"Sushara Vukotic"
Vesom velis? Aooo a nemoj njega, ne valja mu posa' boba ,eo je nasa' na ove crne ekonomske dane da otvara opet univerzitet i mesaru!
E moram da upalim jos jednom da preslusam zadnju! A vec sam primio dozu juce!![]()
![]()
"Sushara Vukotic"
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
e ovako...ja sam se registrovao samo zbog ovoga posta,veliki sam obozavac tbok.pa sam htio da vas zamolim ako neko moze da mi ucini veliku uslugu...mislim da ce i pojedinima od vas ovo koristiti.svi znate onaj uvod u emisiju kada onaj covjek koji je na njihove emisije na tv uvijek pricao prije epizode,znaci kada on imitira pticicu i kaze ova pticica prica o socijalnim problemima pa bih ja htio da neko ako moze okine taj dio sa pticiom i postavi link za download...
Već je postavljan link za to
lepa brena je trazila jos jednu porciju fadžole da joj prinesu na skute
dje je taj link?ne mogu ga naci... moze li neko ovo da uradi ili da postavi taj link???
Spremite se dobro za nocas,tesko mogu bit dobri ka prosle nedjelje,ali mislim da ce standardno bit ludilo...![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
ma sta to pliiiiiiicas :P
nekad mi stvarno nije do grada u petak....umoran, il ovo vrijeme, il ako znam....
stvarno se moramo pocheti dogovarat za neke grupnjake... :joint:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ima li ko onaj njihov kviz?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kad bi uspjeli i da im veceras bude dobra kao i prosli petak epizoda .
Aaaaa jos uru, poludjeh..![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Ocemo li prepricavat nocas???:lolblue:
oxoxoxoxo
axxaxaxaxa
exexe
je li moguce da niko ne moze ovu sitnicu da uradi?e moji ljudi...bio sam ubijedjen da ce neko ovo postavit...:?:?
Definitivno najjaci prvi dio emisije ove sezone
Pravimo partiju ****..za promjene![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Nemamo stan a ocete da pravimo male buksovce![]()
A sto cine sa upitnikom...![]()
kolko puta ovaj lik rece znaci..aaaaa
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
dobra emisija![]()
ajde tatooo...proslo je 12h aod tebe ni traga ni glasa,a ni uploadovane emisije od sinoc
AJMO CRNA GORO !!!
Preporuka za lika koga su zvali je stigla od mene. Ima thread na njihovom sajtu, da vidite slike o kojima su pricali citavu emisiju. Rak glave!
Smatram da je moj doprinos emisiji, osim toga sto svaku slusam ostvaren do maximuma!
Ate sad malo falite mene, ono kao Tattoo-a.
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks