@OKTAGON sve naj,![]()
nokiamen , sve extra
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Isto bismo rekli za Sparco_CG :twist:
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Emill , sve extra![]()
sasa.mne, sve najboljeZaboravih rec
Sve kako je dogovoreno
Svaka cast
prvi put da koristim ovo,i zadnji put,naravno zadovoljan sam i samo da pohvalim momka ilovemontenegro kome sam prodao laptop,preporucujem ga bilo kome za sta god mu zatreba.
Webmaster, odlican! Ispostovao rokove,smanjio cijene! 5+![]()
Jedno pitanje- nije bas off jer je vezano za kupce i prodavce (pikirao sam par takvih) koji imaju glupa pitanja- koja ne mogu da podnesem, koji "kupuju" a ne kupuju, koji "prodaju" a ne prodaju -i pocinjem stvarno da se neviram zbog takvih likova.. Pitanje je- kako se clanovi stavljaju na IGNORE???!! Ne mogu to da nadjem- spasavajte.. Da ne sirim polemiku o tome - javite mi privatnom porukom ili na broj 069/54-59-57.. Hitno je!! Hvala vam!
EDIT!
NASAO SAM GDJE JE TO!! NAPOKON!! Da se zna- odete na profil clana, na iskacuci menu od USER LISTS- kliknete na IGNOR..
P.S. Prestajem da se tresem... Lakse mi je..
Last edited by ranzzo; 23-01-09 at 19:43.
fala ranzzo.. mislis i na druge..
Last edited by sellerm7; 24-01-09 at 18:09.
@Fenix strasan momak i posten, sve naj naj. e da i razumije se extra u fotoaparate![]()
@Sparco: fukara jedna i prevarant
Zafrkavam se naravno, sve zooper![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
ovaj s_p je neki zesci spammer
https://forum.cdm.me/search.php?searchid=2221303
Last edited by verbalni_fajter; 26-01-09 at 02:13.
(nečitko)
LuTheDuck ,
the.exver ,![]()
cvxcomputers :ass:
ne bih ga bas preporucio. Aj sto me ispali za HDD za koji smo ugovorili kupovinu i relativno visoku cijenu, pa je odustao posle par dana, jer je za vec ugovorenu robu dobio 5€ vecu cijenu, nego nastavak price: kao nije mi ga mogao donijet jer odjednom nema prevoza, ali bi da mu zavrsim za HDD po nabavnoj cijeni ili manjoj (kaze "do 58€", a 58€ nabavna, veleprodajna!), tad itekako ima prevoza vec sledeci dan, ili ce mi CAK platit i autobus do Cetinja i nazad, da se ja ne stetujem! E pa kakvih likova i hohstaplera :roll:
A kako vidim, nisam jedini forumas kojeg tako voza po malo, ima nas makar dvoje![]()
(nečitko)
NE. Prije 2 dana prije toga sam te pitao da nabavis HDD, i odnosila se poruka AKO SI VEC KUPIO taj novi, da ti ne stoji u fijoku, i da ne stetujes nista, nego da te ispostujem za to znaci 60E + prevoz. Druga stvar, evo na JAVNI thread, jesam, ispalio sam te i kriv sam. Dosa mi je drug u kucu kome je hitno trebao hard i pitao me da mu ga prodam (a ja sam mu rekao da ga prodajem odavno). I eto, prioritet mi je bio drug. 30E mi je strpa u ruke, al mu nisam osta duzan, chastih ga giga RAM-a.
a kad je nesto za komp u pitanju, preporucujem sparco_cg-a... ne razmisljas![]()
totalno zaboravih na ovaj thread...
sasa.mnedo neba!
dao mi je laptopove nekoliko dana prije nego sto je dobio pare (a ne radi se o malim parama nego o >1000€)
jos jednom
![]()
druze, ako malo bolje procitas poruku, shvatices da bih da bih ja platio autobus SEBI i nacrta ti se u PG tacno dje ti recesh.
Last edited by cvxcomputers; 04-02-09 at 13:30.
Drajveru samo pravis probleme![]()
She is only here to annoy herself!
CaseLogic. MAX![]()
Znaci momak mi je dao telefon ispod svake cijene, 100% ispravan. I iako je Case na injekcije, nije mu bilo tesko da po kisi dodje na mjesto dje smo se dogovorili tacno u minut. ocjena 5+
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks