Page 162 of 830 FirstFirst ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... LastLast
Results 4,026 to 4,050 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ocekujemo da se sale oglasi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    hahahahahaa sto cini Poseydon Brate nije mi jasno kad si tolko nezadovoljan sto ga drzis onda? Uzmi bbm ili total i uzivaj..
    Kako ti zakljuci na osnovu toga sto sam ti rekao da taj tvoj "terenac" laze da sam ja nezadovoljan Extra Tv-om ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne postujem puno ali citam dobar dio foruma i primijetio sam da je svaki treci post na ovom topicu tvoj. Te ne valja signal na novu, te ne valja tv budva, te nema kanala, te sto ce nam ovo, sto ce nam ono... i to po 100x pises da slucajno kome ne promakne tvoje nezadovoljstvo. Isto ono ka stoje DzoniS falio BBM ka da on i cijelo njegovo pleme tamo rade, tako i ti udario po Extra TVu ka da te neko cera da ga koristis

montenegrina ne znam kako izvuce taj zakljucak Jesam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan. Fali mi motors tv, viasat, fox, titlovani discovery science i world, nerviraju me retardi zaposljeni u tehnickoj podrsci.... ako to ne pisem svaki dan na ovaj topic to ne znaci da sam prezadovoljan.
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne postujem puno ali citam dobar dio foruma i primijetio sam da je svaki treci post na ovom topicu tvoj. Te ne valja signal na novu, te ne valja tv budva, te nema kanala, te sto ce nam ovo, sto ce nam ono... i to po 100x pises da slucajno kome ne promakne tvoje nezadovoljstvo. Isto ono ka stoje DzoniS falio BBM ka da on i cijelo njegovo pleme tamo rade, tako i ti udario po Extra TVu ka da te neko cera da ga koristis

montenegrina ne znam kako izvuce taj zakljucak Jesam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan. Fali mi motors tv, viasat, fox, titlovani discovery science i world, nerviraju me retardi zaposljeni u tehnickoj podrsci.... ako to ne pisem svaki dan na ovaj topic to ne znaci da sam prezadovoljan.
    Je li valjala slika na Novu ? NE ! Je li valjala slika na Tv Budva ? NE ! Fali li li kanala ? Fali ! Prva dva problema su napokon rijesena i dokaz su samo ne sposobnosti njihove tehnicke sluzbe, nikako servisa. Treci problem je vrlo kompleksan i nije lako rijesiv i nece biti rijesen 99% do Nove 2009. godine.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se ne računa nedostatak pojedinih kvalitetnih kanala i višak drugih nekvalitetnih kanala - ja sam skoro potpuno zadovoljan Extra-TV servisom uz nekoliko iznimki:

- Omogućiti konačno imanje makar 2 Extra-TV sistema na jednoj telefonskoj liniji,
    - Omogućiti uvid u famozni poziv na broj da bi se račun mogao platiti prije 15-tog putem e-bankinga i tako se iskoristila prednost tog čuvenog Ritam-Kluba (ovdje kod nas računi ne stižu prije 15-tog u mjesecu),
    - Omogućiti napredniji pristup podešavanjima SpeedTouch rutera,
    - Obezbijediti makar bazičnu dokumentaciju pri isporuci sistema.

Ajde, da i ne pominjem to da su određene funkcionalnosti STB-a isključene (USB port, RF priključak, ...).

Ipak, i pored svega - Extra-TV je fenomenalan sistem kome, realno, ne postoji pandan na našem podneblju.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

I ja sam oduševljena Extra Tv-om, ne bi ga mijenjala za 10 BBM receivera u kući, ali to ne znači da ne treba da se žalimo kad nešto ne radi. Samo to sam htjela reći

Thanks Thanks Given 
    1,680
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

Ko je rekao da ce biti 5 kanala?

Thanks Thanks Given 
    1,680
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    Ako se ne računa nedostatak pojedinih kvalitetnih kanala i višak drugih nekvalitetnih kanala - ja sam skoro potpuno zadovoljan Extra-TV servisom uz nekoliko iznimki:

- Omogućiti konačno imanje makar 2 Extra-TV sistema na jednoj telefonskoj liniji,
    Pocetkom naredne godine ce biti moguce da se poruci drugi STB koji ce se povezivati preko iste telefonske parice (tj. na isti router u port #2).

- Omogućiti uvid u famozni poziv na broj da bi se račun mogao platiti prije 15-tog putem e-bankinga i tako se iskoristila prednost tog čuvenog Ritam-Kluba (ovdje kod nas računi ne stižu prije 15-tog u mjesecu),
    Odlicna ideja, proslijedicu gdje treba. Dajte vise ovakvih postova! Kao privremeno rjesenje mozes da navedes broj fixnog telefona na uplatnici u polje "poziv na broj".
    - Omogućiti napredniji pristup podešavanjima SpeedTouch rutera,
    Koje podesavanje ti treba? Omoguceno je sve ono sto treba korisniku, sve ostalo je fabricki setovano i nema potrebe da se mijenja.
    - Obezbijediti makar bazičnu dokumentaciju pri isporuci sistema.
    Dobija se upustvo koje objasnjava sve funkcije sistema. Koja opcija ti nije jasna?
    Ajde, da i ne pominjem to da su određene funkcionalnosti STB-a isključene (USB port, RF priključak, ...).
    USB se za sada ne koristi (mozes da puni mobilni ), a RF prikljucak ima kod odredjene serije i to je DVB-T prijemnik koji u Crnoj Gori nema funkciju, jer nema DVB-T predajnika.
    Ipak, i pored svega - Extra-TV je fenomenalan sistem kome, realno, ne postoji pandan na našem podneblju.
    Eto tako
    Last edited by Sale; 16-12-08 at 14:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Fali mi motors tv, viasat, fox, titlovani discovery science i world, nerviraju me retardi zaposljeni u tehnickoj podrsci.... ako to ne pisem svaki dan na ovaj topic to ne znaci da sam prezadovoljan.
    Discovery Science i World ti nijesu titlovani koliko znam ni na srpski ni na hrvatski, a ni na crnogorski jezik

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    I ja sam oduševljena Extra Tv-om, ne bi ga mijenjala za 10 BBM receivera u kući, ali to ne znači da ne treba da se žalimo kad nešto ne radi. Samo to sam htjela reći
    Niko nije reka da ne treba da se zalimo...

@Poseyedon Meni je slika na Novu perfeknta od kad su je uveli. Slazem se da nisu neki znalci, da fali kanala itd, samo brate kad vidim svaki dan tvoj novi post dje se zalis imam osjecaj ka da te neko prikova za fotelju, prislonio pistolj na glavu i upalio ovaj cudesni extra tv...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Kao privremeno rjesenje mozes da navedes broj fixnog telefona na uplatnici u polje "poziv na broj".
    U NLB e-Banking-u mogu da navedem telefonski br. umjesto "poziva na br"? Rado bih pokušao, ali ne bih da bacim 90+ eur ako nijesi 100% siguran u to?

Koje podesavanje ti treba? Omoguceno je sve ono sto treba korisniku, sve ostalo je fabricki setovano i nema potrebe da se mijenja.
    Možda za home user-e, ali za firme ili zahtjevnije pojedince - ima potrebe da se pristupa podešavanjima. Treba mi, recimo, da promijenim IP adresu rutera i prilagodim postojećoj infrastrukturi u mreži. Trebam, recimo, da isključim DHCP server jer imam drugi. Osim toga, prošle sedmice sam prilikom instalacije PDC-a iz firme, trebao u ruter da dodam IP adresu servera kao jednog od DNS-a u LAN-u. Naravno, ništa od toga nije bilo moguće, pa sam za tu svrhu morao kupiti drugi ADSL ruter i onda majmunišem uključivanjem jednog ili drugog u telefonsku liniju po potrebi, kada mi zatreba Internet ...

Dobija se upustvo koje objasnjava sve funkcije sistema. Koja opcija ti nije jasna?
    Možda sad. Ja sam dobio svoj uređaj, kao i par mojih prijatelja - "barebone" - bez išta. U kutijama (potpuno bijelim) nije bilo ni fabričkih uputstava od uređaja (prevashodno za STB).

USB se za sada ne koristi (mozes da puni mobilni ), a RF prikljucak ima kod odredjene serije i to je DVB-T prijemnik koji u Crnoj Gori nema funkciju, jer nema DVB-T predajnika.
    Govorim o RF priključku za "stare" koaksijalne kablove kojima se "može" izvesti slika na sekundarni televizor negdje u kući. Lakše je razvući 20m koaksijalnog (antenskog), nego SCART kabla. A to sam pitao i ranije (zašto je disable-ovan RF na STB-u), i nije bilo smislenog odgovora... Tobož - neko će ga zloupotrijebiti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ Djoks

Ne stizu ni nama racuni do 15-og...Zato u T-centru uzmem prepis racuna,tako platimo na vrijeme i eto dukata...
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa, dobro, sve je to OK. Može se otići i do "Pošte" i platiti s' početka mjeseca, nego ja samo velim da bi bilo lakše kada bi se kroz Extra-TV dobili svi podaci neophodni za plaćanje računa kroz e-Banking bez namjenskog odlaska u T-Centar, čekanja u redu i plaćanja računa kao prije 5 godina ... da tehnologija donese i neka administrativna olakšanja i pojednostavi proceduru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cekajuci tehnologiju,prosu se dukata i dukata...

U svakom slucaju,dobro je sto se nagradjuju redovne platise...
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,446
    Thanked in
    2,610 Posts

Da ne pominjem da bi korisnicima koji su se već prijavili za zajendičko skupljanje dukata (extraTV + ADSL + mobilni) mnogo lakše bilo kada bi im dolazio račun sa instrukcijama putem mail -a ili ne daj Bože putem SMS -a ili ne daj Bože da se samo skine sa tekućeg računa...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa imas mogucnost placanja trajnim nalogom

Thanks Thanks Given 
    1,680
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

A SMS-om ti stize informacija o iznosu... na 080080000 mozes da provjeris stanje na racunu za fixni (ako imas Extra TV tu informaciju imas na ekranu).

@Djoks
    To su vec podesavanja koja korisniku ne trebaju u 99,99% slucajeva, pa su zato i iskljucena. Javi se na private da to rijesimo.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Reset STB-a i novi kanal na broju 13. Ajde da vidmo ko će prvi probat što je, ja sam na poslu

Thanks Thanks Given 
    523
    Thanks Thanks Received 
    496
    Thanked in
    130 Posts

Eo ja probao a na poslu sam
    www.jaredic.com
    ˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı

Thanks Thanks Given 
    1,680
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

Channel map saved Hvala Koleginice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Default Evo ga FOX

Eto, supruga mi listala kanale kad se vratila sad s posla i javlja: vlado, evo ga FOX

Stigao FOX.

Gutam ono moje "dream on" od juce

Thx za ovaj novogodisnji poklon. Neka zla usta zacepljena.

ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Valjda se nece zaustaviti na foxu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima foxa jel?????

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ima kako nema... i jean claude van damme na njemu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo za fox!!!znaci uljepsali ste mi usrani dan!

Page 162 of 830 FirstFirst ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)