Evo i slike
Na prodaju Alfa Romeo Spider V6 3.0 , ´01 godište prešla samo 52000km. Od opreme električni krov, koža, klima, podizači, xenoni...
Cijena: 6800€
Tel. 067/207-053
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
Evo i slike
Prodajes li felme posebno?jesi li replike ili original?17" jel??
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Felme ne prodajem posebno a inače nijesu replika nego original 17"
auto je stvarno kao bombon , gledao sam je u PG i stvarno izgleda savrsheno
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
dobar brateeee
I tata bi sine....no ih nema....
On bi da 600 €.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Opet dzabe... NEMA IH!
Ima 16" ali je to malo na ovakvo auto...
Auto je super, vidio sam ga prije nedje. Samo u PG sa platnenim krovom... Ipak hvala
Kakva lutka, ovo treba na mobile stavit vise ce ti neki Njemac dat za njega pa i da plati njihovu carinu i porez nego ovi ovdje...nek malo i oni od nas uvoze![]()
She is only here to annoy herself!
nisu to original felne
Ti si kralj. Okle znaš samo mi reci?
ono mozda vrijedi ove pare , al normalno celjade ovo nikad nece uzet , skup za odrzavanje , trosi ka cijevna komerc , pada mu cijena iz godine u godinu ......a mene licno je i grdan da ne moze grdji bit ......
Fala ti. A no oli ti da ga kupuješ?
sta imash ti od toga sto covjeku kvarish oglas, ako shvatam ovakve komentare i slicne njima ?????
PS. Ukusi su razliciti , i problem je sto nash narod bjezi od alfi al samo zbog prica marka,janka,petra a niko probao il imao ....
Licno ja da imam te pare uzeo bih je bez razmisljanja , jer je auto perverzija
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pa strasno sto se pricha odje
inace super auto, dobra cijena!
Originally Posted by my name is ...
glupo je da se redjate svi i falite auto ,demokratija i ostale fore ....vise volim fer prichu .... ti momak sto prodajesh , ne sjekiraj se nacesh vec neku shemu za ovo auto , ono prosto nadje vazda neku budalu ,petokrake klime ,k...c palac .....nikad se nikome do sad nisam u oglas ukrka po bilo kom osnovu , al na ovaj reagovah , jer sam bio svjedok muka ali muka koje su ljudi imali sa ovim turbo makinama ....svi smo mi nekad neshto prodavali , al treba bit fer igrach pa rec neke stvari , a ne svaki post ,ovo je vrh ,ovo je zvek . ovo je cudo ......
Last edited by Bonsek; 09-01-09 at 22:43.
Ti si kralju lud majke mi....
Sto vozish reci mi i koliko si realno to platio? (kad vec idemo u off i *****o se coeku u oglas)
Inace JA sam ta "budala" koja je bas zaiteresovana za bas ovaj auto...
Inace, procitaj "malo" bolje ili pitaj nekoga, ovaj auto nema turbinu (znaci nije turbo, nema problema sa turbinom ka ti tvoji silni prijatelji)
Ova mashina 3.0 je jedna od najpouzdanijih mashina ikad proizvedenih...
Realno (e'o fer prica), ovaj auto nije za svakoga, prvo dvosjed je, drugo 3.0 V6 mashina je za mnoge prejaka, a za registraciju (skoro) svakom preskupa, djelova na otpad nema.... ali to ne znaci da je losh auto, jednostavno znaci da nije za siroke narodne mase
A cijena jel' realna ili nije, pa pogledaj koliko se krece u svabiju, samo opet preshla malko vishe http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2
Pozdrav, i samo opushteno![]()
Brzi sto mislis vozi li golfa ili pasata![]()
She is only here to annoy herself!
auto je vrh , kupi ga burazeru , to je najbolje auto za te pare , izgleda vrh , i ne troshi puno , ima djelova kako nema , nisu ni skupi , cak su jeftiniji od ovih njemaca seljackih ,plus ful oprema , nema boljeg za ove pare .....jel ovo ok napisano , da ne duljimo vishe .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks