdržao ova zadnja dva meča i zato je on jedinstven.
Naprosto, postoji nešto što jedino om umije i niko više.
Kada protivnik odigra izvanredan volej duboko u polje protivnika, Nadal odgovori fantastično.
Kada protivnik odigra skraćeni volej koji pada odmah iza mreže, Nadal stiže lopticu i briljantno poentira.
Tu mu niko nije ravan i zbog toga protiv njega je skoro nemoguće igrati.
Sve čestitke.
Sada već ozbiljno mislim da će Nadal osvojiti sva 4 velika turnira!
I to ove godine.
Jedio ga može zaustaviti Marej i niko više jer je Škot izuzetno stabilan i ,,hladan kao špricer"
Libertas
Federer daleko bilo da pada. Pa osvojio je prosli Grand Slem a ovaj je igrao finale u 5 setova. Ima problem u glavi kad igra protiv Nadala, i ukoliko Nadala ko uspije izbacit na narednim turnirima, te turnire osvaja Federer jer manje vise gotovo sa svakim teniserom lako izlazi na kraj, izuzev s Nadalom.
Ma nije Nadal osvojio nego je Federer izgubio...Neces se naigrat Nadal,obadva mi tvoja koljena.
Federer da je malo hladnije glave u mec usao dobio bi lagano. Ali bas lagano!
Ima kompleks od Nadala...Neka je osvojio onaj indijanac.Kad ga vidim kako umire za onom loptom,tacno bi mu reko "Evo ti mech j****i"...Kunem ti se da on Djokovica dobija na tu foru.Onaj Federer danas 2 puta staje,misli ovaj nece stic,a ovaj ne umire...isto ko terminator,samo se vrace.Kakvu volju ima choek shta je ono.Milija mu je loptica nego citava familija...Ne mosh ga dobit bez pistolja,qnem ti se![]()
Veliki Roger Federer... Nadalu skidam kapu,odigrao je odlicno. Ovo prevazilazi sve granice. Ali. Roger je mogao ovo da dobije... Morao da dobije... Kako mi ga je bilo zao na kraju kad je zaplako.. Glavu gore majstore!!
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Pokidali! Obojica! Veliki majstori.
svaka čast rafa. slažem se da će osvojit više grand slamova i od samprasa i od federera ako mu ozlijede dopuste, a ove godine bi mogo i do sva 4 velik turnira. roland garros sigurno osvaja, a u wimbledonu će bit još opasniji ako dodje s već 2 grand slama u džepu
Ne glupiraj se, da te zamolim. Ja obozavam Federera kao i ti,ali budi relan malo. Federer vise nikad nece dobit Nadala. NIKAD! Jednostavno je prestar,i bolest sa kojom kuburi,ne moze da se nosi sa najspremnijim sportistom na svijet. Ljepse igra,ali je Nadal jak i precizan,i to ti je to. Nadal ce osvojiti sve Grand Slam titule,ali se nadam da ce stasat Gulbis na vrijeme i bit prava konkurencija spanskom majstoru,jer druge mogucnosti ne vidim nidje. Djokovic je 0. Ne cijenim ga kao tenisera,a sportistu jos manje. Gulbis je 89 godiste,i jedini je teniser koji je Nadalu uzeo set na proslogodisnjem Rolland Garrosu. Cak ni Federer nije uspio. Gulbis je tehnicar, i kondiciono je spreman,ali je jos neiskusan. Moguci konkurent na je isto Murray,jer i on je odlican.
DICIOTTO
Gulbis nije ni igrao protiv Nadala na Roland Garosu,ispao je od Djokovic u 3 seta u cetvrtfinalu,Nadalu niko nije uzeo ni set na RG prosle godine.Gulbis je inace 88 godiste samo godinu mladji od npr Djokovica ili Mareja ,a nalazi se na 52. mjestu na ATP listi.Poredjenja radi njegovi vrsnjaci,takodje 88 godiste,Del Potro i Cilic nalaze na 6. odnosno 20. mjestu rang liste.Tako da ne znam dje bas njega nadje da navedes kao konkurenta Nadalu,jeste da je momak dosta talentovan ali treba jos puno da radi da bi i u top 20 ili top 10 usao,o necem vecem i da ne pricam.
Takodje suludo je reci da ce Nadal uzeti sva 4 trofeja ove godine(iako se slazem da mu je Roland Garos siguran),jer konkurencija za sam vrh jos od pocetka devedesetih godina nije bila ovakva.Za svaki grand slam postoje 4 glavna favorita Federer,Nadal,Djokovic i Marej,tu medjusobno svako svakoga moze da dobije,plus postoji jos dosta igraca koji vrijebaju iz sjenke tipa Tsonga,Davidenko,Rodik,Nalbandijan...Dosta mladih nadolazecih igraca Del potro,,Nisikori,Cilic,Gulbis...Tako da ce narednih par godina biti pravo uzivanje za sve teniske fanove.
Eto bilo nas je koji smo se NADALI, a n emislili da će osvojiti i tak je bilo. Kao što vidiš pobijedio je i Verdasca.
A ova gluapriča bez argumenata kako djevojke vle Nadala je smiješna. Ako ćemo pravo, i ako gledamo izgled, Federer je neuporedivo i ljepši i zgodniji od Nadala, ali ja to ne gledam niti mi je stvaro btno. Ovo je sport a ne modna pista.
Nema a?
Nešto ti slaba ta relanost, kao što sam ti rekla i onda odma nakon ovog posta da je najbolje da sačekamo kraj meča.
Federer i Nadal nkaad nijes predali meč, Djokovć od 17 predao 4. Toliko o kompletnsti. Uvijek sam navjila za njega, ali nakon ovoga turnira više neću, jer ovo je poniženje kako za tenis tako i za publiku koja ga je bodrila. Ako već iam zdravstvenih problema onad bolje da odustane od tenisa.
Hhahah kako si se i7znerviao.
I nekoga nazvati životinjom, dalji komentar je suvišan.
Svaka časwt i jednom i drugom teniseru. Naravno navijala sam za Nadaal i drago mi je da je osvojio. Igrati u dva dana ovako duge mečeve nije bilo nimalo lako. Ipak je Federer imao jedan dan vše odmora.
Ne znam zašto svi tako reaguju na Nadala kad je uvijek fer i korektan i izuzetno poštuje svoj eprotivnike. Vidjeli ste kako je Verdascu čestitao iprešao nanjegovu sranu mreže da mu oda priznanje za sjaan meč. Vidjeli ste juče kako je zagrlio Federera kaad je vaj plakao i kako mu se obratio. Veliki i igrač i čovjek.
A bi mi užasno žao Federera kad se rasplakao, kakav naboj emociaj mora to biti. Još on koji je uvijek hladan i suzdržan.
Sve u svemu sjajan meč, dostojan finala AO.
Cuj da odustane od tenisa kao da je on htio da ima zdravstvenih problema...moze se i on dopingovat kao pojedinci pa ne bi odustajao.
She is only here to annoy herself!
Pa ako je tako sto kazes onda je sasvim logicno sto je predao mech. Covek nije hteo da rizikuje zdravlje^^
Ali ja mislim da nije poenta u tome, nego je Novak video da nema nikakve sanse da pobedi Rodika (zbog kondicije ofc), bilo mu je tesko, nije hteo vise da se muchi, a i vise mu odgovara ovako, jer da je odigrao mech do kraja niko ne bi pricao da je Djokovic izgubio zbog kondicije, vec bi svi pricali kako ga je Rodick zasluzeno pobedio...
I na kojih 4 od 17 poraza si mislila? Na grand slamovima?
/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks