ocekujemo da se sale oglasi![]()
Ne postujem puno ali citam dobar dio foruma i primijetio sam da je svaki treci post na ovom topicu tvoj. Te ne valja signal na novu, te ne valja tv budva, te nema kanala, te sto ce nam ovo, sto ce nam ono... i to po 100x pises da slucajno kome ne promakne tvoje nezadovoljstvo. Isto ono ka stoje DzoniS falio BBM ka da on i cijelo njegovo pleme tamo rade, tako i ti udario po Extra TVu ka da te neko cera da ga koristis
montenegrina ne znam kako izvuce taj zakljucakJesam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan. Fali mi motors tv, viasat, fox, titlovani discovery science i world, nerviraju me retardi zaposljeni u tehnickoj podrsci.... ako to ne pisem svaki dan na ovaj topic to ne znaci da sam prezadovoljan.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Je li valjala slika na Novu ? NE ! Je li valjala slika na Tv Budva ? NE ! Fali li li kanala ? Fali ! Prva dva problema su napokon rijesena i dokaz su samo ne sposobnosti njihove tehnicke sluzbe, nikako servisa. Treci problem je vrlo kompleksan i nije lako rijesiv i nece biti rijesen 99% do Nove 2009. godine.
Ako se ne računa nedostatak pojedinih kvalitetnih kanala i višak drugih nekvalitetnih kanala - ja sam skoro potpuno zadovoljan Extra-TV servisom uz nekoliko iznimki:
- Omogućiti konačno imanje makar 2 Extra-TV sistema na jednoj telefonskoj liniji,
- Omogućiti uvid u famozni poziv na broj da bi se račun mogao platiti prije 15-tog putem e-bankinga i tako se iskoristila prednost tog čuvenog Ritam-Kluba (ovdje kod nas računi ne stižu prije 15-tog u mjesecu),
- Omogućiti napredniji pristup podešavanjima SpeedTouch rutera,
- Obezbijediti makar bazičnu dokumentaciju pri isporuci sistema.
Ajde, da i ne pominjem to da su određene funkcionalnosti STB-a isključene (USB port, RF priključak, ...).
Ipak, i pored svega - Extra-TV je fenomenalan sistem kome, realno, ne postoji pandan na našem podneblju.![]()
Ko je rekao da ce biti 5 kanala?![]()
Pocetkom naredne godine ce biti moguce da se poruci drugi STB koji ce se povezivati preko iste telefonske parice (tj. na isti router u port #2).
Odlicna ideja, proslijedicu gdje treba. Dajte vise ovakvih postova!- Omogućiti uvid u famozni poziv na broj da bi se račun mogao platiti prije 15-tog putem e-bankinga i tako se iskoristila prednost tog čuvenog Ritam-Kluba (ovdje kod nas računi ne stižu prije 15-tog u mjesecu),Kao privremeno rjesenje mozes da navedes broj fixnog telefona na uplatnici u polje "poziv na broj".
Koje podesavanje ti treba? Omoguceno je sve ono sto treba korisniku, sve ostalo je fabricki setovano i nema potrebe da se mijenja.- Omogućiti napredniji pristup podešavanjima SpeedTouch rutera,
Dobija se upustvo koje objasnjava sve funkcije sistema. Koja opcija ti nije jasna?- Obezbijediti makar bazičnu dokumentaciju pri isporuci sistema.
USB se za sada ne koristi (mozes da puni mobilniAjde, da i ne pominjem to da su određene funkcionalnosti STB-a isključene (USB port, RF priključak, ...).), a RF prikljucak ima kod odredjene serije i to je DVB-T prijemnik koji u Crnoj Gori nema funkciju, jer nema DVB-T predajnika.
Eto takoIpak, i pored svega - Extra-TV je fenomenalan sistem kome, realno, ne postoji pandan na našem podneblju.![]()
![]()
Last edited by Sale; 16-12-08 at 14:19.
Niko nije reka da ne treba da se zalimo...
@Poseyedon Meni je slika na Novu perfeknta od kad su je uveli. Slazem se da nisu neki znalci, da fali kanala itd, samo brate kad vidim svaki dan tvoj novi post dje se zalis imam osjecaj ka da te neko prikova za fotelju, prislonio pistolj na glavu i upalio ovaj cudesni extra tv...
U NLB e-Banking-u mogu da navedem telefonski br. umjesto "poziva na br"? Rado bih pokušao, ali ne bih da bacim 90+ eur ako nijesi 100% siguran u to?
Možda za home user-e, ali za firme ili zahtjevnije pojedince - ima potrebe da se pristupa podešavanjima. Treba mi, recimo, da promijenim IP adresu rutera i prilagodim postojećoj infrastrukturi u mreži. Trebam, recimo, da isključim DHCP server jer imam drugi. Osim toga, prošle sedmice sam prilikom instalacije PDC-a iz firme, trebao u ruter da dodam IP adresu servera kao jednog od DNS-a u LAN-u. Naravno, ništa od toga nije bilo moguće, pa sam za tu svrhu morao kupiti drugi ADSL ruter i onda majmunišem uključivanjem jednog ili drugog u telefonsku liniju po potrebi, kada mi zatreba Internet ...
Možda sad. Ja sam dobio svoj uređaj, kao i par mojih prijatelja - "barebone" - bez išta. U kutijama (potpuno bijelim) nije bilo ni fabričkih uputstava od uređaja (prevashodno za STB).
Govorim o RF priključku za "stare" koaksijalne kablove kojima se "može" izvesti slika na sekundarni televizor negdje u kući. Lakše je razvući 20m koaksijalnog (antenskog), nego SCART kabla. A to sam pitao i ranije (zašto je disable-ovan RF na STB-u), i nije bilo smislenog odgovora... Tobož - neko će ga zloupotrijebiti...
@ Djoks
Ne stizu ni nama racuni do 15-og...Zato u T-centru uzmem prepis racuna,tako platimo na vrijeme i eto dukata...![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Pa, dobro, sve je to OK. Može se otići i do "Pošte" i platiti s' početka mjeseca, nego ja samo velim da bi bilo lakše kada bi se kroz Extra-TV dobili svi podaci neophodni za plaćanje računa kroz e-Banking bez namjenskog odlaska u T-Centar, čekanja u redu i plaćanja računa kao prije 5 godina ... da tehnologija donese i neka administrativna olakšanja i pojednostavi proceduru.![]()
Cekajuci tehnologiju,prosu se dukata i dukata...
U svakom slucaju,dobro je sto se nagradjuju redovne platise...
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Da ne pominjem da bi korisnicima koji su se već prijavili za zajendičko skupljanje dukata (extraTV + ADSL + mobilni) mnogo lakše bilo kada bi im dolazio račun sa instrukcijama putem mail -a ili ne daj Bože putem SMS -a ili ne daj Bože da se samo skine sa tekućeg računa...
Pa imas mogucnost placanja trajnim nalogom
A SMS-om ti stize informacija o iznosu... na 080080000 mozes da provjeris stanje na racunu za fixni (ako imas Extra TV tu informaciju imas na ekranu).
@Djoks
To su vec podesavanja koja korisniku ne trebaju u 99,99% slucajeva, pa su zato i iskljucena. Javi se na private da to rijesimo.
Reset STB-a i novi kanal na broju 13. Ajde da vidmo ko će prvi probat što je, ja sam na poslu![]()
Eo ja probao a na poslu sam![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Channel map savedHvala Koleginice
![]()
Eto, supruga mi listala kanale kad se vratila sad s posla i javlja: vlado, evo ga FOX
Stigao FOX.
Gutam ono moje "dream on" od juce
Thx za ovaj novogodisnji poklon. Neka zla usta zacepljena.
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Valjda se nece zaustaviti na foxu![]()
ima foxa jel?????
Ima kako nema... i jean claude van damme na njemu![]()
bravo za fox!!!znaci uljepsali ste mi usrani dan!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks