Vidis bolid ce se svidjet nama starijima koji smo formulu gledali i prije smrdahera...
I meni je masu čudno... Tako izgledali ovi stari bolidi...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Vidis bolid ce se svidjet nama starijima koji smo formulu gledali i prije smrdahera...
She is only here to annoy herself!
kolike su sanse da ove sezone bude vise prestizanja sa obzirom na smanjenje dimenzija bolida?![]()
Kad je prošle godne počela sezona?
Ove godine krajem marta a sve mi se čini da je ranijih godina pčinjala prvu ndjleju u martu.
Ili mi se opet nešto slabo čini![]()
2008 ING Australian Grand Prix
Albert Park Grand Prix Circuit Melbourne
16 March 15:30 local time
2007 ING Australian Grand Prix
18 March 14:00 local time
2006 Bahrain Grand Prix
Bahrain International Circuit Sakhir
12 March 14:30 local time
2005 Australian Grand Prix
6 March 14:00 local time
evo![]()
Last edited by darijan; 15-01-09 at 13:50.
Đurović bi ih prosuo sa kartingom...
Evo su moji ljepotani... I moja nova kolica![]()
A konachno opet slick gume. Odavno ovoga nije bilo
Mnogo manji stabilizatori naprijed i pozadi, dosta novih aerodinamichkih rjeshenja valjda sve sa clijem da obilazhenja laksha budu.
Po ovome zadnji spojler valjda nece pravit "turbulenciju" bolidu iza njega pa ce preticanje lakshe valjda bit.
Sezona krajem mart apochinje a obichno je bilo porve ili druge nedjelje marta. Jedva chekam![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
bolidi su ruzni do bola, lice na stare iz 80-90 mada mislim da ce postic neki efekat. Sto je sa hondom, jesu li potvrdili ucesce novi lasnici. Mogu samo da zamislim sto se BMW da izbaci, kakvu rugobu
meni je prosla sezona bila bas uzbudljiva, mozda i najbolja u zadnjih 10.g. Moguce je da toyota stvarno ove sezone napravi koju pobjedu, uvalili su velike pare a i bolidi su potpuno novi, nista od proslogodisnjih lise motora nije ostalo
CRX V-TEC
Kristian Klien će ponovo da reaguje...
uvjek je blo i vazda ce bit podjela. jake i lose ekipe. Volio bih da se jos neko ove godine priblizi ferrariju i Mclarenu. Prosle god su to bili, bmw u pocetku, reno i kasnije. Sto se tice klien-a, mali dobro vozi pogotovo po kisi, ka Pike jestari naravno u svom zutom bolidu
CRX V-TEC
ohohohoo... stigle su i ostale rugobice. BMW, Williams i Reno su predstavili bolide
CRX V-TEC
Koja je najveca od svih?
definitivno BMW valjda zato sto je bijeli auto pa se nekako vise vide razlike u proporciji. Reno mi nekako najljepse izgleda, i on je cudan na svoj nacin, nos je nekako kao cjelina, izjedna i bokovi su mu dobro legli sa
CRX V-TEC
Sto se ljepote tice u ovakvom trimu mislim da su Ferrari i Renault tu negdje na vrhu...do prije koju godinu nezamislivo.
She is only here to annoy herself!
meni bmw, nije ruzannije ni jedan ruzan... malo su "neobicni"
kako se pomalo vracaju na http://www.grandprix.com/jpeg/bc/Fan...ance_01_bc.jpg![]()
mozda ne bas toliko unazad ali...
CRX V-TEC
evo sad mi je dosao bridgestone-ov f1 kalendar za ovu godinu, i bolidi su od prosle godine... a mislio sam da ce stavit nove![]()
novi jos nisu svi predstavljeniA i ljepsi su stari
![]()
(nečitko)
Nek' nam je sa srecom ova titula za 60 godina dominacije.
Ove godine se ide na Spa (obavezno),Madjarsku i mozda opet u Moncu!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks