Page 172 of 831 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... LastLast
Results 4,276 to 4,300 of 20774

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

Posalji mi na pm brojeve koje si zvao, pa da vidimo ko i da li je to neko rekao.

Jedini zvanicni broj za prijavu problema je 080080000 tehnicka podrska za Extra TV servise.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Posalji mi na pm brojeve koje si zvao, pa da vidimo ko i da li je to neko rekao.

Jedini zvanicni broj za prijavu problema je 080080000 tehnicka podrska za Extra TV servise.
    Džaba prijavljješ na taj broj kada vidiš što se dešava.
    Ja sma prije ravno godinu dana u isti taj centar napravla akvu frku, mrzim neznalice a oće da se prave pametni! Neće da saslušaju...
    Ponavjam, ne samo u T Cm nego svuda u CG je nestručnost najveći problem
    Sale, kontaktiraj molim te Djoksa na PM, i ako je ovo napisa, vjeruj mi da ne laže

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

Zato sam i trazio te podatke da bi provjerili...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Provjerite Vi zašto meni, i tim drugim ljudima, ne funkcioniše Extra-TV, a nemojte juriti jadne službenike na centrali koji moraju da pravdaju sebe i Vas zašto niko ne dolazi na teren, ne popravlja kvarove i ne daje upotrebljive informacije na taj 080080000 ...

edit: evo - upravo me je zvao momak iz tehničke podrške, restartujem STB... da vidim što će bit' nakon što ga upalimo ...

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

'aj da vidimo I momak nije iz tehnicke podrske

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ništa... isto... DVR sistem se pokreće... nedostaje cijela kategorija u MENI-ju...

ne mogu da vjerujem da jedino ja, u čitavoj CG, imam ovakav problem... :?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sale samo da te obavijestim da su me sad zvali i da si izgleda uticajan u t-comu izgleda si preplasio ove u mom kraju. Medjutim oni su upoznati sa mojim problemom odavno ali mi nemogu pomoci. Kazu da jedino sto mogu da mi mijenjaju uredjaje ali mislim da nije do toga. Posto mi ne prekida evo 3 dana hajd da vidimo sto ce bit ili kaze mi majstor da probaju da montiraju pirreli kod mene ako mi pocnu prekidi opet.

Na kraju veliko zaljenje kolegama koji su sate i sate utrosili za citanje mojih proslih postova, hajd nadoknadit cu vam to negdje.
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by djsenco View Post
    Sale samo da te obavijestim da su me sad zvali i da si izgleda uticajan u t-comu izgleda si preplasio ove u mom kraju. Medjutim oni su upoznati sa mojim problemom odavno ali mi nemogu pomoci. Kazu da jedino sto mogu da mi mijenjaju uredjaje ali mislim da nije do toga. Posto mi ne prekida evo 3 dana hajd da vidimo sto ce bit ili kaze mi majstor da probaju da montiraju pirreli kod mene ako mi pocnu prekidi opet.

Na kraju veliko zaljenje kolegama koji su sate i sate utrosili za citanje mojih proslih postova, hajd nadoknadit cu vam to negdje.
    Nemaju Pirellija trenutno, htio sam ja Speed da promijenim jer cim se zakaci vise od jednog uredjaja na wireless pobudali i resetuje se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djsenco View Post
    Sale samo da te obavijestim da su me sad zvali i da si izgleda uticajan u t-comu .

Aj' Sale, kad si tako uticajan, utici da mi maknu onaj bezvezni ISDN za koji godinama placam - a nicemu ne sluzi

Ona "teta" iz call centra a i onaj chiko iz ulice Slobode kazu da treba 4-5 dana da budem i bez neta i bez Extra TV-a da bi mi to njesra makli iz kuce.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

da, da.... ugase ti postojecu liniju, pa dok ti je opet aktiviraju, pa dokle sto bude.... ja sam se jedva otarasio tia govana jer su meni ugasili bili liniju, a nisu proslijedili nalog da mi se aktivira linija, nedje ga zagubili sto znam. Tako sam ja ceka da mi linija opet ozivi, isa svaki dan u T centar i ceka u one redove za telefone, slusao jednu istu njihovu pricu koju su naucili ka papagaji "SVE JE UREDU KOD NAS, NALOG JE PROCESUIRAN"....izmaltretirah se tako jedno 10 dana i onda sam mora da fatam vezu da mi regulisu to...
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    da, da.... ugase ti postojecu liniju, pa dok ti je opet aktiviraju, pa dokle sto bude.... ja sam se jedva otarasio tia govana jer su meni ugasili bili liniju, a nisu proslijedili nalog da mi se aktivira linija, nedje ga zagubili sto znam. Tako sam ja ceka da mi linija opet ozivi, isa svaki dan u T centar i ceka u one redove za telefone, slusao jednu istu njihovu pricu koju su naucili ka papagaji "SVE JE UREDU KOD NAS, NALOG JE PROCESUIRAN"....izmaltretirah se tako jedno 10 dana i onda sam mora da fatam vezu da mi regulisu to...
    cak mislim da treba i broj tel da mijenjaju ako se odjavis. Dal je istina ne znam ali tako mi je receno u t-comu. I to je stvarno problem i za ta dva eura sto god oce
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    ....izmaltretirah se tako jedno 10 dana i onda sam mora da fatam vezu da mi regulisu to...

E...e... to ... daj mi tu vezu
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Demijan View Post
    pogotovo navece
    pa da to je i problem meni radi super preko dana znaci prekidi su samo od 19 do 23h prosjecno. A tad nazalost extra tv i adsl trebaju najvise. I prvi problemi nastali su od 1 novembra, to nije slucajnost u svakom slucaju.

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

Ne mogu nista da ti pomognem oko tog vracanja ISDN-a. Jednostavno moraju da prodju svi procesi. Da, mijenja se broj, jer je posebna numeracija za ISDN.

@djsenco
    Polako, provjerice sta sve moze da se uradi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sale moze li jedno pitanje....naime kod mog druga je kao drugacija tema na extra tv- to jest meni mu vise vuce na crnu boju i ima nekih manjih izmjena,on kaze da mu je tako jos nekim prijateljima i to vec vise od mjesec dana....pa moze li pojasnjenje?

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

Novi model STB-a (Motorola) ima malo drugaciji UI, ali uz samo malo kozmetickih promjena I nije mjesec dana, vec ovo od 01. do danas
    Last edited by Sale; 13-01-09 at 20:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije to to,ovaj mi drug nije mijenjao stb-istu mu je kao i meni i kaze da mu je tako vec mjesec dana....

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

Jel ti vjerujes meni ili svojim ocima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sale mucitelju, reci ljudima :smile:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sale ti si pravi covjek da te ovo pitam , htio bi djedu i babi da ubacim extra pa me interesuje da li je moguce da se paket plati 6 mjeseci unaprijed ?

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

kako li ce oni resetovat STB kad zasteka, da mi je znat?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,696
    Thanks Thanks Received 
    591
    Thanked in
    443 Posts

Sigurno ce to lakse da urade nego "instalaciju EPG-a i Teletexta" na 88M, svako umije da pritisne prekidac 0/1.

@Scepan
    Mozes da uplatis unaprijed na racun T-Coma, pa ces biti "u pretplati".

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

da, babama i dedama bas treba epg i teletext
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post

@djsenco
    Polako, provjerice sta sve moze da se uradi.
    Ok ne zurim ja nigdje samo razgovor sa monterom iz mojeg grada mi nije dao neku nadu jer ako vam neko kaze citiram otprilike: "Mi ti nemozemo nista, ako oni iz pg znaju nek dodju oni, znas li ti da si daleko od t-centra(sto je malo relativno tacno ali ima i daljih pa radi im dobro), mi jedino da ti mijenjamo uredjaje pa kad dodje pirelli probacemo njega sta drugo da ti kazem zao mi je". Kazem ja njemu i meni je drago kad mi se kaze da nemoze nista da se ucini ali mi je zao placat nesto sto ne radi. Cak postoje i misljenja da su ekstremno niske temperature uzrok tome sto mi uz smijeh ponekad navede da je i to istina jer mi je i prosli januar bio katastrofa.

Mozda je problem u razvodnoj kutiji koja je malo dalje od moje kuce i prilikom izvodjenja radova prije godinu dana u njoj je na mom portu bilo sve sprzeno jer je buldozer iscupao kabal iz nje. to je medjutim izmijenjano ali svojim ocima sto sam vidio ne bi me cudilo da i tu ima neki problem. Oni kazu da su pregledali pa mijenjali u drugi port to jos odavno ali zasto se ta kutija ne promijeni, mislim nije da nemate pare. Ili brate da neko dodje ako to uopste postoji da vidi gdje to signal zeza do moje kuce mozda je negdje ne znam vise ni sam . Znaci jos po stoti put napominjem ja da sam imao prekide sporadicno non stop ja bi se pomirio sa tim, odjavio kad dodje vrijeme. Ne bi nikog ni uznemiravao ali ako mi od maja do 1 novembra bez jednog jedinog prekida radilo a u medjuvremenu se nije nista ekstremno desilo(zemljotresa nije bilo da ja znam) plus nedelju dana radi pa ne radi, onda mislim da mi linija nije u tako losem stanju ili mi se krtice u zemlji igraju sa kablom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    da, babama i dedama bas treba epg i teletext
    Zasto im ne bi trebalo mozda se ljudi klade pa ono rezultati ovo ono. A epg ne valja nikom osim ako ne gleda discovery i nationl geographic koji su tacni sa emisijama i da naravno elmag tv uvece kad reemituju dm sat. Zna se, svi smo uzeli extra tv zbog dodatnih mogucnosti: snimanja, pauziranja, "kao boljeg kvaliteta slike" i jos nekih interaktivnih stvarcica koje treba unapredjivat. Sad ponuda kanala i stabilnost veze je relativna stvar. Meni ako budem morao odjavljivat extra tv onda ce bit zao jer sam naviko ali bice sto biti mora.

Page 172 of 831 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)