Polako![]()
Cisto informativno
Je li uveden ijedan kanal a da neki zauzvrat nije izbacen?
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Uveden tj zamijenjen je Fashion tv sa Fashion SEE .
Pa cus sto da se zure cini mi se da je prosle godine u ovo doba poceo servis i neka znaju da pocev od sad ljudima isticu ugovori pa tamo do maja mjeseca bice skoro 80 posto. Pa onda po zasluzi i azurnosti. Ja kazem da sam do sad zadovoljan uz mozda 2 veca problema ali tu su pravovremeno reagovali te tu imaju plus. Ali ponuda kanala je dosta losa i mislim da bi trebalo produzit sa najmanje 5 a da ne kazem vise. A ovo mijenjanje kanala je smijesno bez dobro ipak su tu kanali koji su inace free to air i dostupni. neka mi zamijene national geographic i ne da bi otkazao ugovor no bi ih lincovao.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
ja mislim da je maxi tv u hrvatskoj za manje od godinu dana postojanja dodao bar 7-8 novih kanala,a da nije mijenjao postojece...
Po meni bi ne samo extra TV nego i svi operatori trebali da ponude pretplatu po kanalu.
Imamo 100 kanala pa neka svako izabere ono što mu se sviđa.
a ovako sa konja na magarca pa na konja i sa magarca...
Malo je skretanje sa našeg glavnog "problema" a to su kanali , ali da li je bilo koliko privodjenja u t-com bas me interesuje, ono pokupiš neku staricu, komšiju i pravac t-com pa nek uzme extra![]()
Ugovor mogu da potpisu samo punoljetna lica sa licnom kartom.
Kad smo kod ugovora...nama ga jos nijesu poslali,u martu je uveden Extra TV.
Extra!
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Posjeti bilo koji T-Shop i dobices ugovor.
Posjetila sam vise puta...Uvijek kazu:"Poslace vam ga."
Evo ga salju 9 mjeseci...
Sale za nas korisnike nista novo ?
mozda ubace novi font u risiver?
(nečitko)
Crnogorski Telekom počinje sjutra obimne radove u Kotoru. Radi se o izmještanju telefonske centrale Sveta Vrača na drugu lokaciju. Zbog tih radova u prekidu će biti 1200 korisnika fiksne telefonije u Kotoru. Radovi će početi u utorak, 9.decembra, a prekid će trajati najduže 4 dana, znači, do 13. decembra. Napominjemo, međutim, da će pojedinim korisnicima linije proraditi već u toku sjutrašnjeg dana. Ovo izmještanje se, inače, radi na zahtjev Opštine Kotor ( kotorska opština je investitor!), i to zbog prilagođavanja novom Urbanističkom planu.
http://www.t-com.me/
Bice muke![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
4 dana je 1/7 mjeseca. Trebalo bi umanjiti račun za 1/7...
Sjutra mi raskida otac extratv ugovor... U stanu mi radi odlicno, kao sto je i radilo u kuci do jula. Nakon vise posjeta tehnicara, zamjene opreme i pomoci tehnicke podrske (sve korektno i tacno) zakljuceno je da se jednostavno desio kvar. Da li na liniji ili za cijeli kvart ne znam, ali jos par ljudi nije moglo uvesti extratv. Situacija je toliko losa da ruter uopste ne moze da se nakaci...
Morace da plati cak i poslednji racun., tj trecinu njega iako je prijavljeno da uopste ne radi 30-tog i mnogo puta od jula. Nego nema veze. bitno je da mi ostanemo korektni i da nastavimo sa redovnim placanjem racuna.
Ne znam sta da preduzmem u narednom periodu jer cu se kad-tad vratiti da zivim tamo, a trebace mi adsl i extratv...
Steta, velika steta.
T0t@LtV aktivan od jutros, jer mi svi kazu da je 88M neupotrebljiv kad su vremenski uslovi losi, a za opremu znam da je ocajna.
Last edited by =]Vlado[=; 10-12-08 at 09:37.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
e pa zanzibar strah me da necese dobiti kao odgovro nsita drugo bez strpi se malo ili uskoro....evo sad najavljuju nesto za decmbar...za drugi tv je trebalo da bude odmah nakon ljeta...a evo vidis ljeto je daleko za nama...
Dobro si cuo, ali neke stvari kasne, pa... U svakom slucaju bice moguce 2 STB na 1 tel liniju.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks