Da ne zna neko po kojem sistemu igraju ova 3 argentinska tima? Znam da se igra svako sa svakim, ali sto odlucuje, medjusobni ili gol razlika?
trebalo je interu za titulupa je to igra xaxaxaxaxaxaxa
case logic prodje li sahtjor u kup uefa?:******
Da ne zna neko po kojem sistemu igraju ova 3 argentinska tima? Znam da se igra svako sa svakim, ali sto odlucuje, medjusobni ili gol razlika?
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako sam ja ukapira shnjofra , osvojeni broj poena u trouglu, pa gol razlika . E ne znam sto ce radit ako i to bude isto ...
Kreč, kolica i mešalica.
ko skupi najvishe bodova iz medjusobnih mecheva taj je prvak ... tako rekoshe ..
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Po***** ti se na Milan, najvece dno od ekipe
PSŽ 1
Olimpijakos 0-2
Štutgart 1
NEC 3+
Totenhem 1
Unikaha [-13] H1
Alba Berlin [+8] H1
Last edited by [kinetic]; 18-12-08 at 12:10.
Makabi+Efes - ulog 50e ,dobitak: 152
pi baci me benfika
Mene Samp 3+
I mene :mad:
PSG 3+
Totnam 3+
Olympiakos 3+
Sampdoria 3+
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
imate li shto za shjutra?
Lupanje:
Lens 1
Tours 1
Parma 1
Zwolle 1
evo da probamo za danas
lacio 3+, 1
inter 2
sparta 3+, 4+
real 1, gg
Kinetic oce li se pogadjat sto danas?
Kasnim...
Ovo sam uplatio:
Fulam 12
Vest Hem 1X
Derbi 1X
KPR 1X
Milvol 1
Hal 2+
MK Dons 2+
Norič 2+
Ovakve gluposti mogu samo ja da igram.
Last edited by [kinetic]; 20-12-08 at 16:52.
Omrcih Gamebookers![]()
Dobi se nesto konacno:
Blekburn 1 3-0
Bolton 2+ 2-1
Kardif 1 2-0
Volvs 2 0-1
Anortozis 2 1-2
Lil 1 3-1
Saragosa 1 3-0 (77. min)
Sa 5 eura 137:twist:
padoh na Real GG, a uhvatih to isto na Birmingem, Hul, Grenobl, Rimini i Rodu.
Srećne bile, Mad_dog
Danas je došlo skoro sve, nego sam ja tenkre...
Mene Hal na 2 tiketa.. -.-
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Nesto cisto da se prati:
PSV 1-1
Sampdoria 2+
Deportivo 1
Arsenal 2+
Betis 1
Marsej 1
i ako uspijem nac nedje specijal Njukasl-TotenAm, da Oven daje go![]()
Ja juce padoh na Hull. Dodjose sve jedinice u englesku, a ja zakacih bas njega (jedinu dvojku, inace)
Evo, nisam odavno predlagao ali nekako imam osjecaj za nekoliko fikseva danas.
Pocnimo od Engleske Premier Lige:
WBA - Manchester City - TIP 2 - Kvota 2.20 Manchester City je u loshoj formi, medjutim njihova pozicija na tabeli Engleske Premier Lige (chetvrti od pozadi) ne dozvoljava im kalkulacije kada je u pitanju mech sa fenjerashem Vest Bromvich Albionom.
Zbog loshe forme Sitija koji je izgubio nekoliko zadnjih mecheva (ukljuchujuci i mech u kupu UEFA protiv Rasinga iz Santandera) kvota je izuzetno velika, i isplativa za probati.
Tesko je vjerovati da jedan dojucerasnji (a i buduci) clan druge lige moze nesto protiv Sitija koji nema kadrovskih problema.
Robinjo, Rajt-Filips, Kompani, Dan, Ajlend, Zo.... mogu da odrade posao danas.
Cagliari - Reggina - TIP 1 - kvota 1.80 - Kaljari je u fantasticnoj formi, igraju
odlicno. Proslog kola im je malo falilo da zabiljeze cak i pobjedu protiv Rome na njenom Olimpiku. Mislim da Redjina koja igra katastrofalno ove godine nema sta da trazi na gostujucem terenu. Tako da mi je ovo jedan od danasnjih "betona" sto ce makar "jedinica" tice.
Santander - Malaga - TIP: 1 - kvota 2.00 - Slicno misljenje imam i o njima kao i o Kaljariju danas. Odlicna forma, prilicno jaki kod kuce, igraju protiv proslogodisnjeg drugoligasa koji je vec sada visoko za svoje kvalitete i mogucnosti. Santander ce sigurno nakon sjajne partije protiv Mancester Sitija traziti i pobjedu kod guce u posljednjem kolu Primere pred bozicnu pauzu. Odlicna kvota, i recimo nekih 80% mogucnosti da dodje.
Marseille - Nancy - TIP1 - Kvota 1.55 - Marsej igra lijepo, drugi su na tabeli i posle jucerasnje pobjede Liona nad Kaenom u gostima, da bi odrzali korak neophodna im je pobjeda nad Nansijem. Danas je u kladionicama vjerovatno prisutna dilema da li igrati PSZ ili Marsej. Preporucio bih Marsej, upravo zbog dobre partije PSZ-a iz posljednjeg kola kupa UEFA koju tesko moze ponoviti s obzirom da su igraci prilicno umorno. Naravno, Nansi je, po meni, bez ikakvih sansi na gostovanju Marseju.
Standard Liege - Gent - TIP 1 - kvota 1.45 - Standard je u fantasticnoj formi, kako u Kupu UEFA (gdje je zavrsio kao prvi u grupi ispred Stuttgarta i Sampdorie) poslavsi kuci jednu Sevilju, i naravno srpskog Partizana. Odlicno guraju ove godine, i mislim da su kuci prilicno jaki. Kvota 1.45 i nije neka, ali u kombinaciji sa gore navedenim parovima moze lijepo da dodje. Gent je ove sezone prilicno los, posebno na gostovanjima. Mislim da je prolaznost ove "jedinice" nekih 90%.
AC Milan - Udinese - TIP: 1 - kvota 1.55 Milan igra po obicaju - vruce/hladno, a Udineze nakon fantasticnog starta sezone sve vise posustaje. Remi Milana u posljednjem zvanicnom mecu sa Volfsburgom (kod kuce) ostavlja prostora misljenju da ne moze dva puta zaredom ostaviti svoje navijace bez pobjede na San Siru. Udinezeova losa forma takodje moze biti mac sa dvije ostrice, ali pobjeda Intera, te bijeg Juventusa iz proslog kola svakako stvaraju veliki imperativ Milanu pred vecerasnju utakmicu.
Imperativ + domaci teren, mislim da je "jedinica" prilicno sigurna
Ukoliko odlucite uplatiti sve ove parove, kvota je 25,08 (kladionica Sporting BOOKMAKERS)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks