Kako ste u posjedu informacije da se termini ne postuju, a imate monitoring sistema odradjujte to rucno, neka decki zarade platu, jer suprotnom dovodite u pitanje uslugu koja vam se placa:mad: No Njemci su se dobro uklopili u balkanski sistem, znaju da ih ovdje nece niko tuziti, a i ako tuzi "zavrsice se to". Da ovako rade kuci bar dvije godine bi za dzabe radili:mad:
Last edited by desha; 28-01-09 at 11:13.
Poseydon, hvala na organizaciono-poslovno-tehnickim savjetima. Pohvalicu gdje treba![]()
Extra usluga, zar je moguce da se kidaju emisije tek tako?To me podsjeca na kvalitet rada adsla
![]()
OK - ja sam jedan od najvecih podrzavalaca adsl-a, extra-tv-a i ostalog i sam Bog zna da ih podrzavam, pa kako god.
Ali kad sumiram:
Imao sam Euronews - sad ga nemam
Imao pa nemam RTL - cim ga ne emituju vise znaci da ga nisu ga legalno emitovali
Nista od HD kanala
Nista od kanala koji svi drugi imaju sem mi
Otac je morao da raskine svog ugovor zbog "iznenadnog kvara na liniji"
U subotu/ponedjeljak ubacam svu opremu u t shop i prekidam redovno placanje racuna. Jer po njihovom, mogu sve kanal da izbace i emituju sto hoce, tj., zadrzavaju pravo na to.
Idem ja brzo na HD receiver, bez DRM-a, sa hddom... drugog providera kakvog... ne ynam... ne ynam...
Over and out
ne znam, nemam, ne mogu, necu
tezak si jer se na pogresno mjesto zalisSaletu i sam znas da ti on ne moze pomoci ne tebi nego svima nama
za ovakve stvari bi trebao pismo mail poslati nekom iz vrha ko ima "moc i sluh" da tako nesto uradi
da naredi da se vise takvi propusti ne desavaju(prekid filma,emisisije... koja nije zabranjena)
Last edited by desha; 29-01-09 at 10:30.
Ubuduće bez RTL-a
ZBOG NEPLAĆENIH PRAVA
Podgorica – Hrvatski televizijski kanal RTL, koji je do prije par dana bilo moguće gledati preko većine kablovskih televizija, više se ne emituje u Crnoj Gori, jer je ta kuća tražila prekid emitovanja njihovog programa zbog problema sa nepoštovanjem plaćanja prava.
Problem, koji od ranije postoji u Crnoj Gori, u slučaju RTL-a došao je u žižu zbog svjetskog rukometnog prvenstva koje se održava u Hrvatskoj.
RTL je platio prava prenosa za Hrvatsku, ali je problem nastao kada su crnogorski kablovski operateri, među kojima i najjači BBM, taj program prenosili u Crnoj Gori, gdje je za to takmičenje pravo prenosa platila RTCG.
U BBM-u kažu da su „program RTL do sada preuzimali kao i ostali kablovski operateri“.
- Odlukom RTL taj kanal više nema niko u Crnoj Gori, pa ni BBM – kazali su u toj kablovskoj televiziji.
U Crnogorskom telekomu čija je kablovska televizija Extra TV prenosila program RTL-a kazali su da su oni poštovali plaćena prava.
- Mi smo jedini od kablovskih televizija zatamnjivali ekran za vrijeme prenosa takmičenja za koja neko drugi ima plaćena prava. Sada je program RTL-a prekinut dok se ne riješi njihov spor sa ostalim kablovskim operaterima – kažu u Telekomu.
U kablovskoj televiziji Total Montenegor kazali su da oni nikada nijesu u svom paketu imali program RTL-a.
IZVOR VIJESTI!
Da i komsiji crkne krava?![]()
Ajde dok se ne rijeshi spor,par odgovora molicu.
Jel' planira T-Com neshto slichno ili bolje od sledeceg u skoro vrijeme?
http://www.vektor.net/?digitv&lang=src
http://www.vektor.net/?digitv_hd&lang=src
http://www.vektor.net/?digitv_cenovnik&lang=src
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
To ti dodje k'o da su ti prodali kradena kola,ti nemash pojma,dodju cajci uzmu ti ga i ti si ga pofafao,tj. ispao si majmun :mrgreen:
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Citava ta stvar oko prava je komplikovanija nego sto se cini, narocito za ove licencirane televizije tipa RTL, FOX itd jer oni napr imaju prava za drzavu u kojoj rade a ne i za susjedne. E sad, sto je balkan u principu jedinstveno trziste kad je konkretno TV u pitanju to je nesto na sta nisu mislili...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
ada to su ti legalisti, choche! :roll: Eo sad kriv RTL sto prilikom svog osnivanja i rada nije racunao da ce nasi legalisticki kablovski operateri piratski preuzimat njihov signal, jer smo mi nekakvo zajednicno trziste :lolblue: Bitno je da nikad nije do T-coma, vazda je neko drugi kriv, a Sale i Lexo?![]()
(nečitko)
e koniq?
Ajde ljudi polako, pokalo, cak sam se i ja odljutio. Dako se sredi ova situacija. To je samo jedan kanal. Nego, da se posvetimo drugim stvarima:
Ajde da se vrati Euronews
Ajde da krene kakav promo HD kanal/paket, jer ih pustaju cak i manje jaki provideri, cak i lokalni/gradski provideri.
Ajde da krene i sportklub.
Vidio sam sinoc kod prijatelja (opet ja doveo musteriju) novi, crni t home media receiver, uz koji dolazi i crni daljinski upravljac. bas dobro izgleda i zelim ga
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
novi velis,a kakav je izled unutar tv-a isto kao stari?
e pa dobrosad da zovem da prijavim kvar da mi zamijene ovaj X301 sa tim novim
ionako mi se taj crni ukpala sa TV-om i komodom
![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks