@Sale
Znas li staje li se sa Fox-om ili dobijamo jos koji kanal ?
veliko hvala, nadjoh topic, u njemu usn i pass, i konacno se ulogovah u sam uredjaj![]()
@Sale
Znas li staje li se sa Fox-om ili dobijamo jos koji kanal ?
staje se neko vrijeme....jedno 3-4 mjeseca :P
Odgovor cete dobiti kada moderator ocisti spam ^
Taman da prodju ovih 3-4 mjeseca:lolblue:
Sale oce li biti kod nas ovoga http://entertain.eki.t-home.de/functions/media/? Znam da hoce ali da li ce se uklopiti makar u tvoje "USKORO"![]()
Uskoro![]()
Evo da se i ja sastavim s internetom...
(Sto bi ovim momcima te padose?:lolblue
Ozbiljno,sto bi da se uvede kanal,a da su sve ostale ovčice na broju?:grin:
Sve pohvale za to... Samo tako nek se nastavi...(kuc-kuc)![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
eee, žali Bože... taman sam pohvalio Extra-TV sistem kad ono - crkao!
Ne prikazuje niti omogućava snimanje emisija uz grešku: "DVR sistem se pokreće. Molimo sačekajte." Tako cio dan. Mati je moja, uz tehničku podršku T-Com-a, pokušavala da resetuje STB, diskonektuje/konektuje kablove (što li sve ne) da bi najzad tehničar rekao da je sav snimljeni sadržaj izgubljen i da će neko doći da zamijeni STB...
Naravoučenije: odmah prežalite sve što ste snimili na STB, jer vi se lako može desiti što i meni... nije bogzna što važno ni bilo snimljeno, ali ipak ... :?
Da ti nisu ugasili greskom profil za televiziju, a uredjaj je ispravan, kao sto se meni desilo![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nemam pojma. :?
Ne radi wap sajt i ne mogu snimanje da zakazem:mad: SaaaaaaaLeeeeeee
@Djoks
Moguce je da je crkao HDD u STB-u. U tom slucaju je neminovno da se izgube snimci. Dobices drugi STB i to je to.
@Poseydon
Tehnicka podrska radi non-stop, pa prijavi to.
Eto tako...
Podsjetite me da, ako slučajno ponovo krenem da hvalim Extra-TV, čim prije povučem sve što sam napisao - da ga ne ureknem ... radilo je bolje dok sam samo kritikovao ...![]()
Last edited by Djoks; 19-12-08 at 10:01.
Dogadja se... da ti je crkao najnoviji braun brijac, niko ne bi znao... a ovako svi znajuI niko nikada nece tuziti elektrodistribuciju zasto nam isporucuje ovakvu struju i niko se ne budi kada satima te iste struje nema. Ali to nema veze. E da i niko se ne buni sto je prikljucak na struju 1000 eur...
Je li jos neko primijetio cudan problemcic sa snimljenim emisijama koji se manifestuje ovako:
Nekad snimljena emisija nece da krene, vec samo stoji crni ekran, pa onda moram da pokrenem drugu snimljenu emisiju, pa opet onu koja nije htjea da krene i tek tada krene.
Konfuzno, a?![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
To je vec problem za Saleta![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
U pravu si Sale, ali Vaša firma je privatna, donekle ima konkurenciju i konstruktivne kritike imaju šanse da urode plodom.
Od Elektroprivrede smo svi odavno digli ruke; kad mi nestane struja doma - samo zovem trafo-stanicu da pitam hoće li doći isti dan ili da odem nešto drugo da završavam... više se i ne čudim... čudim se kad IMA struje dok pada kiša... a kad bi se krenulo redom: što mi voda izlazi mutna i blatnjava sa česme, što mi poštari ne donose poštu na kućnu adresu no raznose po komšiluku... ih... ne bi kraja bilo, ali koga to briga od nadležnih?![]()
Molim vas da kontaktirate podrsku da bi zvanicno imali prijavu problema, a ja cu sada odmah da provjerim o cemu se radi.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks