View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 199 of 2251 FirstFirst ... 991491891951961971981992002012022032092492996991199 ... LastLast
Results 4,951 to 4,975 of 56251

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Shta napricha to... Neka volish srbiju, i meni je ona najblizha poslije crne gore, ali kad ide da se navija za cg treba samo crnoj gori da se pjeva... A kad nijesi na utakmici slobodno idi po gradu i pjevaj koliko ocesh i shta ocesh o bilo kojoj zemlji... Ajde bar da smo protiv njih igrali pa da se pjeva, al ovako pfff...

Chisto da ne zakljuchish kako mrzim srbiju imam dosta drugova srba i kad zapjevaju koju srpsku pjesmu chesto im se pridruzhim, i oni meni u pjevanju crnogorskih, al tome nije mjesto na utakmicama cg, chak ni kao zajebancija...
    A kome je zasmetalo..jadnoj siromasnoj djevojci koja ne studira u Niksicu na racun stipendije, no u ITALIJI AALOOO.... i tamo su nju jadnu i siromasnu klepili za 10e!Ne znam ko je jadniji, ona zbog price ili gospodin Prelevic koji je objavio to...i naravno odma poslije utakmice..jedno 8 godina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasto srbi ne pjevaju e viva montenegro,cak i kad je bila scg nikad nisam od strane navijaca cuo neku nasu pjesmu nego cijelu utakmicu SRBIJA,SRBIJA... a ti sto su iz sprdnje pjevali srpske pjesme to nisu trebali da rade jer uvijek ce se naci neko ovakav i iznijeti to u javnost...neku glupost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Super je da Srbi iz CG navijaju za svoju drzavu.
    To je nasa velika pobjeda!
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da se zna,da zavrshimo prichu,dobio sam odgovor od drugarice iz Barija koja je jedna od njih 4,5 koje su bile u Lecce...
    NI JEDNA OD NJIH NIJE POSLALA DOPIS CDM-u! Tako mi je ona rekla,i ja joj vjerujem...
    Prijatno i dovidjenja.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nego zna li ko sta radi simon,dje ce ic sad,ista???
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zadnji put sam ga gleda protiv Bazela,odma se povrijedio,kakav je onaj coek baksuz rodjeni :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Podgorichanin View Post
    zadnji put sam ga gleda protiv Bazela,odma se povrijedio,kakav je onaj coek baksuz rodjeni :P
    jel neka ozbiljnija povreda ?>>?>
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    jel neka ozbiljnija povreda ?>>?>
    Nisam siguran da je bezazlena, na nosila su ga iznijeli.
    Koliko je igrao ovu polusezonu, teko ce nac adekvatan klub cini mi se. Niko nece da dovede igraca koji nema 2 utakmice povezane (od jacih klubova), pogotovo ne u januar. A mislim da se njemu ne prelazi u neki tim slabiji od Sportinga.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj mala ne prduljecaj života ti, a i ti autore teksta zajedno s njom. Koja količina nebuloze na jednom mjestu...

Cijeli tekst je presmiješan, ali najjače mi je ovo...

"Leće i Bari, prema fudbalskim strastima, dva su najomraženija grada u Pulji. Pristalice našeg nacionalnog tima desetinama minuta skandirale su slogane Barija, direktno iritirajući pristalice Lećea... Vjerovatno je riječ o kakvim navijačkim provokacijama. Međutim, kada su već znali da među grupom navijača Crne Gore ima i nekoliko nas koji studiramo u Italiji, trebali su razmišljati kakvu ćemo golgotu preživjeti mi kada se prvi naredni put susretnemo sa našim kolegama iz tog grada."

Imala si prenos na rai uno, pa fino u sobicu sa šalom oko vrata i komšijom Italijanom pa gledajte i navijajte zajedno...

Kukali mi navijači, ona će na zapad kad nam dođe Italija u goste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma pustite to vise....nego,
    vucinic dao gol a jovetic se ponovo ispromasivao,kad nece nece,stativu je pogodio...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ga je dobro proslavio!

Obratite pažnju kako mu je sudija s osmijehom pokazao žuti karton

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Trebao mu je cveni dat
    Za dress ide zhuti,a za dres i shorts crveni !
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa zato je i skinuo šorts, znao je da mu ga ne smije dat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali komentator je najaci..x.axaxaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A jeste primijetili kako se krsti na kraju,katolichki ?
    Uticaj sredine...
    Ali ga i dalje obozavam! Jedan je Vucinic Mirko...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    9,601
    Thanks Thanks Received 
    5,977
    Thanked in
    2,280 Posts

Prije ce biti da ne zna uopshte kako se pravoslavci krste...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije ce biti da ne zna uopshte kako se pravoslavci krste...
    Iz Nikshica je,isto ne vjerujem da to moze da se desi...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    9,601
    Thanks Thanks Received 
    5,977
    Thanked in
    2,280 Posts

I ja sam iz nikshica, pa koliko znam o njemu ne bi me chudilo, chak sam i ubijedjen da je tako...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedan je Mi$a :joint:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja sam iz nikshica, pa koliko znam o njemu ne bi me chudilo, chak sam i ubijedjen da je tako...
    i ja sam u to gotovo siguran...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    1,772
    Thanks Thanks Received 
    2,286
    Thanked in
    1,263 Posts

A vi shto mrzite srbiju,ne volite crnu goru,sigurni budite!
    kako to ? ne kapiram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Samo da se zna,da zavrshimo prichu,dobio sam odgovor od drugarice iz Barija koja je jedna od njih 4,5 koje su bile u Lecce...
    NI JEDNA OD NJIH NIJE POSLALA DOPIS CDM-u! Tako mi je ona rekla,i ja joj vjerujem...
    Prijatno i dovidjenja.
    Mislis? A da neces da ti posaljemo ime i prezime cure koja je reagovala, pa da povuces rijec, zajedno sa njih '4-5'?

Cudno je to sto su sportsku redakciju cdm-a poslije objavljenog teksta zvali navijaci (valjda jedan od vodja?) koji su tvrdili da je to 'izmisljotina jednog od ministarstava' (tako doznah, valjda neko zeli demantovati? ne?) :lolblue:

Kako god bilo, javna rijec je javna rijec i treba da se postuje (ili je to samo u slucaju kada treba pomenuti Vlajka Babovica i sl?). Svim ljudima koji osjecaju da moraju reagovati, treba dati prostora. Dakle, i u ovom slucaju - dolazim Isto kao sto je sportska redakcija dala pravo glasa djevojci koja studira u Bariju (MINISTARSTVU KOJE SE UROTILO PROTIV NAVIJACA CRNE GORE :lolblue, tako je i dala priliku na odgovor nekome od navijaca, ciji je demant bio srocen tako kao da ga je pisao vanredni srednjoskolac (pa je to par ljudi moralo prepravljati, a pritom izgubiti nekoliko dragocjenih sati. A neki su, dragi moji prijatelji po buntovnistvu, to vrijeme mogli provesti sa svojim curama, prijateljima, koseci travu oko kuce, uceci, jeduci haringe, ispijajuci kakav djus, radeci jos nekih 645 korisnijih stvari od prepravljanja polupismenih tekstova - gdje je tu zahvalnost? Ne, ne... Nijeste korektni! Ali, bice jos dana za ispravke. Kao onda kada se ta ista redakcija zvala da promovise put navijaca po Italiji i sl.)...

A za kraj, "iz zajebancije" ajmo svi zajedno:

SRBIJA, SRBIJA!!!

Adio!
    Zivot damo, Trst ne damo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DTG View Post
    Mislis? A da neces da ti posaljemo ime i prezime cure koja je reagovala, pa da povuces rijec, zajedno sa njih '4-5'?

Cudno je to sto su sportsku redakciju cdm-a poslije objavljenog teksta zvali navijaci (valjda jedan od vodja?) koji su tvrdili da je to 'izmisljotina jednog od ministarstava' (tako doznah, valjda neko zeli demantovati? ne?) :lolblue:

Kako god bilo, javna rijec je javna rijec i treba da se postuje (ili je to samo u slucaju kada treba pomenuti Vlajka Babovica i sl?). Svim ljudima koji osjecaju da moraju reagovati, treba dati prostora. Dakle, i u ovom slucaju - dolazim Isto kao sto je sportska redakcija dala pravo glasa djevojci koja studira u Bariju (MINISTARSTVU KOJE SE UROTILO PROTIV NAVIJACA CRNE GORE :lolblue, tako je i dala priliku na odgovor nekome od navijaca, ciji je demant bio srocen tako kao da ga je pisao vanredni srednjoskolac (pa je to par ljudi moralo prepravljati, a pritom izgubiti nekoliko dragocjenih sati. A neki su, dragi moji prijatelji po buntovnistvu, to vrijeme mogli provesti sa svojim curama, prijateljima, koseci travu oko kuce, uceci, jeduci haringe, ispijajuci kakav djus, radeci jos nekih 645 korisnijih stvari od prepravljanja polupismenih tekstova - gdje je tu zahvalnost? Ne, ne... Nijeste korektni! Ali, bice jos dana za ispravke. Kao onda kada se ta ista redakcija zvala da promovise put navijaca po Italiji i sl.)...

SRBIJA, SRBIJA!!!

Adio!
    Bash me zanima,i volio bih da mi lichno dash ime i prezime djevojke jer ih znam,neke lichno neke drugachije,a one su mi rekle da nije to ni jedna uradila,tako da od mene ce dobit samo poljubac - nishta gore.
    mislim,mene ne dira po obrazu nishta ovo,jer ja zaista nemam veze sa organizacijom tog tipa,ali kad neke izmishljotine i preuvelichavanje vidim,jako se zgadim.
    I neshto mi nije logicno,jer njih sve znamo i ne bi bile anonimne da izjave neshto ovako,a za ovu tvrdim da ne stoji iza ovoga... jer je jedino ona Podgoricanka koliko znam,i zna shto znachi zajebancija,i chak mislim da je s nama `srbovala` ali eto,da ne zalazim u pojedinosti...
    I da,DTG,do sledeceg zajednickog piva i rasprave oko ovoga:
    SRBIJA!
    Pozdrav!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DTG View Post

SRBIJA, SRBIJA!!!

Adio!
    ti si bas novinar profesionalni, kad dodjes do neke informacije potrudis se da cujes i jednu i drugu stranu, da dodjes do neke novinarske istine ili sl, a sto si ti uradio, nisi ni provjerio sto je djevojka ispricala, nego si ispisao, ne bi se cudio ni da si dodao pola onoga, ja znam da nema nikog preko tebe sto se tice pisanja al demant je napisan onako za cem i sluzi, da demantuje, a da si mogao provjerit jesi, jer ti je vise od pola drustva bilo u tu italiju na taj put i sl, al ti si mislio da imas senzacionalnu pricu na kraju si se, da ne kazem sto, na sebe
    a ovo za ministarstvo ti je bas vrh
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija do Čada ! (reče jednom jedan od Warwara ali ne mogu da se sjetim koji) :grin:

Fino je što Srbi vole CG samo da je ne vole kao u posljednjih 500 godina.
    No vratimo se fudbalu... Ko j... politiku

Oće li ko pitat ovoga mrčenika od Filipovića što on misli činjet sa Srđom Blažićem ? Da puštimo da ga prvo Grci zovnu da brani za njih pa onda da mi uskočimo tu sa našom pričom, sa nevjericom, čuđenjem... Okle, kako, zašto, senzacionalno... i na kraju da momka ispljujemo kako to dolikuje našem mentalitetu ?

Pogledajte samo grčku štampu i sve će vam biti jasno

Page 199 of 2251 FirstFirst ... 991491891951961971981992002012022032092492996991199 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)

1. Clubbin'