Kako udari Smit Stajnmeca, direktno pesnicom i to posle suta, za zatvor a sudija ni faul ne svira...
Ja nisam ni rekao da je glavni favorit, već da je ozbiljan favorit za titulu. Bilo je rezultatskih preokreta tokom utakmice, ali se u finiš ušlo sa prednošću Partizana od 8:6. Završeno je 8:7, a s obzirom da se igralo u Mađarskoj mislim da je pokazao da ima potencijal za veliki domet.
Naravno da ima tu puno dobrih ekipa i da će borba za titulu biti vrlo zanimljiva.
Crnogorki klubovi su veoma dobri. Veliki uticaj će imati i mjesto odigravanja završnog turnira...
Neka se okiti titulom najbolji...
Kako udari Smit Stajnmeca, direktno pesnicom i to posle suta, za zatvor a sudija ni faul ne svira...
Bijo si poziw koi se neodbija
ono sto ce svakako biti zapamceno iz ove utakmice je nevidjeni dziberizam svih ucesnika. skakanje na svaku sudijsku odluku, psovanje u maniru duleta vujosevica, a o 'predigri' ovoga da ne pricamo. uzas, imamo tako jake timove, a tako idiotske uprave istih [bez obzira na to ko je u konkretnom slucaju krivlji]. bljak
Djurkovic:muka mi je od svega,DOVIDJENJA !!!:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
vjerovatno nisu smjeli nakon onog isključenja bez prava zamjene (nisam vidjeo zašto, pa ne mogu da kažem jel pravedno, al dva takva isključenja bi vjerovatno bila mnogo...mada obično isključenje jesu mogli)
ovo su veoma ravnopravni timovi-i primorac polako dolazi do svoje igre-šteta što se sve dešavalo u i van bazena (mada ulog je veliki-vjerovatno oboje očekuju da je pobjednik gotovo sigurno i osvajač kupa jer su budvani ipak malo slabiji (mada isto ko zna-nisam siguran da će u budvi izgubiti) )
i sve ovo baš kad su doveli stranca za sudiju...
edit..sad odgledah ponovo (snimio sam)-premuš je šaknuo petrovića, tako da možda je to isključenje sa pravom zamjene i ispravno...
ovi jadranaši izgleda vole da se biju![]()
Last edited by db; 18-12-08 at 20:37.
....
ma vidjeo sam ja i kad su nagrdili mađara (a ovo nisamm vidjeo se odnosilo na premuša), ali pretpostavljam da bi bilo previše (mada svakako jeste zasluženo) 2 takva isključenja...
posebno što se igralo na jadranovom terenu, 1 sudija stranac...
....
Treniraju borilacke vjestine ispred bazena pa kombinuju s vaterpolom...
Bijo si poziw koi se neodbija
Ovo mi je najsladja pobjeda od kad pratim vaterpolo, a pratim ga odavno !
Stvarno sprdnja što se izdešava sinoć u bazen. Oće Novljani na silu izgleda kad ne ide milom. Pokvariše fenomenalnu utakmicu, iznerviraše nam Đurkovića...Onaj pobro, čini mi se Smit, te je udario Štajmenca šakom i to 3 sekunde pošto je ovaj već dao gol bi trebao da bude isključen do kraja sezone s pravom zamjene! Pa ga neka u ring ili kejdž rejdž nek proba vještine...sramota!! Nisam navijač ni jednih ni drugih kad igraju međusobno (možda malo naginjem ka Jadranu jer imam Lekinu kapicu iz Malage
) ali sinoć mi je milo što je Primorac pobijedio...
Inače Primorac polako hvata pravu formu, sa Mlađanom, Kišom i Štajmencom su mnogo, mnogo jaki! Nešto razmišljam, da imaju Šefika bili bi neprikosnoveni sigurno...Mlađan ubica!!!
Ima li neko snimak da postavi nedje na net?
Originally Posted by Nk-001
ja imam snimak, ali jbg slab mi net
ali snimak bi trebalo da bude na TV (valjda oko 13 : 20h RTCG2 i RTCG SAT-jer nije naglašeno koja je kad, no ja pretpostavljam-jedna je u 12h (pretpostavljam da je ovo budva-kataro), a druga valjda poslije nje)
http://www.rtcg.cg.yu/index.php?program&channel=2
http://www.rtcg.cg.yu/index.php?program&channel=3
e sad dako ne promijene termin
....
ma ne treba njima šefik (mada im bi značio, al kad re radić u formi i on je mnogo jak golman), al ni jadan nije naivan.
a da nije išlo milom ne bih se baš složio-jadran je vodio 7:4 kod prvog boks udarca, i tek je tim isključenjem bez prava zamjene primorac uhvatio priključak i stigao do 7:7 (a nakon toga je istina primorac bolje igrao, ali da nije bilo tog prvog (a nepotrebnog) isključenja-ko zna što bi bilo)
....
Koliko ti je los net?![]()
Originally Posted by Nk-001
Radić je golman momenta i inspiracije tj kakav mu je dan tako brani, nema nikad konstantnu formu, to je opšte poznato za njega...Ne kažem da je loš, ali nije najveći kalibar i sigurnost kao Šefik recimo koji je kad je u treningu (kad ga ne muče povrede) čudovište!
Što se tiče Jadrana, daleko od toga da je naivan tim, naprotiv možda su i najjači, ali brate ono je sinoć bilo siledžijstvo u bazenu a i oko njega...te igrači, te Mustur, te Mračević oće svi da se biju sa sudijama, igračima, a što vi je ljudi igrajte vaterpolo!!!
Nijesam gledao mec , ali za Smita nista novo , voli on da udari bez lopte...
Kreč, kolica i mešalica.
siledžijstvo..pa tako nekako, al jbg kažnjeni su propisno i realno sebe su zeznuli. mislim teško da bi se primorac vratio sa -3 (mada ne kažem da ne bi jer je u nastavku stvarno igrao dobro)
al stvarno ne znam što su nam trebali stranci (odnosno 1+1) kao sudije (kad već imamo domaće koje su dobre i koje smo ovim malo iznervirali) mada da su sudije bile domaće ko zna što bi se sve pričalo o njima.
mina-dakle ekih 64/64 (dobro u praksi možda malo više)...meni dovoljno za sad, ali nije za slanje velikih fajlova.
....
nikad ludja utakmica..sve u svemu zadovoljni smo hehehehe....al mislim da je precerano sto se ivovicu pjeva.....jebiga
A što se pjeva to Leki?
Smith je iskljucen sa pravom zamjene do kraja susreta...ali vi vjerovatno bolje znate sto ste gledali na televiziju nego mi sa bazena
a Leki su pjevali svasta za sestru sto je sramotno da se pjeva igracu koji je toliko doprinio nasoj reprezentaciji...sve u svemu srescemo se jos dosta puta i tada ce jadran izac kao pobjednik siguran sam...
pa nisam primijetio da je isključen smit (a dugo reče da nije, ni na TV nije bilo nekog obavještenja (grafika),...)
u svakom slučaju jadran je sam sebe pobjedio. imao je pobjedu u rukama, a onda je krenuo da se boksuje što je primorac znao da kazni...
biće još susreta naravno, a mislim da će domaća liga biti veoma zanimljiva
a vjerovatno i jadranska jer je i primorac uhvatio zalet, a i budvani polako ali sigurno dolaze na svoje...taman kad je najpotrebnije.
....
a dugo svasta nije vidio na ovoj utakmici ali nema veze...volimo ga svakako
bice svakako jos utakmica i sve ce biti napetije mada mislim da Jadran ima najvise sansi da zavrsi Jadran na prvom mjestu u JL dok u kupu mislim da je Primorac u najboljoj situaciji...vidicemo jos..ima dosta do kraja da se igra...
mislim da je Jadran propustio veliku priliku da zavrsi utakmicu jos na 7-3 al takodje mislim da je sudijski kriterijum doveo do velikih tenzija na obje strane sto je i rezultiralo onakvim bokserskim udarcima...
Nisam gledao utakmicu, vidim da je Jadran prije incidenta vodio 7:3. Mislim da je Jadran ipak ove godine najjaci nas tim. Svaka cast Primorcu, ali Jadran igra bolje. Cak je uspio dobit Juga u sred Dubrovnika, a Jug se posprdao s Primorcem. Zadnjih 5-6 godina mnogo bolji se vaterpolo igra u Igalu nego u Kotoru, i to je cinjenica. Jadran je stvorio asove: Gojkovica, Jokica, Zlokovica, Ivovica, pa cak mozemo rec i za Nikolu Janovica da je dijelimicno Jadranov 'proizvod'.
Last edited by mishko_ajkula; 20-12-08 at 00:18.
a jel moze neko izbacit tabelu jadranske lige ???
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks