Page 56 of 863 FirstFirst ... 64652535455565758596066106156556 ... LastLast
Results 1,376 to 1,400 of 21573

Thread: Serije

big giant head Guest

osim J.J Abramsa, damona, carltona te josh 1 ili 2 producenta niko drugi nema informacije unaprijed o tome kako ce serija ici. scenaristi, reditelji, glumci su drzani u mraku i informacije i 'zadatke' dobijaju ne mnogo prije nego sto te zadatke treba da izvrse [da napisu epizodu isl.].
    gledao sam i slusao gomile damonovih i carltonovih intervjua, podcastova i svega i svacega i nemam utisak da su posebno zbunjeni u vezi sa onim sto rade.
    a ne vidim problem ni u tome sto oni pokupe i smisle neke ideje usput. naravno da nemaju sve unaprijed isplanirano, i naravno da nesto sto je isplanirano moze i da se promjeni, ali postoje razradjene generalne ideje o tome sta i kako ce se raditi.
    lost svakako ima svojih mana, a to djelimichno proizilazi i iz same chinjenice da serija traje toliko koliko traje i da kosta toliko koliko kosta pa su prinudjeni na razne kompromise i uvodjenje nekih podzapleta koji nisu bash na najvisem nivou, ali generalno - serija ne gubi mnogo na kvalitetu i kredibilitetu. naprotiv.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

da li stvarno mislis da su imali tacnu ideju kako ce se ovi spasiti sa ostrva kad su radili prvu sezonu, kao i da, ako jesu, da je ta ideja ostala i priblizno ista onome sto su prvobitno naumili kad su potpisali na 7 sezona?

i sam j.j. abrams kaze da se gubio u svim zapletima LOST-a i Alias-a, pa je zato odlucio da Fringe ide u drugom pravcu...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

ima li ko seriju la PIOVRA (hobotnica). italijanska serija.sa prevodom bilo bi pozeljno ako treba platicu samo majki da se nabavi tuga joj se savila oce opet da odgleda kako ubijaju ona na kraj
    f6

big giant head Guest

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    da li stvarno mislis da su imali tacnu ideju kako ce se ovi spasiti sa ostrva kad su radili prvu sezonu, kao i da, ako jesu, da je ta ideja ostala i priblizno ista onome sto su prvobitno naumili kad su potpisali na 7 sezona?
    6 sezona, i da, siguran sam da su imali ideju. da li su imali ideju kako ce se ovi spasiti ne znam, jer ne znam da li je nachin na koji se oni spasavaju najbitnije sto se desava u seriji [tj, siguran sam da nije], ali sam siguran da su znali kako zele da se serija krece. ne vidim ni narochit problem sa 'zapletima' u lostu, niti kapiram zasto se predstavljaju kao prekomplikovani ili stagod. meni serija savrseno funkcionishe na tom polju i smatram da je, po nachinu razvijanja priche skoro pa revolucionarna.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Ja se povlačim iz ove priče jer očigledno potpuno različito poimamo osnovne stvari.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

big giant head Guest

pa dobro, ne moramo da se slozimo oko svega. za to forumi i sluze
    samo bih volio da mi kazes koje su ti konkretne primjedbe [osim, ako sam dobro razumio, povremenog praznog hoda - sa chim se slazem, mada ne mogu reci da mi je to smetalo u bash prevelikoj mjeri].

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Nije stvar u tome šta se meni ne sviđa, jer je to prilično opšteprihvaćena ocjena, i sami tvorci su prihvatili i priznali kritike... takođe, dosta toga je i tuđa krivica (neki likovi su mrtvi jer su glumci tražili da napuste seriju, drugi zato što ih publika nije podnosila itd.), ali generalno priča nije počela vezano za LOST. Moja je poenta da je nemoguće uopšte porediti Carnivale i LOST.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Kradem_Shahte View Post
    TAKO JE! Au, brate na koliko ti je ovo DVD-ova smijem li pitat?

Samo da vam dam malu sliku o tome koliko unaprijed i to detaljno razmisljaju ovi sto rade LOST. Sjecate se u drugu sezonu kad su sisli u otvor pored aviona u kom je Ekov brat. E, tamo je Paulo usao u VC toboz da pisa, i tek u trecoj sezoni mi saznajemo da nije isao da pisa no nesto sasvim deseto. Ko je gledao, zna za sta je otisao. E, pa sad recite da ne znaju sta rade.
    Ja se nadam da ce Ben da ostane do kraja serije (najjaci lik definitivno), i da ce se Locke vratit. Volio bih i da se Eko vrati u nekom obliku. Bio je super misteriozan i dubok lik i cini mi se da je moglo vise o njemu da se sazna.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-12-08 at 00:30.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    TAKO JE! Au, brate na koliko ti je ovo DVD-ova smijem li pitat?

Samo da vam dam malu sliku o tome koliko unaprijed i to detaljno razmisljaju ovi sto rade LOST. Sjecate se u drugu sezonu kad su sisli u otvor pored aviona u kom je Ekov brat. E, tamo je Paulo usao u VC toboz da pisa, i tek u trecoj sezoni mi saznajemo da nije isao da pisa no nesto sasvim deseto. Ko je gledao, zna za sta je otisao. E, pa sad recite da ne znaju sta rade.
    Nemam pojma,nisam rezao nista,to stoji tu, da se ponovi gradivo prije pete sezone Po 1.45GB je epizoda,pa racunaj

Otisao je da sakrije one dijamante inace,mora se odgledat sve zaredom sve ove cetiri sezone odjednom,onda pocinju da se povezuju konci

Ben i Locke ostaju do kraja bice valjda i Eko ali na kratko,ako se sjecas iz 4 sezone,mislim da je iz finala,flashforward,kad Sayid dolazi po Huga u ludnicu,a Hugo igra sah sam sa sobom,i prije nego sto podju kazhe: " checkmate Mister Eko"

btw: ovo se pojavljuje u 5 sezonu

http://www.ajiraairways.com/

Music Trailer sa isjecima iz pete sezone

Ne mogu docekat 22gi januar da gledam
    Last edited by Kradem_Shahte; 22-12-08 at 00:39.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    To je klasični retrokontinuitet, jer su to stavili kao detalj da mogu da iskoriste kasnije, i da stave šta god hoće. Sama činjenica da su tu priču svu razriješili u jednoj jedinoj prilično usiljenoj epizodi kasnije dosta govori.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Nemam pojma,nisam rezao nista,to stoji tu, da se ponovi gradivo prije pete sezone Po 1.45GB je epizoda,pa racunaj
    Otisao je da sakrije one dijamante inace,mora se odgledat sve zaredom sve ove cetiri sezone odjednom,onda pocinju da se povezuju konci
    Ben i Locke ostaju do kraja bice valjda i Eko ali na kratko,ako se sjecas iz 4 sezone,mislim da je iz finala,flashforward,kad Sayid dolazi po Huga u ludnicu,a Hugo igra sah sam sa sobom,i prije nego sto podju kazhe: " checkmate Mister Eko"

btw: ovo se pojavljuje u 5 sezonu
    http://www.ajiraairways.com/
    Music Trailer sa isjecima iz pete sezone

Ne mogu docekat 22gi januar da gledam
    Hugo: "I've been playing chess with dead people all day. Checkmate Mr.Eko" Nesto u tom smislu ako me sjecanje dobro sluzi.
    Sto se pjesme tice, presnimio sam je cim sam vidio taj klip. Krivo mi je sto Claire nece bit redovni lik u petu sezonu. Milo mi je vidjet
    Moje epizode su po 400mb

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    To je klasični retrokontinuitet, jer su to stavili kao detalj da mogu da iskoriste kasnije, i da stave šta god hoće. Sama činjenica da su tu priču svu razriješili u jednoj jedinoj prilično usiljenoj epizodi kasnije dosta govori.
    Ma sve je to povezano. Veruj mi, veruj mi...

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    ima li ko seriju la PIOVRA (hobotnica). italijanska serija.sa prevodom bilo bi pozeljno ako treba platicu samo majki da se nabavi tuga joj se savila oce opet da odgleda kako ubijaju ona na kraj
    nema naseg titla za tu seriju (samo eng), a ja treba da je nabavim uskoro
    Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Ja se povlačim iz ove priče jer očigledno potpuno različito poimamo osnovne stvari.
    me too
    samo 1.45 po epizodi? Ja skidam varijantu od 2.2GB po epizodi, samo prva sezona je 55GB (ostalo jos 5GB za S1)
    Al mogli bi se trampit za ostatak (vidi moj signature)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

samo 1.45 po epizodi? Ja skidam varijantu od 2.2GB po epizodi, samo prva sezona je 55GB (ostalo jos 5GB za S1)
    .

Ovo je 720p,skidas li ti 1080i?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Default Januarske premijere

I dok je vecina serija otišla na "zimski raspust", mene čeka mnogo "zimskih radosti" u Januarskim premijerama moje omiljene četiri serije:

7. Jan - Damages - Season 2 Premiere (velika preporuka za ovu seriju sa Glenn Close i Zeljkom Ivanekom kao zvijezdama serije)

11. i 12. Jan - 24 - Season 7 Premiere (četiri epizode)

16. Jan - Battlestar Galactica - Season 5 Premiere

21. Jan - Lost - Season 5 Premiere

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

nema naseg titla za tu seriju (samo eng), a ja treba da je nabavim uskoro

me too

Za ovo vrijedi imat Blu-Ray Palyer, nekoliko Blu-Ray praznija diskova i Blu-Ray rezac da se to sve fino nareze. I onda, uzivancija na nekom 50'' plazma TV-u!
    Naravno, sve dok ne izadje Red-Ray ili neko drugo s*anje. Mjenja se tehnologija svaki dan lol

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

vidim i dalje si bas upucen Ajd sad nabroj sve BR plejere koji podrzavaju mkv (da budem tacan, pojavio se 1 brend, ali sa vrlo ogranicenom MKV podrskom i ne podrzava ni titl). A i red ray je davno izasao
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Nove slike iz 5 sezone Lost-a

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

dobro, dosta o Lostu, zato je i napravljen zaseban topic
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Pojavio se prvi video klip iz nove serije Jossa Whedona, Dollhouse:
    http://ausiellofiles.ew.com/2008/12/...ive-dollh.html

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

vidim i dalje si bas upucen Ajd sad nabroj sve BR plejere koji podrzavaju mkv (da budem tacan, pojavio se 1 brend, ali sa vrlo ogranicenom MKV podrskom i ne podrzava ni titl). A i red ray je davno izasao
    Je li moguce da me stvarno pitas takvo pitanje? Zar nije logicno da bi svako potrazio na Google pa ti dao odgovor i onda se napravi kao da zna. Mene bas to i ne zanima. Ja volim samo da gledam filmove i serije. A sto se .mkv formata tice, nisam znao da ga samo jedan blu ray podrzava. Mislio sam da je to trebalo u naviku da im predje jer je format bas dobar pakuje ka u ambis da stavljas!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja ne bih da se hvalim, ali eo vec duze vrijeme postoje plejeri za .mkv format kao i sve ostale, pa i sa titlom i svim sto mozete zamislit...

A hvalim se zato sto ga imam

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Unusual Suspect View Post
    Ja ne bih da se hvalim, ali eo vec duze vrijeme postoje plejeri za .mkv format kao i sve ostale, pa i sa titlom i svim sto mozete zamislit...

A hvalim se zato sto ga imam
    pa deder daj jos informacija Kao i dje si ga kupio i posto
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Page 56 of 863 FirstFirst ... 64652535455565758596066106156556 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)